|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:35
Banderlog написав: UA написав:Деньги это средство, а не цель. Так устроен западный мир.
) лівацький лозунг.
Дем партия США це ліваки троцкісти. Біографію Гаррис читали? Зараз прийшли неоконсерватори.
-
UA
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 2306 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:55
UA написав: Banderlog написав: UA написав:Деньги это средство, а не цель. Так устроен западный мир.
) лівацький лозунг.
Дем партия США це ліваки троцкісти. Біографію Гаррис читали? Зараз прийшли неоконсерватори.
Подейкують, що доволі суттєва частина респів знайшла спільну мову з демократами (або не згодна зі своїми однопартійцями респами неоконсерваторами настільки, що вимушена шукати узгодження-підтримку з демократами). Ось такий в них вінегрет. Тобто можливості трампістів сильно обмежені. І ще нюанс: китайцям, іранцям більш зручні демократи, ніж оці неоконсерватори.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:58
sashaqbl написав: ЛАД написав:У нас смеются над президентом, который хочет бороться за независимость Украины, не важно по каким причинам. При этом называя его чуть ли не врагом. Да, он не бог и делает то, что может. Может быть кто-то смог больше, но я таких кандидатов не вижу.
В нас не сміються, а плачуть. Над клоуном, який грає роль президента. І над країною, яка від цього страждає. Вибачте, але популістичні рішення і корупція у країні, яка воює з сильним ворогом - це шлях в нікуди.
Які рішення ви вважаєте популістичними? Корупція у нас з'явилась при Зеленському? До того не було? Щодо її посилення під час війни, то я ще на початку війни писав, що ніколи так не крадуть, як під час війни. Одна справа заплатити за якусь дрібницю - людина може і не захотіти чи грошей пожалкує, інша справа, коли справа стосується питань життя і смерті. Та ше й суспільство не осуджує уклоністів, а підтримує їх.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5288 раз.
- Подякували: 4826 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:59
sashaqbl написав: Letusrock написав: Игорь Алексеевич написав:Каждый день что то теряем. До 20 января ещё сколько терр. потеряем?
дехто з колег по форуму щиро бажає щоб в Трампа нічого не вийшло, напевно чекає мордорят в своєму місті
Дехто з колег по форуму вірив, що у нашого клоуна все вийде. Дехто з колег по форуму вірить, що в американського клоуна все вийде. Бо з його зовнішньополітичних досягнень мені пригадується тільки фактичне досягнення Іраном можливостей виготовлення ЯЗ.
А дехто з політологів каже, що помилкою було залишити старий бюрократичний апарат, що переважно складався із різних воукерів та їх посіпак, і який робив "щоб нічого не вийшло" тому цього разу є надія, що таки прийдеться перетрусити кадри (як Маск зробив в тому Твіторі, що тепер Х).
-
flyman
-
-
- Подякував: 1592 раз.
- Подякували: 2799 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 14 лис, 2024 14:00
UA написав:.............. В штатах к власти пришли люди заявлявшие - Ни цента Украине. А штатах можно обманывать избирателей? Кто подскажет?
Обманывать избирателей общепринятая практика во всех демократических странах.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 лис, 2024 14:02
Banderlog написав: Господар Вельзевула написав:Таки дали вчерась моему знакомому одноглазому белый билет. Всего полгода мариновали.Вильна людина тепер! Тоже вариант,кстати,у кого грошей нема
шось мені здається що воно як повезе. З зсу точно так просто не смахаєш. Без кисті руки не звільняють.
Я тут мультик "Острів скарбів" з молодшим сином дивився з новою українською озвучкою... Так там сподобалось: - ... він отримає "чорну мітку"! - а що таке "чорна мітка"? - це щось на кшталт повістки Бетон написав:Втечу. Я вне системы. Я не ворую деньги налогоплательщиков. Я должен только родителям и детям и больше никому на свете.
Я помітив, що десь вже півроку(а може і більше) ти почав писати далеко НЕ куйові речі! flyman написав:як казав один блогер: "в хірурга закінчується зміна, і йому не потрібно щоб жмурік попав йому в негативну статистику, тому щось вколе для підтримки серцебиття і передасть в наступну зміну із чистою совістю і журналом передачі змін без трупа"
Моя мама пропрацювала санітаркою в лікарні близько 40р - то саме так☝️ і відбувається!(ну або приблизно так) sashaqbl написав:Дехто з колег по форуму вірить, що в американського клоуна все вийде.
Так якщо не вірити, не надіятись - то тоді потрібно ВЖЕ обмотуватись білою простинею і повзти на цвинтар...
-
Успіх
-
-
- Подякував: 236 раз.
- Подякували: 957 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
3
Додано: Чет 14 лис, 2024 14:08
ЛАД написав:Які рішення ви вважаєте популістичними? Корупція у нас з'явилась при Зеленському? До того не було? Щодо її посилення під час війни, то я ще на початку війни писав, що ніколи так не крадуть, як під час війни. Одна справа заплатити за якусь дрібницю - людина може і не захотіти чи грошей пожалкує, інша справа, коли справа стосується питань життя і смерті. Та ше й суспільство не осуджує уклоністів, а підтримує їх
З останнього - роздача 1000 грн. А так, формування нових бригад, потужний контрнаступ, звільнення Херсона(точніше крики по ТБ: я потужно наказав звільнити Херсон). Звільнення воєнкомів. Та й принципі, всі корупційні скандали закінчуються звільненням цапа відбувайла без жодних висновків.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2024 14:08
UA написав: sashaqbl написав:Дехто з колег по форуму вірив, що у нашого клоуна все вийде. Дехто з колег по форуму вірить, що в американського клоуна все вийде. Бо з його зовнішньополітичних досягнень мені пригадується тільки фактичне досягнення Іраном можливостей виготовлення ЯЗ.
Украинский клоун слуга олигархов. Американский клоун фронтмен республиканской партии с системой противовесов и ограничений. В штатах к власти пришли люди заявлявшие - Ни цента Украине. А штатах можно обманывать избирателей? Кто подскажет?
далеко не всі проти допомоги Україні. у респів є свої яструби. але деякі пропозиції: Тулсі Габбард - на посаду директора національної розвідки Метта Гетца — на посаду генерального прокурора телеведучого Fox News Піта Гегсета - міністром оборони мені підказує, що ми побачимо "хоч посміємось" у світовому прокаті. для нас це теж не є добрим, на нас чекають важкі часи
-
Shaman
-
-
- Подякував: 695 раз.
- Подякували: 1548 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 14 лис, 2024 14:12
ЛАД написав: UA написав:.............. В штатах к власти пришли люди заявлявшие - Ни цента Украине. А штатах можно обманывать избирателей? Кто подскажет?
Обманывать избирателей общепринятая практика во всех демократических странах.
цинична й нахабна брехня прихильника навіть не автократії, а радянського минулого. вже 30 років немає, а туга досі є
-
Shaman
-
-
- Подякував: 695 раз.
- Подякували: 1548 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 14 лис, 2024 14:32
sashaqbl написав: ЛАД написав:Які рішення ви вважаєте популістичними? Корупція у нас з'явилась при Зеленському? До того не було? Щодо її посилення під час війни, то я ще на початку війни писав, що ніколи так не крадуть, як під час війни. Одна справа заплатити за якусь дрібницю - людина може і не захотіти чи грошей пожалкує, інша справа, коли справа стосується питань життя і смерті. Та ше й суспільство не осуджує уклоністів, а підтримує їх
З останнього - роздача 1000 грн. А так, формування нових бригад, потужний контрнаступ, звільнення Херсона(точніше крики по ТБ: я потужно наказав звільнити Херсон). Звільнення воєнкомів. Та й принципі, всі корупційні скандали закінчуються звільненням цапа відбувайла без жодних висновків.
О 1000 не буду, не разбирался. "Звільнення цапа відбувайла" это то, что может сделать президент. Расстрелять или даже посадить он не может. Это должен делать суд. Зеленский не Сталин, а Украина не СССР. "формування нових бригад" - не могу судить, зачем это делается. Но вообще-то это прерогатива военных, они определяют, куда распределять мобилизованных - в старые бригады или формировать новые. Очень вряд ли, что это решение Зеленского. "потужний контрнаступ" вполне вероятно был по настоянию "партнёров" - типа "мы вам дали кучу оружия, покажите результат". Но я не слышал ни одного возражения от военных до его начала или даже в его ходе. Я уж не говорю о совершенно бездарном плане наступления. "звільнення Херсона(точніше крики по ТБ: я потужно наказав звільнити Херсон)" это не популизм. Приказ-то он действительно как Главковерх отдавал, а желание похвастаться этим (звільненням) вполне естественно. И все радовались этому так же, как освобождению Харьковской области.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-