|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 14 сер, 2021 13:47
Успіх написав:Коротше, я правильно написав - "коли буде легко/безпроблемно..." - а покищо, новобуди з ІО - рулезззз!))) Правда, я думав, що вдвічі дешевше в новобудах, але на практиці (і по чутках від знайомих), наче, лише на 20-30% менші платіжки... (і, якщо це газ-котел, то треба ще враховувати, що моторчик/крильчатка крутить в котлі від е/е - ганяє воду)
підтверджую 20-30%. Єдине, що ви можете не відкривати взимку вікна і зробити -40%. І не лише ІО, а і ЦО в квартирним лічильником. В принципі всі новобуди його або мають, або є можливість встановити. Але економія 500 грн в міс на 1к квартиру - не великий довод, в сторону переплатити за 1к новобуд х2 хрущівки.
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 сер, 2021 13:50
vitaliian написав: Ромасик написав:А вы говорите что-то противоречащее этому.
когда будут на руках документы я вам могу скинуть в личку, факт остается фактом, платишь 17к и тебя отрезают от цо. Работает как налаженный бизнес.
да, факт интересный, и за взятку вполне верю. Документы не обязательно, можно и на пальцах потом)
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 сер, 2021 14:31
vitaliian написав:хрущ это редкостный гемор из-за очень разных слоёв населения, от неплатежеспособных должников до наглецов с 2мя машинами занимающими место на газонах и проездах
Та такі є і в новобудах)) - просто значно менший відсоток, - але є! Ромасик написав:Але економія 500 грн в міс на 1к квартиру - не великий довод, в сторону переплатити за 1к новобуд х2 хрущівки.
Так, просто, якщо всі дрібні переваги зібрати до купи, то таки новобуд "приємніший" для проживання в ньому)) А переваги наступні: ✓20-30% менше за опалення ✓менталітет трохи кращий ✓платоспроможність краща ✓всі комунікації нові(а це ЖИРНЮЧИЙ плюс, так як в старому фонді ще фіг зберете кошти на оновлення комунікацій) ✓майданчики(але в нас тепер, майже у кожному "старому" дворі поставлені нові дит.майданчики/качельки) ✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓ Як ще щось пропустив, то доповніть))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 14 сер, 2021 14:45
Прохожий написав:[ если есть желания можем обсудить каждый вариант Я так понимаю вы взяли на ГС55 2к за 200к?
Вот не могу понять я этот новострой. Сам он нормальный, но вокруг это сомнительное окружение + дорога прям под домом. Почему за эти деньги не взять в Оазисе со всеми плюшками рядом. Набережная, парк, однородная застройка, и это все отсечено от бабушатников дорогой
Востаннє редагувалось hume в Суб 14 сер, 2021 14:46, всього редагувалось 1 раз.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 сер, 2021 14:47
kingkongovets написав:Прохожий написав:"приватизировали" чердак и достроили мансарду интересно посмотреть на документы)
та с доками там все норм, более чем уверен, мне интересно другое - как там решили вопрос с отоплением на втором этаже
Вопрос к сообществу: Вы бы приватизировали чердак над такой квартирой? Я бы - да. Во-первых, площадь. Для гардеробной, тренажёрной комнаты, зимнего сада и т.д. Во-вторых - чтобы никто из посторонних сквоттеров ничего не надстроил над моей квартирой пару этажей, как, например, на Институтской 15/5. При этом, я бы ни на сантиметр не изменил внешний вид и контуры крыши. Кто-то имеет опыт приватизвации?
Востаннє редагувалось artlife в Суб 14 сер, 2021 14:52, всього редагувалось 1 раз.
-
artlife
-
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 сер, 2021 14:51
Успіх написав:Коротше, я правильно написав - "коли буде легко/безпроблемно..." - а покищо, новобуди з ІО - рулезззз!))) Правда, я думав, що вдвічі дешевше в новобудах, але на практиці (і по чутках від знайомих), наче, лише на 20-30% менші платіжки... (і, якщо це газ-котел, то треба ще враховувати, що моторчик/крильчатка крутить в котлі від е/е - ганяє воду)
Меня только немного смущает, что будет с этими котлами лет через 10-20. Их даже обслуживают далеко не все. это все-таки газовое оборудование. И речь сейчас не о пятиэтажках, а о домах по 10 этажей с кучей парадных.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 сер, 2021 14:59
Natt написав: Успіх написав:Коротше, я правильно написав - "коли буде легко/безпроблемно..." - а покищо, новобуди з ІО - рулезззз!))) Правда, я думав, що вдвічі дешевше в новобудах, але на практиці (і по чутках від знайомих), наче, лише на 20-30% менші платіжки... (і, якщо це газ-котел, то треба ще враховувати, що моторчик/крильчатка крутить в котлі від е/е - ганяє воду)
Меня только немного смущает, что будет с этими котлами лет через 10-20. Их даже обслуживают далеко не все. это все-таки газовое оборудование. И речь сейчас не о пятиэтажках, а о домах по 10 этажей с кучей парадных.
Виклик майстра додому, або викидати і купляти новий. Але тоді вже можна собі вибирати між газ-котлом і ел-котлом. Хоч, можна і вже замінити на ел.котел - але навіщо, якщо той ще працює)) п.с. І в газ-котлі є відсікач/запобіжник - раптом "щось" - він спрацює ТОЧНО! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 14 сер, 2021 15:05
Natt написав: Успіх написав:Коротше, я правильно написав - "коли буде легко/безпроблемно..." - а покищо, новобуди з ІО - рулезззз!))) Правда, я думав, що вдвічі дешевше в новобудах, але на практиці (і по чутках від знайомих), наче, лише на 20-30% менші платіжки... (і, якщо це газ-котел, то треба ще враховувати, що моторчик/крильчатка крутить в котлі від е/е - ганяє воду)
У мну бати в новострое котел от застройшка на вторй год потек(заменили на юнкерс).По итогам следующого года гляну какая будет экономия от утепления дома ОСББ, 15 см пенопласта и установка тепового пункта.Прошлой зимой максимально было 1800грн за 67кв/метр
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 сер, 2021 15:12
hume написав: Прохожий написав:[ если есть желания можем обсудить каждый вариант Я так понимаю вы взяли на ГС55 2к за 200к?
Вот не могу понять я этот новострой. Сам он нормальный, но вокруг это сомнительное окружение + дорога прям под домом. Почему за эти деньги не взять в Оазисе со всеми плюшками рядом. Набережная, парк, однородная застройка, и это все отсечено от бабушатников дорогой
К метро ближе. Коммунальные садики, школы (20, 240, Потенциал, школа садик) в пешей доступности. Закрытая территория. Ближе к центру Оболони-м.Минская. Место для прогулок-озеро Белое, набережная, залив Верблюд, пляж Африка и т.д. Рынок Г.Днепра, Сильпо через дорогу, Варус, АТБ. На любой кошелек, Дримтаун с Новусом. Если дача в северном направлении- супер локация.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 сер, 2021 15:23
Bolt написав:У мну бати в новострое котел от застройшка на вторй год потек(заменили на юнкерс).По итогам следующого года гляну какая будет экономия от утепления дома ОСББ, 15 см пенопласта и установка тепового пункта.Прошлой зимой максимально было 1800грн за 67кв/метр
В плане экономии котел просто отлично! У меня в прошлом отопительном сезоне максимальный платеж за отопление был 335 (!) грн. за однушку.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
|