Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
[quote="5077146:zРадио" Вы в адеквате, или уже начали праздновать?[/quote] Чим я вас роздратував зРадіо? Ви тут топітє за дешевій начебто, а я привів приклад що дорожчає і є люди які купують, за що тоді ви мене ображаєте?
барабашов написав:Дайте людям с серъёзными накоплениями наконец то пожить в Киеве! Не будьте жлобьём!
Барабашов! Я не можу вплинути на те кому тут жити, а кому ні, так що ваш спіч про жлобів це не до мене, ви наче теж плануєте купити в Києві, то мене це чомусь не дратує.
Востаннє редагувалось remark в Сер 14 жов, 2020 18:20, всього редагувалось 1 раз.
Это не так - я "топлю" за цикличность рынка, а не вечные дорожаи, или дешевеи. Будьте уверены - спустя год-полтора стойкого роста экономики я буду "топить" за волну дорожая. Но сейчас волна дешевея, ее начало.
remark написав:а я привів приклад що дорожчає, і є люди які купують
Наличие потенциального покупателя не является примером роста цены. Вот вы и повторили то, что вызвало мою реакцию. Возможно, излишне бурную - за это прошу меня извинить
zРадио написав:Наличие потенциального покупателя не является примером роста цены. Вот вы и повторили то, что вызвало мою реакцию. Возможно, излишне бурную - за это прошу меня извинить
Анна Максимова написав:Вітання усім! Пропоную до обговорення https://new.finance.ua/ua/arenda-v-kieve У спецпроєкті ви побачите, як змінювалися ціни на оренду квартир по районам Києва за останні роки. Буду вдячна за зворотній зв'язок)
xio13 написав: "Эксперт" прохожий, вступил в укрбудовский Генезис, всей туфлей лакированой... Теперь запашок на много лет остался.... А он "эксперт" и вступил... А вы говорите предупреждали ))))))
Я не эксперт а ты реально альтернативно одаренный)
Frant написав:Що ви маєте проти ріелторів??? Тут їх четвертина форуму. Можливо, навіть третина!
Якщо це так, то можна мені в п\п зкидати варіанти по НЛ та малахіту однокімнатна з ремонтом, бажано до 120К
Новопечерских липок никогда не было до 120. И, скорее всего, никогда и не будет. Могли стоить до 120 куе квартиры в новых домах возле новопечерских липок.
Востаннє редагувалось hume в Сер 14 жов, 2020 20:59, всього редагувалось 1 раз.
remark написав:почитавши Василя з Рівного розумієш, що не тільки хабарники можуть собі дозволити викласти за однуху 120-150 кує.
То не я, а мій син Просто він раб на галері з червоними очима (програміст рівня middle)
Пардон, конечно не мое дело, но я-бы посоветовал при выборе НЛ поинтересоваться контингентом это комплекса. Если интересуют мои наблюдения - напишите в ЛС. У меня было несколько проектов в этом ЖК - малоприятная публика. Если Ваш сын того-же типа как мои арендаторы-Ай-Ти (одни снимают уже более 5 лет, периодически было общение помимо арендных отношений), то, извините за грубость, они с представителями того контингента "на одном поле не сядут". Я не интересовался, но в плане подходящих соседей поинтересуйтесь Юнитом. Многие его хвалят - типа концептуальный.)))