| 
 | 
 | 
| 
  Додано: Пон 31 лип, 2023 12:15 Re: Sense Bank У альфы до которого часа можно конверт открыть? Чтоб значился сегодняшним числом.  Додано: Пон 31 лип, 2023 12:49  Danik  Строки оформлення депозитів для фіз.осіб: ▪ з 00:00 до 23:54 — депозит оформлюється в цей же день, навіть у вихідні дні; ▪ з 23:54 до 23:59 — оформлення депозиту та зарахування на нього коштів відбувається на наступний день. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️ 
  Додано: Пон 31 лип, 2023 14:03 
 По факту були випадки коли вже після 23 оформлювалось і не відкривалось тим же днем.  Додано: Вів 01 сер, 2023 07:54  Сенс 1 серпня списав комісію за переказ з карти Хамелеон на карту іншого банку, зроблену 30 липня (1% +5грн.). Операцію проведено 1 серпня (коли вже введено комісію), а ліміт пораховано ще за липень. Отже, має місце перевищення ліміту у 20 тис. і, відповідно, є комісія   . Залишив заявку на повернення коштів на ГЛ, розглядатимуть 3 дні. Мабуть, схожа ситуація у тих, хто гасився з Хамелеона 30, 31 липня (проведеться 2 серпня). Перевірте у себе.  Додано: Вів 01 сер, 2023 09:26 Re: Sense Bank Колеги, якщо тягнути стороньою "тягнучкою" з хамона - брити на камсу буде за овер 20кгрн в місяць?  Лорди зоряних війн та феї помічниці - ваш бенефіс! Дайте відповідь, будь ласка.  Додано: Вів 01 сер, 2023 09:57 Буде брити!! Причому буде брити ЗРАЗУ, як за зняття з кредитки! Тому треба спочатку перенести суму на Пакетку (тільки в Сенсі!), а потім вже тягнути нашару. Але ж ви знаєте, що Алка зі своїм калічним 3Д-сек'юр наврядчи зможе надати дозвіл на сторонній переказ. Ні Моня, ні Спорт, наприклад, не можуть потягнути ці перекази -- Алка НЕ відповідає на запрошення до танцю     Хитрий, що танцує Алку ;@)  Додано: Вів 01 сер, 2023 13:13 
 В мене ситуація ще смішніша. Картка Хамон. Відкрита як дебетка - ліміту ніколи не бачила. Я з 29 липня по сьогодні зробив кілька р2р суммарно не більше ніж на 3000 грн. СЕПи були і достатньо великі 16, 15 к. Сьогодні мене побрили на 15 та 19 грн. У "чудо" застосунку їх просто не видно. Просто зменшився залишок. Півгодини потратив поки зміг зайти в ВЕБ з його постійним призначенням одного й того ж девайсу як довірений у тисячний раз. Там у виписці ці суми й красувались як "Комісія за переказ коштів з картки Банку на іншу картку". Підтримка на прохання пояснити WTF? - випала на мороз потім узяла три дні на встановлення причини. Спитали чи не платив я вебом (до якого до сьогодні три місяці не заглядав). "Візуально,"- кажуть: "Комісу бути не повинно але чекати подивитись що покаже перевірка". Ну так, звичайно, - на рахівниці скласти 3-4 суми здійснених р2р за останні дні найбільша з яких 1400 грн. воно вже мабуть і не кожен у Сєні зможе, а наявне ПЗ не дає змоги підтримці хоч якось подивитись за що саме банк НЕПРАВОМІРНО стягує коміс ;(. Але головне що мені не зрозуміло - чому банк коли залазить клієнтові у кишеню не відображає у своєму застосунку ці операції? Тобто виходить що банк навмисно краде гроші клієнта і намагається замести сліди, щоб його часом не викрили на крадіжці? Востаннє редагувалось Alien в Вів 01 сер, 2023 13:15, всього редагувалось 1 раз.

Зараз переглядають цей форум: wolt450 і 2 гостей Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||