|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 30 гру, 2020 12:19
drevlyanin написав:Или покупаете первичку у застройщика: нужно заплатит гривну на счёт, а у вас наличка в валюте. В банке курс на 10 коп ниже чем у меняйлы. Один ради экономии в двести баксов будет "бегать" с 50 куе, а другой сочтёт такую экономию не оправданной. У третьего наоборот, может быть важна скорость или например определённый способ оплаты, типа безнал на определённый счёт или даже в определённую юрисдикцию. А четвёртый и вовсе старается максимально скрыть сделку от посторонних (родни, конкурентов и т.п.), потому и условия специфические.
Ну і ще от моя ситуації з купівлею смарт-квартири: 1) - для оплати квартири, забудовник пропонував "своїх" три банки, де комісія складала 500грн/ 700грн / 750грн - але до жожного з них - я ніяким боком! 2) - тут, на форумі пропонували банк, який наче, зовсім не бере комісії за переказ коштів - але і до нього я ніяким боком! 3) - в результаті, я оплатив з банку, де тримав депо і комісія там 400грн. Подумав - для чого мені ті зайві рухи з коштами у "чужий" банк, де як мінімум, потрібно двічі його відвідати і час потратити/метушня і всяка фігня...? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 12:37
вийшли показники по з.п. за листопад, судячи з них по Україні середня впала відносно жовтня, було 12174 грн стало 11987 грн; по Києву, відповідно 17494 проти 17582
максимум цього року був у березні в Києві 17990 грн, по Україні у жовтні 12174 (березень 11446)
Який висновок? 1. З.п. по Києву не відновилася до докризових рівнів 2. В регіонах невеликий ріст.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 30 гру, 2020 12:42
Долярчик написав: drevlyanin написав:Или покупаете первичку у застройщика: нужно заплатит гривну на счёт, а у вас наличка в валюте. В банке курс на 10 коп ниже чем у меняйлы. Один ради экономии в двести баксов будет "бегать" с 50 куе, а другой сочтёт такую экономию не оправданной. У третьего наоборот, может быть важна скорость или например определённый способ оплаты, типа безнал на определённый счёт или даже в определённую юрисдикцию. А четвёртый и вовсе старается максимально скрыть сделку от посторонних (родни, конкурентов и т.п.), потому и условия специфические.
Ну і ще от моя ситуації з купівлею смарт-квартири: 1) - для оплати квартири, забудовник пропонував "своїх" три банки, де комісія складала 500грн/ 700грн / 750грн - але до жожного з них - я ніяким боком! 2) - тут, на форумі пропонували банк, який наче, зовсім не бере комісії за переказ коштів - але і до нього я ніяким боком! 3) - в результаті, я оплатив з банку, де тримав депо і комісія там 400грн. Подумав - для чого мені ті зайві рухи з коштами у "чужий" банк, де як мінімум, потрібно двічі його відвідати і час потратити/метушня і всяка фігня...? 
не знаю, як ти, але в мене з усіх комісій було лише 190 грн. 1 раз через Моню, і з них 80 грн вернулося кешбеком за відкриття карти, а решту робив через через 2 банки, які не беруть комісій зовсім. Тебе взули, а ти вихваляєшся. Крім того, брав у розсрочку під 1% в місяць (тобто 12% в рік), в той час, як живі гроші ще крутилися на депозитах від 15% до 18.5%, тобто ще "здешевив собі" іпотеку від забудовника майже в нуль, а може і в мінус (всеж 30% пішло на перший внесок, а 1% розсрочки на решту 70% початкової вартості квартири). І вишенька на торт: за 3 міс. ціна уже виросла у ВП на 2500 грн. на м2 (на 22%). Учись студєнт. А як твій дериватив на прєлєсть, чипідріс?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 30 гру, 2020 12:51
flyman написав:Тебе взули, а ти вихваляєшся
Ага, особливо взув мене Авалон, де оплата йшла через спец-рахунок забудовника із комісію аж ОДНА ГРИВНЯ!!! п. с. І може для тебе час - це не гроші, а я за той час і зароблю грошей і спокійніше буде! (нах ризикувати/бігати з торбою грошей по банках? )
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 12:52
Долярчик написав: flyman написав:Тебе взули, а ти вихваляєшся
Ага, особливо взув мене Авалон, де оплата йшла через спец-рахунок забудовника із комісію аж ОДНА ГРИВНЯ!!! п. с. І може для тебе час - це не гроші, а я за той час і зароблю грошей і спокійніше буде! (нах ризикувати/бігати з торбою грошей по банках? )
Не треба бігати, треба користуватися інтернет банкінгом.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 30 гру, 2020 13:11
Не имею ничего против Флая и Долярчика, но Долярчик прав. Чтобы заплатить через моно, нужно снять наличку в своем банке (заранее заказать), с торбой поехать на край света в кассу ТАСа, постоять в очереди и положить на счет. За это время Долярчик может заработать 0-10000 грн
Флаг же программист может просто отодвинуть свою работу на 4 часа и ничего не потерять, а Долярчику нужно не пропустить клиента как на рыбалке
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 13:15
Grand Touring написав:Не имею ничего против Флая и Долярчика, но Долярчик прав. Чтобы заплатить через моно, нужно снять наличку в своем банке (заранее заказать), с торбой поехать на край света в кассу ТАСа, постоять в очереди и положить на счет. За это время Долярчик может заработать 0-10000 грн Флаг же программист может просто отодвинуть свою работу на 4 часа и ничего не потерять, а Долярчику нужно не пропустить клиента как на рыбалке
А працював би долярчик з РРО а не чорним налом, то не займався би дурнею. Як заробляє\майданить ми фотки бачили ...
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 30 гру, 2020 14:00
Grand Touring написав:Не имею ничего против Флая и Долярчика, но Долярчик прав. Чтобы заплатить через моно, нужно снять наличку в своем банке (заранее заказать), с торбой поехать на край света в кассу ТАСа, постоять в очереди и положить на счет. За это время Долярчик может заработать 0-10000 грн Флаг же программист может просто отодвинуть свою работу на 4 часа и ничего не потерять, а Долярчику нужно не пропустить клиента как на рыбалке
+1 Все вірно!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 14:17
Долярчик написав:Ну і ще от моя ситуації з купівлею смарт-квартири: 1) - для оплати квартири, забудовник пропонував "своїх" три банки, де комісія складала 500грн/ 700грн / 750грн - але до жожного з них - я ніяким боком! 2) - тут, на форумі пропонували банк, який наче, зовсім не бере комісії за переказ коштів - але і до нього я ніяким боком! 3) - в результаті, я оплатив з банку, де тримав депо і комісія там 400грн. Подумав - для чого мені ті зайві рухи з коштами у "чужий" банк, де як мінімум, потрібно двічі його відвідати і час потратити/метушня і всяка фігня...? 
Я взявши бетон за 926к гривен, повернув порядка 26к гривен (трошки попередньої підготовки)  . Гадаю, така "метушня" вартує того.
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 14:24
Долярчик написав: drevlyanin написав:Или покупаете первичку у застройщика: нужно заплатит гривну на счёт, а у вас наличка в валюте. В банке курс на 10 коп ниже чем у меняйлы. Один ради экономии в двести баксов будет "бегать" с 50 куе, а другой сочтёт такую экономию не оправданной. У третьего наоборот, может быть важна скорость или например определённый способ оплаты, типа безнал на определённый счёт или даже в определённую юрисдикцию. А четвёртый и вовсе старается максимально скрыть сделку от посторонних (родни, конкурентов и т.п.), потому и условия специфические.
Так все вірно зробили, вони дали ті банки для тих, хто кеш приносить в кассу, а зручніше платити з того банку, де гроші лежать
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
|