читаю я всіх дописувачів, як в Україні погано й краще не буде... й зауважую - але ніхто не збирається щось робити, емігрувати тощо. ба більше, наші закордонники спробують повернутися, як тут стане тихо.
й відповідно думаю, що ж це значить. або невдахи по життю - сидять в лайні, й нічого не роблять, тільки жаляться. або просто накидають, тобто значно перебільшують - причини різні. або й те, й те. адекватні люди так просто робити не будуть
Shaman написав:читаю я всіх дописувачів, як в Україні погано й краще не буде... й зауважую - але ніхто не збирається щось робити, емігрувати тощо. ......
Так на кордоне - в лучшем случае просто развертают, в худшем - тцк...
Shaman написав:читаю я всіх дописувачів, як в Україні погано й краще не буде... й зауважую - але ніхто не збирається щось робити, емігрувати тощо. ба більше, наші закордонники спробують повернутися, як тут стане тихо.
й відповідно думаю, що ж це значить. або невдахи по життю - сидять в лайні, й нічого не роблять, тільки жаляться. або просто накидають, тобто значно перебільшують - причини різні. або й те, й те. адекватні люди так просто робити не будуть
Пояснюю, що це значить: можливість та наявність особисто для себе "власної Польщі" в окремій своїй хаті ну ніхто не заперечував ніколи і не відміняв.
Це ж абсолютно різні предмети: стан справ у власній родині-хаті-бізнесі-роботі і в країні (в даному випадку - Україні). До того ж напевне майже кожен має свої особисті якоря-причини, які визначають його рішення-поведінку, але не розголошуються.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 20 сер, 2025 17:24, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:читаю я всіх дописувачів, як в Україні погано й краще не буде... й зауважую - але ніхто не збирається щось робити, емігрувати тощо. ба більше, наші закордонники спробують повернутися, як тут стане тихо.
В смислі "ніхто не збирається щось робити, емігрувати". Сотні людей тікають щодня і фактично ніхто не повертається. Ти видно в іншій реальності живеш. Ті що залишились в лайні не сидять(може ти сидиш), тому і не тікають. І в кожного свої обставини, не усі можуть імігрувати так просто.
Польські медіа повідомили про падіння безпілотника Shahed біля Любліна Внаслідок потужного вибуху пошкоджені вікна в трьох будинках. https://zaxid.net/polski_media_povidomi ... a_n1617439 За даними авторитетної польської газети Rzeczpospolita, йдеться про ударний безпілотник Shahed іранського виробництва, які Росія використовує у війні з Україною.
unicdima написав:Вони мали повне право відкрити вогонь
Цікаво! Вкажіть підстави.
Стаття 46. Застосування вогнепальної зброї https://protocol.ua/ua/pro_natsionalnu_ ... tattya_46/ 5) для затримання особи, яку застали під час вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину і яка намагається втекти; 7) для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю людей та/або поліцейського;
Якщо 5), то який тяжкий або особливо тяжкий злочин він вчинив??? Якщо 7), то яку загрозу життю чи здоров’ю людей та/або поліцейського, він створював?
Польські медіа повідомили про падіння безпілотника Shahed біля Любліна Внаслідок потужного вибуху пошкоджені вікна в трьох будинках. https://zaxid.net/polski_media_povidomi ... a_n1617439 За даними авторитетної польської газети Rzeczpospolita, йдеться про ударний безпілотник Shahed іранського виробництва, які Росія використовує у війні з Україною.
локаційно втратився
якщо пару танкових бригад біля Вісли локаційно втратяться то теж не рахується?))
jump написав:ната рідесенько дристанула Польські медіа повідомили про падіння безпілотника Shahed біля Любліна Внаслідок потужного вибуху пошкоджені вікна в трьох будинках. https://zaxid.net/polski_media_povidomi ... a_n1617439 За даними авторитетної польської газети Rzeczpospolita, йдеться про ударний безпілотник Shahed іранського виробництва, які Росія використовує у війні з Україною.
локаційно втратився
Польща підтвердила, що не відправлятиме війська в Україну: каже, має інші завдання
як же так, а ядерна парасолька + іноземний контингент під Херсоном?