Мінекоенерго вивчає можливість підвищення тарифу на е/е...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Німеччина та Великобританія для стимулювання розвитку зеленої енергетики також виплачували значні компенсації. Через деякий час країни переглянули їх розмір (не ретроспективно!). Адже головна мета — заохотити інвесторів до розвитку галузі ВДЕ — була досягнута. Результат: в Німеччині за першу половину 2019 року з енергії сонця, вітру, води і біомаси вперше було вироблено більше електроенергії, ніж на АЕС і на вугільних ТЕС. А до 2030 року в країні планують довести частку «зеленої електрики» в енергобалансі до 65%.
А є приклад Румунії, Іспанії та Італії, які зробили ретроспективне пониження зеленого тарифу. Це призвело, по-перше, до низки судових позовів до міжнародного арбітражу. Радикальна зміна нормативної бази тягне за собою відповідальність держави за порушення своїх інвестиційних зобов’язань. Як наслідок — уряди країн несуть мільйонні збитки для виплати компенсацій інвесторам. А по друге, і найголовніше, таким кроком фактично зруйновано галузь ВДЕ, яку не можуть відновити протягом останніх 2−3 років через втрату довіри інвесторів.
Puente написав:Так тож пишуть про приватника . 500 кВт приєднаної потужності для приватника я в принципі не уявляю - порахуйте , які це будуть струми на 380 В . А приватникам 10 кВ чи вище щоб давали - щось не чув ...
Приватникам до 30кВт*год дають спокійно, тим в кого нема газу і є тільки електроопалення
Puente написав:Так тож пишуть про приватника . 500 кВт приєднаної потужності для приватника я в принципі не уявляю - порахуйте , які це будуть струми на 380 В . А приватникам 10 кВ чи вище щоб давали - щось не чув ...
Приватникам до 30кВт*год дають спокійно, тим в кого нема газу і є тільки електроопалення
"3кВт/час"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Свыше по "стандартной процедуре" индивидуального подключения!(оформление договора) Прекращайте "... в лапти обувать!"
NetSerpent написав:В мене раніше стояв старий совецький дисковий лічильник 1984 р.в., із яким було в районі 180-200 квт/міс. Потім наш обленерго заапгрейдив лічильник на новий сучасний, і після цього споживання менше 260 квт не виходить ніяк. Так що важливо не тільки скільки споживати, а і як рахувати. )))
По договору у Вас"=-" 10% Как раз старый давал погрешность. "новый" на эту погрешность "добавляет". "Западный" при выходе за погрешность(200-240В) - вообще не считает, в то же время фактически РЕГИСТРИРУЕТ УНИЧТОЖЕНИЕ ЭЛЕКТРООБОРУДОВАНИЯ ПОТРЕБИТЕЛЯ.
- отсюда 105% оплаты электричества. - токмо "Бизнес" ничего личного!
rajdugasat написав:А если я докажу, что малообеспеченный и не имею никакого производства на дому - мне не повысят тариф?
Это Законодательно РЕГЛАМЕНТИРОВАНО и находится в ведении Вашей "местной городской(сельской) власти" Створення "Акту" огляду умов.(наличие Ц.О., газа, печного отопления, тощо...)
"3кВт/час"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Свыше по "стандартной процедуре" индивидуального подключения!(оформление договора) Прекращайте "... в лапти обувать!"
які 3 кВт/год? це вже не вмикати пралку поки вода в чайнику гріється, і не вмикати більше ніж 1камфорка на електроплиті? в мене зараз 380В 40А автомат, ніякого особливо паперу не підписував - просто оплатив за підключену потужність