Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 86488649865086518652 ... 12412>
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 12:51

antey1969 написав:
  Faceless написав:
  rjkz написав:Резервация для узбешных, которые боятся нос высунуть за пределы ЖК, где за забором реальный Киев, а не Европа, где они, очевидно, хотели-бы жить, но купили по цене Европы резервацию за забором.
Я так понимаю, у людей комплексы и на них никонов сыграл.

При чем тут комплексы. Людям нравится ухоженная территория, ограниченная от нежелательного контингента - причем всем людям, в любой стране (разница только локализации и концентрации этого контингента). В более состоятельных странах и благополучных городах это выражается в сегментации по районам, у нас - в территориях отдельных ЖК. При благоприятном развитии событий "анклавы" таких ЖК могут сформировать "благополучные" кварталы и районы.
Вы же себе ремонт делали с дорогими материалами для своего физического и душевного комфорта, а не для того, чтобы перед соседями понтоваться о своей узбешности? Тут та же ситуация с ЖК, только чуть большего масштаба.

Пока "благополучные" районы из отдельных островных ЖК сформируются, зазаборные прелести с видами окно в окно потеряют свою модность, стремительно смещаясь в сегмент шлака.
Нельзя быть немножко беременным. Если контингент бродит по округе, то запах обсиканого после употребления пиваса забора будет витать и на территории самого ЖК

Ну да, поэтому надо жить в говне и не высовываться.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 12:52

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

С ноября индексы могут показать обвал. Или некоторое проседание.
Заглянул в группу Аркады. В конце месяца обещают открыть переуступки и на рынок могут выплеснуться панические продажи однушек по цене нового Рено Логана.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:01

Frant
я оцінюю не їх рівень інтелекту, а стартовий капітал і поточний рівень матеріального забезпечення, у т.ч. - в розрізі сім"ї, коли один працюючий, дружина в декреті з однією/двома дітьми. Живу серед таких, де 90% мешканців - молоді сім"ї віком до 35 років. В подальшому ці люди завдяки своєму інтелекту заробляють на краще і перебираються ближче до інфраструктури. Таких - значна частка.
Сподіваюсь, пан мене зрозумів правильно?
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:04

Vlad442 написав:С ноября индексы могут показать обвал. Или некоторое проседание.
Заглянул в группу Аркады. В конце месяца обещают открыть переуступки и на рынок могут выплеснуться панические продажи однушек по цене нового Рено Логана.

ничем не удивили.
У б/Укрбуда есть группа в Вайбере, где днями и ночами переуступают недостроенный шлак по цене в среднем 900 баксов/м2.
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:06

Сейчас переуступить невозможно, поэтому недостроев нет на ОЛХ. Когда переуступки откроют, на ОЛХ выйдет несколько сот квартир по бросовым ценам, что ударит по индексам.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:07

Frant ви багато пишете на цій та інших гілках ... а можна коротко вашу історію успіху, яка дозволяє вам робити доволі категоричні заяви і залишатись у сферичному коконі понад/осторонь "іліти і бидла" ?
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:25

Vlad442 написав:Сейчас переуступить невозможно, поэтому недостроев нет на ОЛХ. Когда переуступки откроют, на ОЛХ выйдет несколько сот квартир по бросовым ценам, что ударит по индексам.

как тут говорят, не квартир, а фьючерсов, притом с неизвестной датой поставки. Честно говоря, вот что-что а этот фактор не считаю существенным
не знаю, кто там и шо, но у меня нет знакомых вложиться хз куда с неясной перспективой. За любые деньги
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:34

stas_rst написав:на гілці неодноразово зазначали, що відсоток бидла в містах зростає внаслідок маргіналізації густозаселених районів, у т.ч. - промислових в минулому, та притоку малозабезпечених з регіонів у пошуках легкого життя, яким купівля в центрі недоступна.

А я тут не можу погодитися, як на мене - навпаки, поступово знижується. Троя та Борщага сьогодні не ті, що були 20-30 років тому, як і умовний ХТЗ в Харкові, те ж стосується і багатьох облцентрів
  stas_rst написав:"Анекдотична" Троя розбудувалась із пострадянської і залишилась таким же анекдотичним /сємки є?/ заповідником.
Зокрема і тут не можу погодитися, я хоч там і не живу, але загалом як на мене район став куди спокійніший. Певен, те саме й з Теремками і ще багато де
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:36

Faceless написав:
  stas_rst написав:на гілці неодноразово зазначали, що відсоток бидла в містах зростає внаслідок маргіналізації густозаселених районів, у т.ч. - промислових в минулому, та притоку малозабезпечених з регіонів у пошуках легкого життя, яким купівля в центрі недоступна.

А я тут не можу погодитися, як на мене - навпаки, поступово знижується. Троя та Борщага сьогодні не ті, що були 20-30 років тому, як і умовний ХТЗ в Харкові, те ж стосується і багатьох облцентрів
  stas_rst написав:"Анекдотична" Троя розбудувалась із пострадянської і залишилась таким же анекдотичним /сємки є?/ заповідником.
Зокрема і тут не можу погодитися, я хоч там і не живу, але загалом як на мене район став куди спокійніший. Певен, те саме й з Теремками і ще багато де

Київ став багатшим за останні 5 років, факт. Саме тому й ціни КРЖн поперли вгору
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 жов, 2021 13:37

Франт, я ж написав - грошей. Усе банально.
А ви не відповіли про своє позиціонування у соціумі :)
Просто і коротко - до кого ви себе відносите ? Без зазначення статків нехай. Ким ви себе почуваєте ?
Варіанти: Еліта / інтелігенція / нащадок древнього шляхетського ролу / роб.клас / маргінал / ваш варіант
stas_rst

Профіль

1
  #<1 ... 86488649865086518652 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість