Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Raymond написав:Карта 2 кеш бека, які є виключення по нарахуванню? Плюси і мінуси по карті? Зараз відкривають? Вона тільки кредитна чи також є дебетна?
По оплаті товару кредитними коштами згідно Правил участі в програмі Ще За погашення кредитної заборгованості - 1% Кредит надають тільки своїм зарплатникам. Всім іншим кредліміт у війну так і не повернули
Raymond написав:Карта 2 кеш бека, які є виключення по нарахуванню? Плюси і мінуси по карті? Зараз відкривають? Вона тільки кредитна чи також є дебетна?
По оплаті товару кредитними коштами згідно Правил участі в програмі Ще За погашення кредитної заборгованості - 1% Кредит надають тільки своїм зарплатникам. Всім іншим кредліміт у війну так і не повернули
DmitryZP написав:США уже заинтересовались активной деятельностью Райффайзенбанка
про США интересно, будем посмотреть, и на пульсе держать, вдруг сливать решат
ну вроде ж возможные санкции против австрийского Райфа вряд ли будут означать моментальный крах и отказ от исполнения обязательств, в частности, депозитчиками в украинской дочке? Думаю, времени на выход будет не менее полгода.
DmitryZP написав:США уже заинтересовались активной деятельностью Райффайзенбанка
ну вроде ж возможные санкции против австрийского Райфа вряд ли будут означать моментальный крах и отказ от исполнения обязательств, в частности, депозитчиками в украинской дочке? Думаю, времени на выход будет не менее полгода.
сейчас московский райф дерет 100-300 долларов за СВИФТперевод, по сути он остался чуть ли не монополистом по переводам в долларах война для райфа это мана небесная, прибыль космос, какие еще санкции...
Востаннє редагувалось nekefer в П'ят 24 лют, 2023 11:58, всього редагувалось 1 раз.
дякую! тоді можна відкривати дебетну Win card в Піраеусі, там теж кеш бек 2%
Цього одразу під Фонд. Це ж Вам не Альфа, щоб з ним панькатися.
cohan написав:[quote="5544268:DmitryZP" США уже заинтересовались активной деятельностью Райффайзенбанка [/quote будем посмотреть, и на пульсе держать, вдруг сливать решат
Цього одразу під Фонд. Це ж Вам не Альфа, щоб з ним панькатися.
flysoulfly написав:а різниця між цими двома саме в чому?
Очевидно ж, що Райф - колаборантський банк, що підкоряється законам держави-терориста, і за це має бути покараний без жодних зволікань. А Альфа (Сенс), за словами НБУ під керівництвом 4-х різних очільників - це український банк з європейським капіталом, до діяльності якого уже 9 років немає жодних запитань. Ось така різниця.
все может быть я вообще не ожидал, что Альфу тронут ее и не тронули но постоянно пишут что вот-вот
Райф же США вежливо должен послать, конечно, может не получиться - США сумели нагнуть Швейцарию, но тут не такие большие ставки + все играют в поддавки, так что, скорее все кончится ничем
если только не будет по настоящему тектонических сдвигов, пока не представляю что может к этому привести