|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 01 лис, 2024 00:52
Бетон написав: Striker написав: Бетон написав:у вас 5% НДФЛ возникает при продаже? если нет, то после регистрации нового техпаспорта возникнет
З чого це? Квартира у власності вже більше 3 років.
якщо це спадщина, то Ігор правильно написав - 5% не виникає в не залежності від строку. а якщо ні, то при реєстрації нового техпаспорта строк 3 роки обнуляється часто, бо виконується реєстрація об'єкта нерухомості
Бетон прав. Є такий юридичний казус. Але це відноситься до внесення данных про перепланування або реконструкцию в тех паспорт.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 01 лис, 2024 00:55
Striker Державний нотаріус вам підтвердила, що ви маєте усі документи для продажу квартири, а так званий "покупець", якого ви в очі не бачили, крутить вами, як циган сонцем.
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 316 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 00:57
ihorkyiv написав: Striker написав: Wirująświatła написав:а пусть Striker и спросит. я с нотариусами последние 2 года не общался.
Я сьогодні дізнався ім'я нотаріуса покупця, подзвонив, щоб дізнатися по цінам і техпаспорту, каже приходьте, 500 грн консультація і кинула трубку.  Завтра ще раз запитаю того юриста, представника покупця, хай сам зв'язується з тим нотаріусом і точно каже по цінам і паспорту, бо це він каже за новий паспорт. Вже цей мутняк починає напрягати, або буде конкретна інформація від нотаріуса що їй треба, або хай ідуть лісом всі разом.
Вам про це казали декілька форумчан: не починайте збирати документи під конкретного покупця, поки не одержите від нього заставну суму грошенят, яка підтверджує його серйозні наміри щодо вашої квартири.
Типова порада людини з совковим менталитетом. Документи треба робити ДО виходу в продаж.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 01 лис, 2024 01:05
GALeon написав:Wirująświatła написав:... там смысл что бти должно прийти и убедиться в отсутствии перепланировок, может вы несущую стену снесли или мокрую точку переместили... навіщо це нотаріусу?
Ці люди зібралися вступати в ЕС В ідеалі примусити тупого рагуля повернути кухню в приміщення кухні згідно проекту будинку з житлової кімнати. Лоджию від'єднати від опалювальної площі. Але в нас за хабар все рішаеться.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 01 лис, 2024 01:20
UA написав:примусити повернути кухню в приміщення кухні згідно проекту будинку з житлової кімнати. Лоджию від'єднати від опалювальної площі
а в реалі були такі випадки, що хтось повертав всьо то "взад" ?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 01 лис, 2024 06:55
UA написав:Вийти у продаж, а потім почати оформлювати документи?
Я не планував, що так швидко знайдеться покупець, і не знав, які саме документи потрібні. Все роблю по ходу справи. Взагалі не розумію в чому проблема, я як хочу, так і продаю, і навіть в самому оголошенні вказав, що продаж неспішний і можливо квартира піде в оренду. UA написав:Зараз катить тільки такий техпаспорт якій є в електронному реєстрі. Може при оформленні спадщини вже робили саме такий техпаспорт.
Ну, нашому нотаріусу підходить же. Тільки ще довідку з БТІ треба і все. При оформленні спадщини техпаспорт залишився той, що був.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 01 лис, 2024 07:19
Striker Взагалі не розумію в чому проблема, я як хочу, так і продаю,
А от ні! Ми всі форумом її тепер продаємо, так що терпіть.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 08:46
ihorkyiv написав: Striker написав: Wirująświatła написав:а пусть Striker и спросит. я с нотариусами последние 2 года не общался.
Я сьогодні дізнався ім'я нотаріуса покупця, подзвонив, щоб дізнатися по цінам і техпаспорту, каже приходьте, 500 грн консультація і кинула трубку.  Завтра ще раз запитаю того юриста, представника покупця, хай сам зв'язується з тим нотаріусом і точно каже по цінам і паспорту, бо це він каже за новий паспорт. Вже цей мутняк починає напрягати, або буде конкретна інформація від нотаріуса що їй треба, або хай ідуть лісом всі разом.
Вам про це казали декілька форумчан: не починайте збирати документи під конкретного покупця, поки не одержите від нього заставну суму грошенят, яка підтверджує його серйозні наміри щодо вашої квартири.
Ну такое...А потом ещё полгода документы будет готовить?Документы, выписываться и т.п. в любом случае надо будет делать.И их готовность значительно увеличивает шансы сделки.А не так что на вопрос о готовности документов, там ещё и не начинали, да и оказывается они вместо ту которую продать хотят другую купить, но ещё даже не смотрели. А ещё в процессе подготовки документов могут вылезти какие-то проблемы.Как показала жизнь, готовность документов показатель серьезности продавца, а не просто вышел прицениться и т.п.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 08:58
UA написав: GALeon написав:Wirująświatła написав:... там смысл что бти должно прийти и убедиться в отсутствии перепланировок, может вы несущую стену снесли или мокрую точку переместили... навіщо це нотаріусу?
Ці люди зібралися вступати в ЕС В ідеалі примусити тупого рагуля повернути кухню в приміщення кухні згідно проекту будинку з житлової кімнати. Лоджию від'єднати від опалювальної площі. Але в нас за хабар все рішаеться.
Покупець дивиться і його влаштовує кухня в житловій кімнаті та лоджія з опалювальною площею ...
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
|