Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Type1 написав:у меня арендодатель отказывался от безнала, чтобы не светить бабло Только нал, поиск сдачи, потом только договорились, вести учет переплат, чтобы он не выковыривал сдачу с двухсотки 130 грн мелочью
тут сразу две пословицы на ум приходят: 1) дурная голова ногам покоя не дает и 2) лучше с умным потерять, чем с дурным найти и даже вот эта еще: 3) дешева рыбка - погана юшка но это уже скорей про ситуацию сержика)
У 2021 році кількість туристів в Україну зросла на 9%
В Україні за перше півріччя 2021 року кількість туристів зросла на 9% порівняно з другим півріччям 2020 року, повідомило Державне агентство розвитку туризму. У 2021 році Україну відвідало 1,5 мільйона туристів.
У 40 разів збільшилась кількість туристів з Саудівської Аравії – за першу половину 2021 року в Україні приїхало 14 тисяч осіб, а за аналогічний період 2020 – 350 громадян. На 69,6% зросла чисельність туристів зі США – 34 тисячі. На 26% більше приїхало туристів з Ізраїля – 26,6 тисяч. Зросла кількість туристів із країн Закавказзя: приїхало на 100% більше вірменських мандрівників – 7 тисяч, майже на 40% більше туристів з Грузії – 15,5 тисяч та на 67% зріс показник Азербайджану – 16 тисяч.
Frant написав:Орендар несе відповідальність за ті події, які трапились в орендній квартирі за час оренди. Виняток - природне старіння предметів, ржавіння труб і т.д.
Зломана поличка, тріснутий унітаз, зношена вщент за 3 роки нова пральна машина - хтось же мусить за це відповідати.
Круто. То есть поломка дешманской стиральной машины на третий год - ответственность арендатора? И да, вы же не покупаете новую стиральную машину перед каждым арендатором. Когда, по-Вашему, наступает момент, что совесть побеждает жлобство и поломка стиральной машины попадает в статью амортизации, а не ответственности арендатора?
Я знаю відношення певної категорії орендарів до орендного майна. Якщо їх не тримати в руках, то ця публіка за півроку-рік зробить з квартири свинарник і скаже, що так і було.
З яких пір нова пральна машина "Індезіт" стала дешманською? Звісно, якщо її включати через день, і закидати туди замаслений комбінезон автомєханіка плюс речі чотирьох людей - вона недовго протягне.
Просто потрібно акуратніше ставитись до чужих речей, тоді техніка і все інше - буде служити роками.
Frant написав:Орендар несе відповідальність за ті події, які трапились в орендній квартирі за час оренди. Виняток - природне старіння предметів, ржавіння труб і т.д.
Зломана поличка, тріснутий унітаз, зношена вщент за 3 роки нова пральна машина - хтось же мусить за це відповідати.
Круто. То есть поломка дешманской стиральной машины на третий год - ответственность арендатора? И да, вы же не покупаете новую стиральную машину перед каждым арендатором. Когда, по-Вашему, наступает момент, что совесть побеждает жлобство и поломка стиральной машины попадает в статью амортизации, а не ответственности арендатора?
Я знаю відношення певної категорії орендарів до орендного майна. Якщо їх не тримати в руках, то ця публіка за півроку-рік зробить з квартири свинарник і скаже, що так і було.
З яких пір нова пральна машина "Індезіт" стала дешманською? Звісно, якщо її включати через день, і закидати туди замаслений комбінезон автомєханіка плюс речі чотирьох людей - вона недовго протягне.
Просто потрібно акуратніше ставитись до чужих речей, тоді техніка і все інше - буде служити роками.
Согласен, сам занимаюсь арендным бизнесом, многое повидал
Frant написав:Звісно, якщо її включати через день, і закидати туди замаслений комбінезон автомєханіка плюс речі чотирьох людей
параноидальное жлобство
тут согласен. Почему я не имею право включить стиралку хотя бы через день? У меня жена в семье на 3 человека стирает почти каждый день - шо мне теперь, сказать, чтобы летом шмотки носила одни и теже по несколько дней и самому так делать? Моменты с техникой вообще самые любопытные и лично мне неясно, как считать ее амортизацию, ведь речь идет не только о стиралке - бывают еще посудомойки, пылесосы, газовые котлы, электроплиты, духовки, иногда утюги... Собственник каждому арендатору дает регламент пользования техникой? Я о таком не слышал. Цена вопроса немаленькая и мне очень интересно, как поступают флетлорды в случае периодических поломок бытовой техники
Frant написав:Звісно, якщо її включати через день, і закидати туди замаслений комбінезон автомєханіка плюс речі чотирьох людей
параноидальное жлобство
??? В Америці та Європі - квартири зазвичай здаються без ремонта, без меблів, без побутової техніки, з голими фарбованими стінами.
Пральні машини - в Америці взагалі заборонено ставити в квартирах. Лише на першому поверсі - "лендромати", за окрему плату.
А тут звіздота хоче за 250-350 дол/міс "повний фарш", нову хорошу побутову техніку, свіжий недешевий ремонт і тд. і т.п. Крім того, вона бажає все це "вбивати" за півроку-за рік. Типу, ми тут не винні, це воно саме таке неякісне .
Панове, за все треба платити.
П.С. Для любителів свинячити - є окремий сегмент орендного житла. Зазвичай це найдешевші, геть вбиті квартири на окраїнах чи в пригороді. Вони настільки ухайдохані, що однією поламаною полицею більше чи меньше - ролі не грає))))
sequence написав:Почему я не имею право включить стиралку хотя бы через день? У меня жена в семье на 3 человека стирает почти каждый день - шо мне теперь, сказать, чтобы летом шмотки носила одни и теже по несколько дней и самому так делать?
Я - прихильник здачі квартир в оренду - без пральних машин. най орендар сам затягує раз в кілька років свою пральну машину на 3-й чи 4-й поверх без ліфта, і най сам її ремонтує через три роки користування.
Тому що свою пральну машину орендар буде берегти.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 сер, 2021 12:16, всього редагувалось 1 раз.