Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 84478448844984508451 ... 12454>
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:36

Frant написав:
Так, варіант продати та превкластись в новобудову виглядає самою найкращею ідеєю.
Але все ж таки якщо буде автономка та газовий котел можна розглянути щоб залишити в портфелі. Правда треба ставити як мініму пластикові вікна та міняти труби підводу води.
Каналізацію з чугуних також міняти на сучасну пластикову.

Рентабельність там низька. То ж Рівне. Знайти адекватних квартирантів - непросто.
Все, зав,язую з некиївською нерухомістю і з порадами, які все одно ніхто не буде виконувати)))))[/quote]

Дякую всерівно за поради, зрозумів, що всетаки більше схилятися для того, щоб продати.
Доречі некиївська нерухомість іноді дешевша бува за київську а по дохідності не гірше, ну якщо говорити про Львів чи Одессу накприклад.
Звісно такі міста як Рівне того ніколи не принесуть, але , що дивно ціни на все досить виросли і зрівнялися з київськими, навіть зарплати виросли, та і Польща рядом) Ну і чомусь в цьому Рівному досить багато новобудов, тобто люди гроші мають.
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:37

Raymond написав:такі міста як Рівне того ніколи не принесуть, але , що дивно ціни на все досить виросли і зрівнялися з київськими, навіть зарплати виросли, та і Польща рядом) Ну і чомусь в цьому Рівному досить багато новобудов, тобто люди гроші мають.

значить, дешевій КРЖН не скоро))))
  Raymond написав:Контингент сусідів, як сказати, різний , є вже молоді , ну і старі люди, але зовсім не прості, не привітні, всі досить хитрі

типовий портрет пересічного українця
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:38

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Raymond написав:
  Хомякоид написав:
Так, варіант продати та превкластись в новобудову виглядає самою найкращею ідеєю.
Але все ж таки якщо буде автономка та газовий котел можна розглянути щоб залишити в портфелі. Правда треба ставити як мініму пластикові вікна та міняти труби підводу води.
Каналізацію з чугуних також міняти на сучасну пластикову.

Обіцяють автономку на наступний рік чи через рік, самі труби води і каналізації по самому будинку вже поміняні, але один з підвалів підтопленний підземними водами(мають поставити насос), хоча там фундамент такий, що робили сховища на випадок війни! Контингент сусідів, як сказати, різний , є вже молоді , ну і старі люди, але зовсім не прості,
не привітні, всі досить хитрі :D
Якщо робити ремонт, можна вкластися по мінімальному, так би мовити, щоб можна було жити і здавати в оренду дешевше, думаю клієнти будуть, оренда поступово відібє той мін.ремонт нехай за 8 років, навіть сталінка цегляна в самому в центрі навряд чи буде сильно дешевшати, всетаки собівартість нового будівництва зростає, так і зараз не всі новобудови будують якісно.
А то я йому вираховував , ну якщо продати, то що ж за ці гроші купити, ну якщо довкласти 15-20тис (тоді загалом десь 50т) , чи варто купувати наприклад стару панельку, щоб відразу здавати біля метро в Києві?

Як на мене, інвестувати для здачі в оренду в місті, де не живеш чи не буваєш там регулярно - погана ідея. Це основний аргумент за те, щоб продавати, і основний аргумент проти того, щоб купувати там же під оренду інше
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:39

Faceless написав:інвестувати для здачі в оренду в місті, де не живеш чи не буваєш там регулярно - погана ідея.

Можна поручити це довіреній особі.
Якщо вона є в наявності.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:45

kingkongovets
не фонтан...а так, ручеёк...накапало с него немало
https://www.pravda.com.ua/news/2021/09/2/7305817/
Столична прокуратура провела обшуки на комунальному підприємстві "Плесо" через підозру в розтраті 5 мільйонів гривень на розчищенні струмка
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:48

Frant написав:
  Faceless написав:інвестувати для здачі в оренду в місті, де не живеш чи не буваєш там регулярно - погана ідея.

Можна поручити це довіреній особі.
Якщо вона є в наявності.
Можна, але дійсно, якщо така є, і якщо їй можна дійсно довіряти. Це той самий шлях зіпсувати стосунки, як і давати в борг знайомим, ведика спокуса для "довіреної особи" користуватися вашими грошовими потоками та тим, що ви не маєте достатньо інформації.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:48

sequence написав: я позволю себе возразить, по поводу демографии
https://index.minfin.com.ua/reference/p ... ovenskaya/
по факту растет тока Киев. Дальше, лет через 10 будет хуже - валиться будут все, так как малочисленное поколение 90х не сможет восполнить провал своих родителей. Скорее всего Киевская область завалится сотоварищи.
Если есть деньги на ремонт, значит есть что доложить. Ранее, конговец вам советовал Вышгород - ИМХО, неплохо. Во всяком случае, сильно не проиграете. А сохранить деньги в наше время сложнее, чем заработать

значит уже и в Ровенской области началось палдение населения, хотя ранее я слышал, что больше всего рождаеться в Закарпатской обл, Киев и Ровенская а все остальные минуса, возможно уезжают рядом в Польшу, в Ровенской обл реально много рожают, знаю сам много семей которые все там рожают и рожают, особенно на севере области, там очень много верующих.
Валиться все будет по любому, но центр всеже я думаю в любых городах свыше 250тыс всегда будет востребован.
Вышгород или Ирпень - хорошие направления, но там купить например 1-2шку за 50тыс, то еще тоже на ремонт нужно будет , и сдашь максимум за 6-7 тыс грн, так как в Киеве панелки возле метро все же можно найти за 8 тыс.
Тоесть что в центре Ровно можно сдать за 6-7тыс , что тот же Вышгород, но не уверен будет ли цена новостройки Вышгорода через к примеру 20 лет сопоставима со сталинкой в центре.
Raymond

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 12:54

sequence написав: я позволю себе возразить, по поводу демографии
https://index.minfin.com.ua/reference/p ... ovenskaya/
по факту растет тока Киев. Дальше, лет через 10 будет хуже - валиться будут все, так как малочисленное поколение 90х не сможет восполнить провал своих родителей. Скорее всего Киевская область завалится сотоварищи.
Если есть деньги на ремонт, значит есть что доложить. Ранее, конговец вам советовал Вышгород - ИМХО, неплохо. Во всяком случае, сильно не проиграете. А сохранить деньги в наше время сложнее, чем заработать

значит уже и в Ровенской области началось палдение населения, хотя ранее я слышал, что больше всего рождаеться в Закарпатской обл, Киев и Ровенская а все остальные минуса, возможно уезжают рядом в Польшу, в Ровенской обл реально много рожают, знаю сам много семей которые все там рожают и рожают, особенно на севере области, там очень много верующих.
Валиться все будет по любому, но центр всеже я думаю в любых городах свыше 250тыс всегда будет востребован.
Вышгород или Ирпень - хорошие направления, но там купить например 1-2шку за 50тыс, то еще тоже на ремонт нужно будет , и сдашь максимум за 6-7 тыс грн, так как в Киеве панелки возле метро все же можно найти за 8 тыс.
Тоесть что в центре Ровно можно сдать за 6-7тыс , что тот же Вышгород, но не уверен будет ли цена новостройки Вышгорода через к примеру 20 лет сопоставима со сталинкой в центре.
Raymond

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 13:00

Raymond написав:, и сдашь максимум за 6-7 тыс грн, т
6-7 в ирпене цоколь или советский фонд, аренда живенько подросла и квартиры пустыми не стоят, в моем жк 40% в аренде, а 2 года назад сдать даже за 6 была большая удача
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 02 вер, 2021 13:01, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 13:01

baraka написав:звоночек (это в отношении "денег рекой")

На прошлой неделе верховный суд США отменил (https://www.cnbc.com/2021/08/27/nationa ... ions-.html) мораторий на выселение граждан и сейчас риску выселения подвержено более 17 миллионов человек. По статистике Feeding America (https://www.feedingamerica.org/sites/de ... 2021_0.pdf) 42 миллиона человек, включая 13 миллионов детей недоедают. И всё это происходит в великих штатах при триллионных бюджетах на социальную помощь.

https://www.cnbc.com/2021/08/27/nationa ... ions-.html

Верховный суд США отменит, а сенат повторно проголосует тот же закон под новым номером.
Коммунистические штаты Америки.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
  #<1 ... 84478448844984508451 ... 12454>
Форум:
+ Додати
    тему