|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 18 лют, 2022 15:32
mustbe написав: Aps написав: А как отследить сколько реально пришло? Самый надежный способ отнять текущий остаток от остатка прошлого месяца. Единственный минус что его надо будет предварительно куда-то сохранить.
Ну, можно и так. А мне удобнее отслеживать изменения текущего баланса, а не общего итога за несколько лет, который мало о чём говорит. Кому что удобнее
Тобто бонуси прийшли, все ок?
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 18 лют, 2022 15:39
Alfa_Bank написав:Тобто бонуси прийшли, все ок?
Не. Баланс доступных бонусов не изменился. Насколько я понял - Aps отслеживал параметр "итоговая сумма за несколько лет" и увидел его изменение. Поскольку этот параметр мало кем отслеживается - никто кроме него прихода не увидел. Ждём увеличения доступных бонусов
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: П'ят 18 лют, 2022 16:31
Alfa_Bank, посмотрете моё обращение в поддержку, через которую я обратился в Viber. У меня нет слов. Я пытаюсь на портале "Дія" через браузер пройти авторизацію через "BankID НБУ", используя Альфа-Банк.
Так вот в поле "Дата выдачи документа" указана страна выдачи, а в поле "Страна выдачи" — пусто. Обратился в поддержку и вот мне техотдел передал ответ, чтобы я переустановил приложения "Дія" і Sense... У меня нет слов.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1137 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 18 лют, 2022 18:15
MASolomko написав:Alfa_Bank, посмотрете моё обращение в поддержку, через которую я обратился в Viber. У меня нет слов. Я пытаюсь на портале "Дія" через браузер пройти авторизацію через "BankID НБУ", используя Альфа-Банк. Так вот в поле "Дата выдачи документа" указана страна выдачи, а в поле "Страна выдачи" — пусто. Обратился в поддержку и вот мне техотдел передал ответ, чтобы я переустановил приложения "Дія" і Sense... У меня нет слов.
Дякую, що повідомили. Передали запит назад в роботу ІТ-відділу, щоб виправили проблему. Також проведемо з ними роботу, щоб в майбутньому більш ефективно вирішували проблему. По факту вирішення питання додатково відпишемо вам в вайбері
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 18 лют, 2022 18:21
Alfa_Bank, заодно розгляньте соррі-бонус. Я ж не просто так тримав себе в руках і зносив застосунки "Дія" і "Sense", що вони не винні 
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1137 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 18 лют, 2022 18:47
mustbe написав: Alfa_Bank написав:Тобто бонуси прийшли, все ок?
Не. Баланс доступных бонусов не изменился. Насколько я понял - Aps отслеживал параметр "итоговая сумма за несколько лет" и увидел его изменение. Поскольку этот параметр мало кем отслеживается - никто кроме него прихода не увидел. Ждём увеличения доступных бонусов
Справді, Бонуси за постійне користування карткою ЕКО "Максимум" від "Альфа-Банк" у кабінеті з'явилися, але доступна сума НЕ збільшилася. Тож якщо сорі-бонусу Альфі шкода, то дайте хоч ЕКО якогось смачного копняка, щоб десь там у них добряче застрягло: свиноту зобіжати просто НЕ МОЖНА!
-
kreuz
-
-
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 лют, 2022 08:30
Приехала эко-зп
-
mustbe
-
-
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Суб 19 лют, 2022 14:25
Хамелеон уже не сыт. Лафа кончилась , судя по отзывам клиентов.
-
Citizen_D
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 лют, 2022 14:54
Citizen_D написав:Хамелеон уже не сыт. Лафа кончилась , судя по отзывам клиентов. Ответ Альфы:Раніше в вибірку акції потрапили клієнти, які активні користувачі картки Caméléon (але за умовами акції беруть участь тільки картки Caméléon за якими не було операцій протягом 90 днів і вони оформлені до 10.01.22) і ці клієнти будуть виключені. Приносимо вибачення за такі незручності. Але раніше нараховані бонуси анулювати не будемо
-
Stigmated
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 лют, 2022 17:33
Stigmated написав: Citizen_D написав:Хамелеон уже не сыт. Лафа кончилась , судя по отзывам клиентов. Ответ Альфы:Раніше в вибірку акції потрапили клієнти, які активні користувачі картки Caméléon (але за умовами акції беруть участь тільки картки Caméléon за якими не було операцій протягом 90 днів і вони оформлені до 10.01.22) і ці клієнти будуть виключені. Приносимо вибачення за такі незручності. Але раніше нараховані бонуси анулювати не будемо
Ну вот как их теперь называть?! Сначала дали,потом забрали без предупреждения...Сегодня попал орешков на 50,знал бы Б5 рассчитывался. 
-
novichok
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
|