Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Этот дуплекс 2 недели назад продали за 70 куе. На ручки получили 54 куе. Себестоимость 90.
Всё очень плохо.
Может дело в осокорках, не знаю
В,Варшаве такой 250 куе. Разница- пропасть просто
Виглядає симпатично. Незрозуміле одне - навіщо така щильність забудови? Ніби це не Осокорки, а французська Рівьера або Анатлія Акурта. Київським девелоперам потрібно усвідомити, що щильність забудови в Україні повинна бути така сама як щильність населення. Тобто на цьому участку на Осокорках повинно бути в 2.5 рази менше дуплексів ніж вони набудували.
Этот дуплекс 2 недели назад продали за 70 куе. На ручки получили 54 куе. Себестоимость 90.
Всё очень плохо.
Виглядає симпатично. Незрозуміле одне - навіщо така щильність забудови? Ніби це не Осокорки, а французська Рівьера або Анатлія Акурта. Київським девелоперам потрібно усвідомити, що щильність забудови в Україні повинна бути така сама як щильність населення. Тобто на цьому участку на Осокорках повинно бути в 2.5 рази менше дуплексів ніж вони набудували.
Будував звісно ж не я, але принцип такий: вы купуєте ділянку, ділете її на частини та будуєте зблоковані будинки: дві, три і більше частин з відповідними границями ділянок. Ніхто ділянки на шару не дає, все купується за власний кошт
Всё очень плохо.
Будував звісно ж не я, але принцип такий: вы купуєте ділянку, ділете її на частини та будуєте зблоковані будинки: дві, три і більше частин з відповідними границями ділянок. Ніхто ділянки на шару не дає, все купується за власний кошт
Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).
airmax78 написав:Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).
А проти чого тут боремось? Фасад нової будівлі ніби відтворює фасад старої. Кількість поверхів та сама. То що не так? Краще чергова заброшка нехай залишається на Андріївському?
Я розмовляв на днях з знайомим, який має архітектурну освіту. З точки зору архітектури, виявляється, райони ДВРЗ і Стара Дарниця, мають свій стильний простір, своє обличчя. Тому що їх не встигли спотворити 25-поверховими суперхрущами.
повністю з ним згоден, замість обслуговування і розвитку метро/мостів.... - з 2014 влаштували просто хаотичну забудову. Тепер на жаль не можу назвати Київ зручним для проживання містом, сподіваюсь з іншими станціями метро все буде в порядку
airmax78 написав:Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).
??? Ви вийшли з секти Первого?
Я в жодній секті не перебуваю. Просто коли населення Києва швидко росло за рахунок міграції з регіонів - я цю лайнозабудову ще міг зрозуміти. Не прийняти, але хоча б зрозуміти чому так. Але зараз ситуація докорінно змінилась. Київ має стати привабливим містом, і в першу чергу через якість проживання. Я за те, щоб Київ забудовувся новими Рибальськими та Файна Таунами, а нє вот ето вот всьо.
airmax78 , ти ж маєш розуміти, що навіть в тій опі сотка землі мабуть 5 куів коштує. Додай кожному по 3 сотки до дуплекса, хто захоче доплатити 15 куїав? Ні, хтось точно захоче. Я саме так і хочу собі, не 1-2 сотки , а 3-5 … Але ж забудовники жорстко конкурують , тому землі дають мінімум.,
В Варшаві, наприклад, висотність невелика біля 5 поверхів. За рахунок цього, нежитлові фонди пусті. Щоб випити каву треба їхати. Пробки в двічі більші, ніж в Києві. В Києві тіж відстані я проїжджаю вдвічі швидше.
В чому зручність малоповерхової забудови? В тому що вона росте не вертикально, а по площі? Так їздити треба більше