|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 04 чер, 2021 11:12
Успіх я утрировал в своем вопросе и знал, что куе повлияет на нас ростом цен, оттоком капитала (выгодно инвестировать деньги в американские пузыри) и предпринимателям станет труднее зарабатывать деньги. Многие предприниматели и обычные работники перестанут накапливать подушку. Так что Долярчик вы не одни и не переживайте, что подушка не накапливается - так и должно быть.
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 чер, 2021 11:21
Grand Touring написав:вы не одни и не переживайте, что подушка не накапливается - так и должно быть.
А як же голосовалка вгорі - всі такі успішні/здорові/багаті)))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 04 чер, 2021 11:22
Вчера в США вышла очень хорошая статистика по рынку труда. Настолько хорошая что индексы немного упали. Рынки на первый взгляд ведут себя не логично. В действительности в цену акций уже заложены ожидания. И теперь все понимают что с падением безработицы на новые бюджетные стимулы расчитывать не приходится. Наоборот, на горизонте начала маячить угроза роста инфляции. С инфляцией традиционно борятся поднятием учетной ставки. ФРС таргетирует 2% инфляции. Все что выше придется тушить. В данный момннт ФРС считает что это (4,3%) кратковременный всплеск, который во второй половине года спустится ближе к 2%, но кто его знает.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: П'ят 04 чер, 2021 11:24
Успіх написав: Grand Touring написав:вы не одни и не переживайте, что подушка не накапливается - так и должно быть.
А як же голосовалка вгорі - всі такі успішні/здорові/багаті)))
голосовалку перед выборами президента помните? на словах половина была за пап, а по факту большинство проголосовало за зе.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 04 чер, 2021 11:44
Як таки добре, що я "стратегічно подумав" і купив таки ЛІКВІДНИЙ смарт в наступній черзі зі здачею в другому кварталі 2022р., а не НЕЛІКВІД у першій черзі зі здачею цього літа, ще й дорожчий! Бо, якщо б взяв би той неліквід, то от зараз його продати по переуступці - ні, так як він дуже не набрав в ціні + ще й неліквідний - важко продати. А робити ремонт після здачі (через місяць-два), щоб здавати в оренду - так кажу, що котлетка моя теж не наросла і треба дозичати, чи брати кредит, що зробити ремонт! Тож, таки я правильно зробив, що взяв ЛІКВІДНИЙ смарт і з здачею через рік п.с. Далі можете починати кидати в мене тапками, або..... або казати, який я молодець! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 04 чер, 2021 11:55
Успіх написав:Як таки добре, що я "стратегічно подумав" і купив таки ЛІКВІДНИЙ смарт в наступній черзі зі здачею в другому кварталі 2022р., а не НЕЛІКВІД у першій черзі зі здачею цього літа, ще й дорожчий! Бо, якщо б взяв би той неліквід, то от зараз його продати по переуступці - ні, так як він дуже не набрав в ціні + ще й неліквідний - важко продати. А робити ремонт після здачі (через місяць-два), щоб здавати в оренду - так кажу, що котлетка моя теж не наросла і треба дозичати, чи брати кредит, що зробити ремонт! Тож, таки я правильно зробив, що взяв ЛІКВІДНИЙ смарт і з здачею через рік п.с. Далі можете починати кидати в мене тапками, або..... або казати, який я молодець! 
Долярчик, не надо под уже совершенные действия разрабатывать некую стратегию. Все намного проще - ты купил самый дешевый из всех возможных вариантов, который находится в очень плохой локации(что само собой разумеется)
-
Damien
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 04 чер, 2021 12:06
zzzzzz написав:Вчера в США вышла очень хорошая статистика по рынку труда. Настолько хорошая что индексы немного упали. Рынки на первый взгляд ведут себя не логично. В действительности в цену акций уже заложены ожидания. И теперь все понимают что с падением безработицы на новые бюджетные стимулы расчитывать не приходится. Наоборот, на горизонте начала маячить угроза роста инфляции. С инфляцией традиционно борятся поднятием учетной ставки. ФРС таргетирует 2% инфляции. Все что выше придется тушить. В данный момннт ФРС считает что это (4,3%) кратковременный всплеск, который во второй половине года спустится ближе к 2%, но кто его знает.
1. Рынками сейчас сильно манипулируют большие дяди. Этот парадокс активно комментируют участники рынка - чем лучше статистика, тем сильнее падение. Сейчас американская экономика дает рекордный рост, а акции не реагируют и даже падают. Что дальше? А дальше, когда они выпылесосят все на рынке, пружина резко распрямится. Даймонд хендз паровозом с большими дядями в шоколад. 2. С инфляцией в Америке борятся не только поднятием ставки, но еще и манипулированием официальной статистики. Поэтому 2 года могут ставку не трогать, а просто вам парить про "в пределах 2-3%". Тем более, что пипл против высокой инфляции совсем не возражает - ему хорошо залили баблоса. Счастлив. Как вы были счастливы и богаты в золотые времена до 2009 г. при Юще и Юле, хотя инфляция тогда была 25%, а вы ее совсем не ощущали. 
-
Libo
-
2
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 4336 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 04 чер, 2021 12:08
Damien написав:не надо под уже совершенные действия разрабатывать некую стратегию
Нє, нє! Тут(чи на сусідній гілці) можеш пошукати дописи за грудень, де всі казали - "ай-яй-яй, треба було брати неліквід, так як його здача вже через пів року, а не в наступній черзі зі здачею через 1,5р!!!" А я казав - що: а) він - неліквідний б) він - дорожчий в) за пів року/до літа я не встигну наскирдувати на ремонт, а брати кредит - так він своїми %% з'їсть всю вигоду! Але, головне я всім казав - НАВІЩО БРАТИ НЕЛІКВІД??? Ще й трохи дорожчий! п.с. І локація середня, а не "дуже погана"! 
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 04 чер, 2021 12:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4