Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:гроші передані давно, 100% оплата. товар буде отримано хз коли, може в 1 кварталі 2022.
розтлумачте, підпадаю під оплату ПДВ?
имхо по инвестициям первое событие это нотариальная купля продажа. там же всё понятно из текста
НДС намерены взымать при первой поставке жилья - то есть при первой передаче готового нового жилья в собственность покупателя.
в данном случае дериватив без нотариальной купли-продажи первым событием не является.
Если разрешить заключать договора "задним числом" то это будет лазейкой как обойти налог. Завтра все придут и скажут что договор был заключён в 2020м году.
Середня зарплата лікаря в "Добробуті" більша, ніж у держсекторі, рази в три, напевно. При цьому переманити з державного сектора я нікого не можу.
У нас є лікарі, які йдуть з офіційної зарплати, умовно кажучи, 100 тисяч гривень на офіційну зарплату 20 тисяч гривень. Цього я не можу пояснити. Для мене це нонсенс, але факт залишається фактом.
Сім'я, сукупний дохід якої становить хоча б 2,5 тисячі доларів на місяць, – наш клієнт. Більшість з 330 тисяч наших клієнтів – кияни.
ранее я писал примерно 10% киевлян имеют доходы 2куе и больше. 330 тыс клиентов это 100 тыс семей среднего достатка. ВИПы в добробуте не лечатся.
У Києві Фейслеса всього 300К, 10% від всіх.
"Вивчайте матчастину" (с). Термін було введено в 2012-2013 рр. Захаром, на тезу, що доходи від 10кгрн на той момент були у 30-40% активних жителів Києва. Наразі, якщо екстраполювати на поточний курс, це мабуть від 35 тисяч грн, але криза теж вплинула, то ж якщо зберегти ті самі відсотки, то мабуть від 30 тис грн
Середня зарплата лікаря в "Добробуті" більша, ніж у держсекторі, рази в три, напевно. При цьому переманити з державного сектора я нікого не можу.
У нас є лікарі, які йдуть з офіційної зарплати, умовно кажучи, 100 тисяч гривень на офіційну зарплату 20 тисяч гривень. Цього я не можу пояснити. Для мене це нонсенс, але факт залишається фактом.
Сім'я, сукупний дохід якої становить хоча б 2,5 тисячі доларів на місяць, – наш клієнт. Більшість з 330 тисяч наших клієнтів – кияни.
vitaliian написав:Какая красота за 1600 продаётся, тетрис среди офисов. https://www.olx.ua/d/obyavlenie/bts-vol ... LKmcG.html Надо срочно переделывать под трц, тогда цена будет х2. А офисы уже не нужны, неликвид не смотря на локацию.
не продается а сдается эксперд, ты даже не можешь осмыслить то что выкладываешь тут а т.к. это оффтоп может Модераторам уже забанить флудераста???
Есть люди, которые вложились в новострой и ждут его сдачи, которая произойдёт уже после принятия этого законопроекта. Получается, что при оформлении права собственности, им придётся доплатить 20% НДС
а що, якщо не приходити за оформленням права власності? А цікаво, як це виглядатиме? Гроші оплачені у 2019, а закон має зворотну дію? Думаю, має бути поправка, що для "нових м2", що на котловані з 1.1.2022р.
У застройщиков в договоре есть пункт -если право собственности не оформляется более полугода, то квартира возвращается застройщику, а деньги инвестору после ее реализации