|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:43
Долярчик написав:А що вже мені казати, що я планую/планував своїм першим орендарям, при першій здачі дати в користування постіль, трохи посуду(4 тарілки/вилки/ложки, 1 сковорідку, 2 каструлі і т. п.) мило/плин, рушнички на кухню/ванну?
А че без праздничного ужина? Некомильфо, ИМХО, не по-людски как-то...
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:48
Долярчик написав:4 тарілки/вилки/ложки, 1 сковорідку, 2 каструлі і т. п
надеюсь вилки/ложки серебро? если нет могут обидеться за такое неуважение.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 19 лют, 2021 16:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:48
Долярчик написав:[ На днях, обговорював з жінкою, чи не хоче вона переїхати жити в Київ? Зразу була відповідь - "ні!" Кажу, чому? Назви хоч три причини? І перше, що вона сказала і підкреслила, що це ГОЛОВНЕ - це екологія Києва!!! Навіть, додала ще, що "до повного щастя/вишенька на торт" - поблизу Чорнобиль!!!
Очень странно слышать от жителя города, который (город) не так давно закидывал всю неньку продуктами своей жизнедеятельности.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:49
Долярчик написав: sequence написав:четко обозначивший позицию +10% за человеко-животное. Свою позицию я тоже не скрываю, и сегодня точно понял, что бизнес на сдаче - точно не мое, собственная совесть мне дороже денех
А що вже мені казати, що я планую/планував своїм першим орендарям, при першій здачі дати в користування постіль, трохи посуду(4 тарілки/вилки/ложки, 1 сковорідку, 2 каструлі і т. п.) мило/плин, рушнички на кухню/ванну? А всі мені писали на іншій гілці - що НЕ треба балувати орендарів! Тепер, навіть, не знаю, як з цими планами бути? 
Нормально, потом докупишь им тостер и мультиварку.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:51
change_pm написав:А нафіга в цей ринок заходити в Україні? ))) Є така компанія GEO* (здається), можна купити на біржі, і отримувати від 10% дівідентів, нічого не роблячи... *компанія володіє тюрмами в Штатах і Англії...
Эта публика акции не уважает - на то они и лорды. Только то, что можно глазами увидеть и руками потрогать change_pm написав:якщо б ти жив з доходів від оренди, то рахував би кожну копійчину ))) чи не так? Ти ж не робиш знижку на свої дерев"яні вироби, наприклад, новоселам якогось ЖК? Всі ж платять одну ціну? Бузінес - нічого особистого )))) так і з орендою...
Мне показалось, там был другой посыл - в какую квартиру арендатор заехал, из такой и должен выехать. Хотя очевидно, что это невозможно. А расчет амортизации - дело нужное. Только разве им занимаются те, кто оценивает доходность аренды в 7% годовых? Нет, потому что столько платит арендатор. Вроде как доход считают прибылью только блондинки из анекдотов, ан нет - некоторые бузинесмены тоже 
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:53
J_P написав:Дорожай недвижимости - это мировой тренд. Если не ошибаюсь, мировой долг только за 2020 год вырос с 85 до 100% мирового ВВП. Народ в панике: деньги обесцениваются.
Мировой долг — государственный и частный — достиг рекордного показателя $188 трлн, что составляет 230% мирового ВВП, сообщила директор-распорядитель МВФ Кристалина Георгиева. Долги отдают только трусы 
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:53
hume написав: Долярчик написав: sequence написав:четко обозначивший позицию +10% за человеко-животное. Свою позицию я тоже не скрываю, и сегодня точно понял, что бизнес на сдаче - точно не мое, собственная совесть мне дороже денех
А що вже мені казати, що я планую/планував своїм першим орендарям, при першій здачі дати в користування постіль, трохи посуду(4 тарілки/вилки/ложки, 1 сковорідку, 2 каструлі і т. п.) мило/плин, рушнички на кухню/ванну? А всі мені писали на іншій гілці - що НЕ треба балувати орендарів! Тепер, навіть, не знаю, як з цими планами бути? 
Нормально, потом докупишь им тостер и мультиварку.
злые вы... нормальные вещи человек пишет...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1084 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 лют, 2021 16:56
У меня одни арендаторы обогреватель когда то попросили. Только тот, который мало потребляет и скинули ссылку на оптимакс за 4 кгрн. То есть ради их экономии я должен им купить не за 800 грн, а за 4 кгрн. Это к вопросу о человечности.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 лют, 2021 17:00
Slon_Nosov написав:[ злые вы... нормальные вещи человек пишет...
Постель и полотенца? Это же не отель и не посуточка. Многие не хотят спать на чужом белье и вытираться чужими полотенцами. Посуды на выходе всегда не хватает, но почему то свою арендаторы всегда забирают. То есть вашу бьют, но свою увозят дальше. У меня даже ковер как то увезли. Потом на дурака упали, мол думали, что это их. То есть были полностью уверены, что въехали с ковром 3х4 
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1