Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Serg-ik написав:Причина понятна: они аккумулируют объявления нескольких агентств, частных и ОЛХ там нет. Ценник дорисовывают, постят объявления ранее проданных квартир. Это не зеркало рынка, а загон
но, у луны самый толковый каталог новостроек (при этом, по вторичке там ничего не поменялось по качеству). То есть получается, что как минимум по новостройкам трафик падает.
моя думка, що з 2015 по 2020 закупилися всі, хто тільки хотів, навіть Долярчик і той з чахлим бізнесом влошився в два об"єкти нерухомості.
Навіть від "дешевої іпотеки" РН не встає, ріст цін в межах інфляції, а об"єми падають.
Залишається одне - моніторити, в надії знайти своє золотце по ціні лому.
baraka написав:но, у луны самый толковый каталог новостроек (при этом, по вторичке там ничего не поменялось по качеству). То есть получается, что как минимум по новостройкам трафик падает.
моя думка, що з 2015 по 2020 закупилися всі, хто тільки хотів, навіть Долярчик і той з чахлим бізнесом влошився в два об"єкти нерухомості.
Навіть від "дешевої іпотеки" РН не встає, ріст цін в межах інфляції, а об"єми падають.
но-но-но, флай, тут такие крамольные мысли не приветсвуются эта скользкая дорожка может привести в лагерь обвалишек
Флай, а ким реально ти працюєш? Бо, на айтішніка - ти не схожий))
Може ти просто інформатику у школі викладаєш?
Долярчик, а чим ви дійсно торгуєте?! Бо в мене сусід на Південному магазин взуттєвий має, я щось не зауважив, щоб він раз в рік квартиру купляв. Зара він за свій магазин 20кг в місяць платить оренди і то ще знизили бо карантин був.
Так правильно, з такою ціною оренди, то треба в супертоповому прохідному місці стояти і бажано не на ринку! І краще дитячим взуттям(хоч і на нього розвелося конкурентів)
Serg-ik написав:Причина понятна: они аккумулируют объявления нескольких агентств, частных и ОЛХ там нет. Ценник дорисовывают, постят объявления ранее проданных квартир. Это не зеркало рынка, а загон
но, у луны самый толковый каталог новостроек (при этом, по вторичке там ничего не поменялось по качеству). То есть получается, что как минимум по новостройкам трафик падает.
Залишається одне - моніторити, в надії знайти своє золотце по ціні лому.
Тогда в богатых странах недвижимость вообще никого не должна интересовать, все давно ей закупились. Офигеваю сколько дешевых офисов в продажу выкинули даже по 500 уе лб возле метро есть, наверное ценник на комуналь космос, и арендаторы как крысы бегут.
vitaliian написав:Тогда в богатых странах недвижимость вообще никого не должна интересовать, все давно ей закупились. Офигеваю сколько дешевых офисов в продажу выкинули даже по 500 уе лб возле метро есть, наверное ценник на комуналь космос, и арендаторы как крысы бегут.
vitaliian написав:Тогда в богатых странах недвижимость вообще никого не должна интересовать, все давно ей закупились. Офигеваю сколько дешевых офисов в продажу выкинули даже по 500 уе лб возле метро есть, наверное ценник на комуналь космос, и арендаторы как крысы бегут.
vitaliian написав:Офигеваю сколько дешевых офисов в продажу выкинули даже по 500 уе лб возле метро есть, наверное ценник на комуналь космос, и арендаторы как крысы бегут
Швидше, то просто зараз в більшості бізнесу справи "сумні", а в половини з тих "сумних справ", то просто - капєцний капєц. Навіть, мені цього року важче вести бізнес, ніж минулоріч. Недавно підняв ціни, майже на все! І то при тому, що майже половину з них ще не отримував, а просто "тримаюсь на старих запасах". Отаке
vitaliian написав:Офигеваю сколько дешевых офисов в продажу выкинули даже по 500 уе лб возле метро есть, наверное ценник на комуналь космос, и арендаторы как крысы бегут
Швидше, то просто зараз в більшості бізнесу справи "сумні", а в половини з тих "сумних справ", то просто - капєцний капєц. Навіть, мені цього року важче вести бізнес, ніж минулоріч. Недавно підняв ціни, майже на все! І то при тому, що майже половину з них ще не отримував, а просто "тримаюсь на старих запасах". Отаке
у кого не очень, а у кого то судя по количеству пользователей тесла в городе, все норм