Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 79877988798979907991 ... 12412>
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:16

zРадио

Не подмазывайся к Аннушке, она в своем рипорте полностью опровергла твои предсказания, и так сказать, пролила масло, в аккурат под твою никчемную репутацию. :lol:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:21

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

о, кстати - по поводу жизни рядом с автомагистралями - как вам такой проект?

https://autonews.autoua.net/novosti/258 ... -mosta.amp
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:23

Анна Максимова написав:Я тому тут і пишу, бо хочу дізнатися, чи корисно це вам, як покращити, що дослідити на конкретних прикладах, щоб в нас була своя аналітика на фактичних цінах.

Всё нормально. Идеальной методологии нет нигде, любая может иметь свои недостатки и меняться со временем. Спасибо. Дерзай дальше. С нетерпением ждем следующий обзор. Лично мне твои взгляды и ты сама очень симпатичны. :oops:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:24

Ни один провокатор не смог обойти добрые слова Анны в адрес зРадио, хотя зРадио их не просил, Анну не благодарил и сам имеет замечания к ее исследованию :)

Просто как-то странно и даже сюрреалистично наблюдать, как результаты чужого труда обесценивают те, кто и слова такого не знает, ограничивая свое пребывание на ветке пустопорожним надуванием щек в духе "я – гуру, я – учитєль, несіть мені усі по три рубля, і мудрості вам дам я докуя" (с)

В исследовательской деятельности существует общепринятая иерархия доказательств. То, что сделала Анна - вторая снизу ступень. Ее критиканы при этом выше нижней ступени не поднимались и даже не собираются. Во-первых, "выйдут сами на себя" - не получится рассказывать сказки на голубом глазу. Во-вторых, не умеют этого делать, искренне считая личные наблюдения истиной в последней инстанции

Зображення
Востаннє редагувалось Радіо в Пон 19 лип, 2021 19:26, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:26

Ромасик написав:
  Анна Максимова написав:Вітаю! Написала огляд про готові квартири в продажу, біля метро. Вирішили перевірити, чи зросли так сильно ціни, як пишуть зараз у новинах. Сподіваюся, буде цікаво, і буду вдячна за відгуки або пропозиції до огляду: https://finance.ua/ua/saving/kavrtiry-n ... etro-kieva

Які варіанти квартир для подальшої здачі в оренду розглядаєте ви? Чи відчуваєте стрімкий ріст цін на квартири?

Всім бажаємо вдалих та вигідних інвестицій!

непонятно, почему сравнивали цены на покупку в конкретных ЖК, а выводы сделали по цене аренды на основании какого-то левого графика, не касающего описанных ЖК. Да и нет конкретных цифр в выводах.
Также на Нивках потеряли ЖК Сан Франциско, на Арсенальной - Арсенал Хаус, На Левобережной - РусановРезиденс. На Крещатике - Киевпроект?

Так ми навели ціни на оренду, бо якщо 1-кімнатні купують з метою здачі, то інформація має бути корисна. Цифри конкретні по кожному ЖК, там є ціна наприкінці 2020 і на липень 2021. Явно проблемні ми не брали, та на котловані також.
Анна Максимова

Подякував: 7 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:28

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Анна Максимова написав:Так, але ж потрібно знайти тоді такий ЖК, в якому буде стільки черг будівництва, як ви в прикладі навели, та ще й біля метро...Я можу наступного разу саме так подивитися по тим ЖК, що у нас будують, але варіантів буде не так багато.

А критику сприймаю із вдячністю, при цьому ваші коментарі були із "заносом".

Я тому тут і пишу, бо хочу дізнатися, чи корисно це вам, як покращити, що дослідити на конкретних прикладах, щоб в нас була своя аналітика на фактичних цінах.

так вы тогда для начала правильнее формулируйте задачи своих исследований, а то у вас в шапке одно, а статья о другом, причем аренда, имущественные права и готовые квартиры в одну кучу свалены, а в итоге «рост по мере строительства»
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:39

zРадио написав:Ни один провокатор не смог обойти добрые слова Анны в адрес зРадио, хотя зРадио их не просил, Анну не благодарил и сам имеет замечания к ее исследованию :)

Просто как-то странно и даже сюрреалистично наблюдать, как результаты чужого труда обесценивают те, кто и слова такого не знает, ограничивая свое пребывание на ветке пустопорожним надуванием щек в духе "я – гуру, я – учитєль, несіть мені усі по три рубля, і мудрості вам дам я докуя" (с)

В исследовательской деятельности существует общепринятая иерархия доказательств. То, что сделала Анна - вторая снизу ступень. Ее критиканы при этом выше нижней ступени не поднимались и даже не собираются. Во-первых, "выйдут сами на себя" - не получится рассказывать сказки на голубом глазу. Во-вторых, не умеют этого делать, искренне считая личные наблюдения истиной в последней инстанции

Зображення

очень жду результатов "меГа анализов" пифии на 1.09.
:mrgreen:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:40

Всім дякую за коментарі, які б вони не були, але за участь в методології, як написав Лібо, щиро вдячна. До того ж, познайомилися) Кінконгівцю, в мене була ідея розібратися чи справді ціни так сильно зросли, як про них звідусіль пишуть. А середні/медіанні ціни брати не хочу, не можу поки для себе знайти джерела, які б мені підійшли. А писати можна і про вторинку, і про первинку, а варіантів площ, кімнатності - море. Тому обрала 1-к (не смарти), біля метро (до 20 хв пішки або в 2 км відстань).

Спробувала на червоній гілці і тепер думаю, як зробити огляд краще і чи потрібна така інформація взагалі читачам. Чим покращити, може щось знайти цікаве для порівняння.
Востаннє редагувалось Анна Максимова в Пон 19 лип, 2021 19:43, всього редагувалось 1 раз.
Анна Максимова

Подякував: 7 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:43

vitaliian написав:
  Faceless написав:Руді не тільки металеві поверхні, а й пластикові, бетонні і інші
дом должен стоять в 10 метрах от полотна), но таки да от руды всё рыжее а от угля зимой черное, далеко ходить не надо можно рукой по пассажирскому вагону провести, часто на окнах вагонов присутствует несмываемый рыжий налёт. Учитывая скорость и ветер этот же состав будет в радиусе 10-20м.

Аж цікаво, що в мене буде на вікнах у смарні на Левандівці? :oops:

Добре, що я для себе купив в 300 метрах від парку і лісу!
Тож, можу собі такі фото робити завжди, коли маю вихідний :wink: :D 👍

Зображення
Думаю/дію/кайфую! :D
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2021 19:44

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Анна Максимова написав:Так, але ж потрібно знайти тоді такий ЖК, в якому буде стільки черг будівництва, як ви в прикладі навели, та ще й біля метро...Я можу наступного разу саме так подивитися по тим ЖК, що у нас будують, але варіантів буде не так багато.
не люблю критиковать работа проделана большая. Но сравнивать между собой имущественные права бессмысленно (один жених обещает невесте мерс, а другой обещает порше, поди реши какой из них круче). Никто не знает когда дома достроят и введут в эксплуатацию, получается что сравниваются обещалки, это даже не средняя по больнице.. а так беллетристика.

4u относительно недавно предлагал квартиры по 1куе/м2 но с учётом сильно затянувшейся стройки это вряд ли дёшево если вообще имеет инвестиционную перспективу. Нужно сравнивать готовое без ремонта, хоть и по переуступке (если у застройщика таких квартир нет) С ремонтом на цену уже сильно влияет его стоимость.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 19 лип, 2021 19:48, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 79877988798979907991 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему