Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1173911740117411174211743 ... 12432>
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 12:13

Бетон написав:https://rieltor.ua/houses-sale/view/11019760/

Этот дуплекс 2 недели назад продали за 70 куе. На ручки получили 54 куе. Себестоимость 90.

Всё очень плохо.

Может дело в осокорках, не знаю

В,Варшаве такой 250 куе. Разница- пропасть просто

Виглядає симпатично. Незрозуміле одне - навіщо така щильність забудови? Ніби це не Осокорки, а французська Рівьера або Анатлія Акурта.
Київським девелоперам потрібно усвідомити, що щильність забудови в Україні повинна бути така сама як щильність населення. Тобто на цьому участку на Осокорках повинно бути в 2.5 рази менше дуплексів ніж вони набудували.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 13:09

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

кличко - лучший мэр в мире
https://nerukhomi.ua/news/lajfhaki/v-ki ... trojku.htm
статья не про обвал цен, а про изуродование города
Феодал

Подякував: 26 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 13:35

airmax78 написав:

Этот дуплекс 2 недели назад продали за 70 куе. На ручки получили 54 куе. Себестоимость 90.

Всё очень плохо.

Виглядає симпатично. Незрозуміле одне - навіщо така щильність забудови? Ніби це не Осокорки, а французська Рівьера або Анатлія Акурта.
Київським девелоперам потрібно усвідомити, що щильність забудови в Україні повинна бути така сама як щильність населення. Тобто на цьому участку на Осокорках повинно бути в 2.5 рази менше дуплексів ніж вони набудували.

Будував звісно ж не я, але принцип такий: вы купуєте ділянку, ділете її на частини та будуєте зблоковані будинки: дві, три і більше частин з відповідними границями ділянок. Ніхто ділянки на шару не дає, все купується за власний кошт
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 13:45

Бетон написав:
  airmax78 написав:

Всё очень плохо.

Будував звісно ж не я, але принцип такий: вы купуєте ділянку, ділете її на частини та будуєте зблоковані будинки: дві, три і більше частин з відповідними границями ділянок. Ніхто ділянки на шару не дає, все купується за власний кошт

Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 13:57

airmax78 написав:Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).

???
Ви вийшли з секти Первого?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 14:00

Феодал написав:кличко - лучший мэр в мире

А проти чого тут боремось? Фасад нової будівлі ніби відтворює фасад старої. Кількість поверхів та сама. То що не так? Краще чергова заброшка нехай залишається на Андріївському?
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 14:02

Frant написав:
  Феодал написав:кличко - лучший мэр в мире

Я розмовляв на днях з знайомим, який має архітектурну освіту.
З точки зору архітектури, виявляється, райони ДВРЗ і Стара Дарниця, мають свій стильний простір, своє обличчя.
Тому що їх не встигли спотворити 25-поверховими суперхрущами.

повністю з ним згоден, замість обслуговування і розвитку метро/мостів.... - з 2014 влаштували просто хаотичну забудову.
Тепер на жаль не можу назвати Київ зручним для проживання містом, сподіваюсь з іншими станціями метро все буде в порядку
Феодал

Подякував: 26 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 14:06

UA написав:
  airmax78 написав:Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).

???
Ви вийшли з секти Первого?

Я в жодній секті не перебуваю. Просто коли населення Києва швидко росло за рахунок міграції з регіонів - я цю лайнозабудову ще міг зрозуміти. Не прийняти, але хоча б зрозуміти чому так. Але зараз ситуація докорінно змінилась. Київ має стати привабливим містом, і в першу чергу через якість проживання. Я за те, щоб Київ забудовувся новими Рибальськими та Файна Таунами, а нє вот ето вот всьо.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 14:10

airmax78 , ти ж маєш розуміти, що навіть в тій опі сотка землі мабуть 5 куів коштує. Додай кожному по 3 сотки до дуплекса, хто захоче доплатити 15 куїав? Ні, хтось точно захоче. Я саме так і хочу собі, не 1-2 сотки , а 3-5 … Але ж забудовники жорстко конкурують , тому землі дають мінімум.,
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2024 14:18

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

В Варшаві, наприклад, висотність невелика біля 5 поверхів.
За рахунок цього, нежитлові фонди пусті. Щоб випити каву треба їхати.
Пробки в двічі більші, ніж в Києві. В Києві тіж відстані я проїжджаю вдвічі швидше.

В чому зручність малоповерхової забудови? В тому що вона росте не вертикально, а по площі? Так їздити треба більше
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1173911740117411174211743 ... 12432>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей