Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Не можу зрозуміти чому по квартирі потрібно обов'язково ходити босоніж, а не в капцях, наприклад? Стільки проблем вирішується всього за 500 грн. Хоча в мене встановлена електрична тепла підлога під всією плиткою, але я розумію, що користуватись нею не буду - зробив про всяк випадок. P.S. Революція у сфері прихованих плинтусів, що покищо не на часі. Повернемось до цього після війни: https://www.youtube.com/watch?v=kW4WRuThHCw
airmax78 написав:Не можу зрозуміти чому по квартирі потрібно обов'язково ходити босоніж, а не в капцях, наприклад? Стільки проблем вирішується всього за 500 грн. Хоча в мене встановлена електрична тепла підлога під всією плиткою, але я розумію, що користуватись нею не буду - зробив про всяк випадок. P.S. Революція у сфері прихованих плинтусів, що покищо не на часі. Повернемось до цього після війни: https://www.youtube.com/watch?v=kW4WRuThHCw
Не у всіх є 500 грн на капці - да і культури носіння капців як у Австрії в нас нема, нажаль, так ви повернулися з екзилб чи ні?)
rjkz написав:На момент строительства договорился с прорабом, что стяжку не льют у меня и в квартире сверху. Сделал и себе и им звуко и гидроизоляции и полноценную стяжку.
Вы опасный человек) ладно соседей сверху звукоизолировать, но зачем себя звукоизолировать от соседей снизу? Соседи снизу надеюсь оценили. В теплоизоляцию не сильно верю, дом многоэтажный, температура у всех приблизительно одинаковая.
rjkz написав:С каких пор и кто начал стенофон под стяжку пускать? Я видел демферную ленту по периметру от строителей. И то далеко не везде.
Зы: Если память не изменяет, то стенофон - это просто фольгированный вспененный полиэтилен.
Собственно с 2015 на всех объектах где ковыряли стяжку для переноса радиаторов был стенофон, помимо демпферной ленты. До 2015 уверен тоже.
Пока я делаю скрытый плинтус, сводил высоту конвекторов, уклонах душа - верха плитки, низа скрытых дверей, наружных углов, появляется плинтус "iPhone 14". Выкинул нафиг айфон, перешёл на Самсунг. Тоже самое с плинтусом нужно сделать )
Hotab написав:Для теплоизоляции надо 10см экструдированного ППС. Но кто ж потратит 10см высоты потолка на такое. Даже под ТП и то ужимаются, и 10см не стелят. .
10см это очень серьёзно, можно теплоизолироваться от фундамента.) Всегда нужно подходить с запасом
hume , сарказм понятен) Но когда говорят «я теплоизолировался, положил n мм супермегапуперматериала», мне становится смешно. О, а еще «супернанокраска, 1мм которой работает как сантиметры ППС» Такого материала не существует. И толщина любого материала для теплоизоляции должна исчисляться сантиметрами. Не мм. И физику в школе прогуливать нельзя) Иначе во взрослой жизни потом мир вокруг кажется чудесным и удивительным.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 31 лип, 2023 10:33, всього редагувалось 2 разів.
beee написав:Пока я делаю скрытый плинтус, сводил высоту конвекторов, уклонах душа - верха плитки, низа скрытых дверей, наружных углов, появляется плинтус "iPhone 14". Выкинул нафиг айфон, перешёл на Самсунг. Тоже самое с плинтусом нужно сделать )
До тіньового шву є питання як він буде в експлуатації. Найбільше питання в мене до зовнішніх кутів. Мені здається зачипитись за такий висячий нехай навіть на 10 мм в повітрі алюмінієвий кут буде досить травматично. Ну і здається мені що його стійкість при ручному прибиранні за допомогю пилосмокта або швабри також під великим питанням. Тобто для відео та фотосесії - все збс. В реальному житті - потрібно дивитись.
Hotab написав:Для теплоизоляции надо 10см экструдированного ППС. Но кто ж потратит 10см высоты потолка на такое. Даже под ТП и то ужимаются, и 10см не стелят. .
10см это очень серьёзно, можно теплоизолироваться от фундамента.) Всегда нужно подходить с запасом
10 см еппс зараз впринципі і є стандартом в приватному будівництві для ізоляції нижньої холодної плити. Робити таку ізоляцію між житловими поверхами - повна маячня.
Робити таку ізоляцію між житловими поверхами - повна маячня.
Маячня з точки зору втрати корисної висоти. А з очки зору фізики при використанні теплої підлоги - зовсім не маячня. Чому коли між Т повітря в будинку (20град С) і плитою підлоги на землі з температурою близько нуля (тобто дельта складає 20 градусів) ви вважаєте за потрібне 10см ППС, а між квартирною теплою підлогою (де кабель або вода + 45 градусів С ) і сусідською квартирою , де повітря під стелею +25 градусів, ви вже не вважаєте за потрібне. Дельта температур та ж сама. Тобто втрати тепла будуть приблизно такі ж самі. Але вас чомусь це не хвилює, ви готові гріти сусіда знизу.
Робити таку ізоляцію між житловими поверхами - повна маячня.
Маячня з точки зору втрати корисної висоти. А з очки зору фізики при використанні теплої підлоги - зовсім не маячня. Чому коли між Т повітря в будинку (20град С) і плитою підлоги на землі з температурою близько нуля (тобто дельта складає 20 градусів) ви вважаєте за потрібне 10см ППС, а між квартирною теплою підлогою (де кабель або вода + 45 градусів С ) і сусідською квартирою , де повітря під стелею +25 градусів, ви вже не вважаєте за потрібне. Дельта температур та ж сама. Тобто втрати тепла будуть приблизно такі ж самі. Але вас чомусь це не хвилює, ви готові гріти сусіда знизу.
Теплый пол с датчиком находятся в 20 мм под покрытием, под ними ещё 250 мм бетона до соседней квартиры с похожим температурным режимом. При укладке эппс между ними всё ещё будет 60+мм той же стяжки. Сомневаюсь, что такая теплоизоляция существенно снизит теплопотери, тогда нужно клеить теплый пол сразу на эппс.
Заботы по укладке эппс под стяжку ВО ВСЕЙ квартире квест очень занимательный, целеустремлённым будет где развернуться и куда пристроить лишние деньги. На этом фоне теплопотери пола покажутся суетой.