Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:Оболонські липки на набережній гниють та осипаються з космічною швидкістю. 20 років недбальства по-троху перетворюють елітне, колись, житло у щось страшне. На багатьох будинках відвалюється цілими рядам цегла і ідуть тріщини по стінах. Хоча при цьому ціна квадратного метра всеодно росте.
Цікаво, усі сучасні ЖК через 20 років будуть такими?
vitaliian написав:sequence в селе в 20 км от Киева медицина киевская.
но там и цены на дома конские. Идея в том, чтобы купить где-то, как кто-то писал, "за 5К" скромный домик и жировать на сдачу. Главное, чтобы был интернет, а то свои впечатления не получится изложить на форуме ))
видел за 15куе новый 1эт. дом из гавноблока 50м2 в селе 70 км от Киева, ну и дачи в ассортименте за 25куе можно взять 3этажную недалеко от Броваров, но там с цивилизацией совсем грустно, кроме воздуха и воды все придётся возить самому. интернет можно спутниковый ловить от И.Маска.
flyman написав:.. авто це додаткові витрати, а приміською електричкою пенсам задармо
вы реально так думаете или прикалываетесь? В селе по-любому нужно авто, на все случаи жизни, от ремонта и рыбалки, до какой-то хвори. Электрички "задаром" будут недолго или их не будет совсем - потому что штат УЗ нужно кормить, поезда - чинить/покупать, а рельсы - менять. Вопрос у меня только один - продать жилье в Киеве ради такого праздника или сдавать, но периодически администрировать?
авто хіба для пристосованих до села гарадських, а от ровер - маст хев. )
Угу Range Rover ездить дань с кавалерок собирать..
Успіх написав:Згадуючи форумчани з ніком хаотичних цифер - що він купив дві двушки 2р. тому пА 930$м2, тепер продав пА 1700$м2 - і перевклався, навіть, не в котлован, а вже у готовий каркас пА 1300$м2 з доставкою через 2р.? Тобто, він мацнув пА 400$ з кожного м2 за 2р - тобто, купивши дві двушки пА 60м2 кожна(може трохи і більшої площі, але заокруглимо до меншого - нехай ті зайві квадрати підуть на оплату податків/нотаріуса) - то разом 120м2 з наваром пА 400$м2 = 48 000$/2роки - тобто, 24 000$ чистого прибутку на рік 👍
Хоча, треба було і мати спочатку багато грошви(120м2 х 930$ = 111 600$) щоб купити дві двушки на котловані 🤔
Що на це скажете, панове?
краще бути здоровим, багатим і розумним чим дурним, бідним і хворим
Так я веду до того, що тут треба було мати аж 111куїв, щоб отримати прибутку 24куя на рік! А мій скромний смарт за 16куїв малює 10 - ну нехай реальних 8 куїв за рік! Вловлюєш суть?
Долярчик, не перекручивай факты. Человек заработал (1700-930)*120=92400 Фактически заработал, не виртуально, они у него уже были. И только потом он вложил их частично снова. Чтобы снова заработать(ИМХО - не факт, что получится). А ты пока что вложил 16 в обещания застройщика построить конуру в опе Львова и ничего еще не получил, кроме щенячьего восторга на почве прочтения объявления ОЛХ .
vitaliian написав:sequence в селе в 20 км от Киева медицина киевская.
но там и цены на дома конские. Идея в том, чтобы купить где-то, как кто-то писал, "за 5К" скромный домик и жировать на сдачу. Главное, чтобы был интернет, а то свои впечатления не получится изложить на форуме ))
видел за 15куе новый 1эт. дом из гавноблока 50м2 в селе 70 км от Киева, ну и дачи в ассортименте за 25куе можно взять 3этажную недалеко от Броваров, но там с цивилизацией совсем грустно, кроме воздуха и воды все придётся возить самому. интернет можно спутниковый ловить от И.Маска.
Бориспольское направление, 25 км от метро, полно продается жилых домов 60-70г постройки с участками 20-40 соток по 30-40тыс.дол. Оптика, асфальт, уличное освещение.
только мне кажется, что флай все эти годы просто напросто стебется? не могу поверить что даже пускай средний айтишник зарабатывающий 4-5к, готов жить в таком гомне и мечтает о хате в селе
flyman написав:[qЗгадуючи форумчани з ніком хаотичних цифер - що він купив дві двушки 2р. тому пА 930$м2, тепер продав пА 1700$м2 - і перевклався, навіть, не в котлован, а вже у готовий каркас пА 1300$м2 з доставкою через 2р.? Тобто, він мацнув пА 400$ з кожного м2 за 2р - тобто, купивши дві двушки пА 60м2 кожна(може трохи і більшої площі, але заокруглимо до меншого - нехай ті зайві квадрати підуть на оплату податків/нотаріуса) - то разом 120м2 з наваром пА 400$м2 = 48 000$/2роки - тобто, 24 000$ чистого прибутку на рік !👍
Хоча, треба було і мати спочатку багато грошви(120м2 х 930$ = 111 600$) :shock щоб купити дві двушки на котловані 🤔
Що на це скажете, панове?
краще бути здоровим, багатим і розумним чим дурним, бідним і хворим
Так я веду до того, що тут треба було мати аж 111куїв, щоб отримати прибутку 24куя на рік! А мій скромний смарт за 16куїв малює 10 - ну нехай реальних 8 куїв за рік! Вловлюєш суть? )
-----
Долярчик, не перекручивай факты. Человек заработал (1700-930)*120=92400 Фактически заработал, не виртуально, они у него уже были. И только потом он вложил их частично снова. Чтобы снова заработать(ИМХО - не факт, что получится). А ты пока что вложил 16 в обещания застройщика построить конуру в опе Львова и ничего еще не получил, кроме щенячьего восторга на почве прочтения объявления ОЛХ .[/quote]
---- 1. Якщо людина вже витратила ті кошти(неважливо куди - чи в котлован, чи автівку купила)- то на моменті, в неї в кишені залишилось 48К за ДВА роки! 2. А тепер, людина вище - просто сказала/написала тут на форумі - без жодних ПРУФІВ/доказів! Просто так написала!☝️😁 Тому, і я можу так написати(раз тебе так понесло не в ту сторону) - що я вчора вже продав свого смарта за 36К! Питання?
Тож не треба ля-ля! Я ж намагався дати наближено-реальні цифри/ціни - так ні, чогось почали писати фігню!
Долярчик, ну в натуре, харэ бессмысленными простынями заслонять экран. Все уже давно поняли как вы думали-думали, и сказочно разбогатели. Надрачивания на виртуальные деньги на хлеб не намажешь и детям не подаришь. Давайте уже реализуете мечту и расскажете финал истории