Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 89818982898389848985 ... 12527>
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 15:55

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©ч.2

Damien написав:
  Успіх написав:Доброго здоров'я!
Ну от і я над таким думаю(але тут зараз закидають тапками, що це НАДЗВИЧАЙНО РИЗИКОВО! І що рано, чи пізно можна попасти на "заморозку будівництва"!)
Але, я ще хочу з'ясувати - наскільки вигідно у відсотковому відношенні цей☝️ варіант, від аналогічного, але з ремонтом? :?:
Тобто, якщо в першому варіанті при переуступці можна отримати, наприклад, чистими 80% за 2р.(тобто - 40%річних), то скільки можна отримати %, дочекавшись здачі/зробивши за 3міс. ремонт і продавши протягом місяця часу? :?:
Дуже цікаво, скільки ще додаткових % можна отримати, продавши з ремонтом?
🤔
Якщо ще хоч мінімум 20% річних, то можливо, вартує зайнятись/зробити ремонт.
А якщо менше, то навіть, не вартує займатись ремонтом - навіть, якщо він частково приносить задоволення :)

п.с.
Мається на увазі - в "економ-сегменті"

В эконом сегменте ничего так не заработаешь, при продаже придет такой же Долярчик и к голым стенам от застройщика максимум при подсчете приплюсует стоимость понравившихся примененных материалов(без стоимости работы естественно, он же сам специалист сумасшедшей квалификации) и отнимет стоимость демонтажа непонравившихся материалов. Итог - убыток.
Чтоб заработать в эконом сегменте, надо весь материал получить на шару(например, ты прораб Эйрмакса и весь материал на эконом ремонт тупо перекочевал с квартиры Эйрмакса). И работа должна выполняться либо самостоятельно, либо крайне дешево(не более 30% от рыночной цены, примерно как платит застройщик рабочим).
На дорогих ремонтах намного проще заработать, там достаточно найти лопуха, готового платить за "вау-эффект", который может быть достигнут за умеренные деньги. Кстати, этот метод в промышленном масштабе применяет КАН, только тут речь не о ремонтах, а о впаривании обычного жилья по ценнику премиума

Це все весело про прораба Макса :mrgreen: але, якщо я ще більш детальніше опишу своє питання, буде цікавіша відповідь?
Тож, наприклад:
✓Купив на котловані смарт пА 16К
✓Через півтора роки можна його продати за нехай 28К чистими по переуступці перед здачею(тобто 50% прибутку), або...
✓Або дочекавшись здачі, зробивши самостійно ремонт за нехай, навіть, 4міс. і доплюсувавши нехай 7К за вартість будматеріалів і + ще 3К за вартість своєї роботи(або роботи майстрів) - продати, нехай ще протягом 2х міс. - ітого, часу пройде 2р.
✓А продати за, нехай 44К чистими!(сумніваюсь, що дорожче можна буде продати)
✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓
Тобто, в першому випадку - я отримаю 12К чистими(50% прибутку з вкладених) за 1,5р.
А в другому випадку - я отримаю 18К чистими(~35% прибутку з вкладених) за 2р.

Тобто, перший варіант - значно кращий!👍
Чи не так все однозначно?🤔
Успіх

Подякував: 296 раз.
Подякували: 1011 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 15:57

_Klim написав:в турции, лира сильно девальвировала 30%, будет интересно смотреть что будет с недвигой, вполне возможно что у нас повторится их сценарий

в районе 45 проц. уже) ну вы прави, ситуация интересная
Феодал

Подякував: 26 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 16:25

_Klim написав:в турции, лира сильно девальвировала 30%, будет интересно смотреть что будет с недвигой, вполне возможно что у нас повторится их сценарий

Только если зеклован превратится в мини-Эрдогана. Что сомнительно - очень сильно его наши западные партнеры за яйки держат.
airmax78

Подякував: 988 раз.
Подякували: 5355 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 16:26

Успіх написав: Це все весело про прораба Макса :mrgreen: але, якщо я ще більш детальніше опишу своє питання, буде цікавіша відповідь?
Тож, наприклад:
✓Через півтора роки можна його продати за нехай 28К чистими по переуступці перед здачею(тобто 50% прибутку), або...
✓Або дочекавшись здачі, зробивши самостійно ремонт за нехай, навіть, 4міс. і доплюсувавши нехай 7К за вартість будматеріалів і + ще 3К за вартість своєї роботи(або роботи майстрів) - продати, нехай ще протягом 2х міс. - ітого, часу пройде 2р.
✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓
Тобто, в першому випадку - я отримаю 12К чистими(50% прибутку з вкладених) за 1,5р.

Успіх, продаючи целофанові кульки можна мати ще більший успіх, але який в цьому смисл?
Брати ніщебродне житло, то значить мати справу з такими самими ніщебродами як і ти, які будуть виносити мізки за кожну копійку.
Ти ж в свому магазі дешевими трусами з Туреччини сам бачиш як воно.
Визначся, хто твоя ЦА і що ти їм можеш запропонувати, щоб вони пісяли кипятком.
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2861 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 16:45

flyman написав:
  Успіх написав: Це все весело про прораба Макса :mrgreen: але, якщо я ще більш детальніше опишу своє питання, буде цікавіша відповідь?
Тож, наприклад:
✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓

Успіх, продаючи целофанові кульки можна мати ще більший успіх, але який в цьому смисл?
Брати ніщебродне житло, то значить мати справу з такими самими ніщебродами як і ти, які будуть виносити мізки за кожну копійку.
Ти ж в свому магазі дешевими трусами з Туреччини сам бачиш як воно.
Визначся, хто твоя ЦА і що ти їм можеш запропонувати, щоб вони пісяли кипятком.

Да хрен с ним - пусть делает свой ремонт :)
У любого человека, кто дружит с математикой, такого вопроса вроде не должно возникать
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 16:46

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Sidus написав:Вы взяли стадартную схему заработка на первичке и добавили:
1. геморой с ремонтом, ремонт это не просто расходы, это время и нервы (спросите Аирмакса)
2. налоги, по переуступке проскакиваешь без налогов, правда за переуступку приходится платить все больше, но то такое. Налоги 5%+1.5% и занизить стоимость сильно не выйдет.

Короче из безгеморойной схемы получили геморой, хотя кому-то может и нравятся извращения )

Так все впирається в те, скільки можна "помацяти прибутку" з ремонтом?!
;) :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 16:48

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Sidus написав:Да хрен с ним - пусть делает свой ремонт
У любого человека, кто дружит с математикой, такого вопроса вроде не должно возникать

Ну то розкладіть тут все по полицях математично і поставте жирну крапку моїм питанням!👁️👁️
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 16:49

airmax78 написав:

Только если зеклован превратится в мини-Эрдогана. Что сомнительно - очень сильно его наши западные партнеры за яйки держат.

про яйца это как-то слишком громко сказано
Пух

Заблокований
Подякував: 7 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 17:05

Успіх написав:
  Sidus написав:Вы взяли стадартную схему заработка на первичке и добавили:
1. геморой с ремонтом, ремонт это не просто расходы, это время и нервы (спросите Аирмакса)
2. налоги, по переуступке проскакиваешь без налогов, правда за переуступку приходится платить все больше, но то такое. Налоги 5%+1.5% и занизить стоимость сильно не выйдет.

Короче из безгеморойной схемы получили геморой, хотя кому-то может и нравятся извращения )

Так все впирається в те, скільки можна "помацяти прибутку" з ремонтом?!
;) :D

Ремонт в подарок.
Або ти робиш під себе, якщо збираєшся там жити із поличками з відходів ламіната/вагонки, або робиш під оренду під свою ЦА (вовчиць, чи кого ти там бачиш).
До речі, мені прораб порадив робити теплу підлогу, а не розраховувати на електроконвектори, бо орендатори можуть нах спалити квартиру нагрівачами.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 03 гру, 2021 17:06

Пух написав:
  airmax78 написав:

про яйца это как-то слишком громко сказано

за хобот :shock:
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 89818982898389848985 ... 12527>
Форум:
+ Додати
    тему