Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
IGNAT написав:Amethyst Хорошо, если я что-то сделал не так,(заплатил 87490, а не 99000) то с меня должны взять штраф. А взяли плату за обслуживание .
ну как нитак... Вы все ТАК сделали = погасили задолженность в грейсе, за это берут РКО = 100грн. В др. банках за это НИЧЕГО не берут Штрафы, кстати в военное положение отменили. Но если бы НЕ (по/до)гасили грейс, то вам бы просто пересчитали на 40% годовых на весь долг (а не на ту часть, шо вы не загасили!!)... а так прочто выставят к в сл. РД оте 0.01% (это типа 8 коп с каждой 1000 долга, шо вы вот загасили).
Причем эти 0.01% будут УДЕРЖАНЫ текущим периодом, т.е. тоже могут повлиять на РКО!! Ну вот на 90К долгу это под 75 коп... однако во времена Эко были психи, которые старались таки оставить 20- грн долгу, забывая про эти 75 коп, которые как снег на голову падали в 21:00 в РД
Доброго ранку! З 13.06.2024 року змінюються процентні ставки за депозитами в доларах США 🥺 - прибутковий на 18 місяців — зниження ставки з 2,25% до 1,75% - прибутковий на 24, 36, 48 та 60 місяців — зниження ставки з 2,50% до 2,25%
Ой, а нагадайте, зараз же можна гаситися у вихідні дні внутрішнім СЕПом з дебетки? А то я по старій звичці гасився в останній робочий день тижня, якщо РД припадала на вихідні. А то завтра вже РД на Реді і 16-го РД на двух Хам-онах, а я ще не гасив.