Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1090110902109031090410905 ... 11285>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5.5 5 95
до кінця 2024 року
17%
16
до квітня 2025 року
6%
6
до липня 2025 року
5%
5
до жовтня 2025 року
4%
4
до кінця 2025 року
14%
13
до липня 2026 року
4%
4
до кінця 2026 року
5%
5
йтиме до 2027 чи довше
44%
42
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 13:35

Banderlog написав:
  UA написав:Деньги это средство, а не цель.
Так устроен западный мир.
) лівацький лозунг.

Дем партия США це ліваки троцкісти.
Біографію Гаррис читали?
Зараз прийшли неоконсерватори.
UA

Подякував: 1869 раз.
Подякували: 2306 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 13:55

UA написав:
  Banderlog написав:
  UA написав:Деньги это средство, а не цель.
Так устроен западный мир.
) лівацький лозунг.

Дем партия США це ліваки троцкісти.
Біографію Гаррис читали?
Зараз прийшли неоконсерватори.

Подейкують, що доволі суттєва частина респів знайшла спільну мову з демократами (або не згодна зі своїми однопартійцями респами неоконсерваторами настільки, що вимушена шукати узгодження-підтримку з демократами).

Ось такий в них вінегрет.
Тобто можливості трампістів сильно обмежені.

І ще нюанс: китайцям, іранцям більш зручні демократи, ніж оці неоконсерватори.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 13:58

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:У нас смеются над президентом, который хочет бороться за независимость Украины, не важно по каким причинам. При этом называя его чуть ли не врагом. Да, он не бог и делает то, что может. Может быть кто-то смог больше, но я таких кандидатов не вижу.

В нас не сміються, а плачуть. Над клоуном, який грає роль президента. І над країною, яка від цього страждає.
Вибачте, але популістичні рішення і корупція у країні, яка воює з сильним ворогом - це шлях в нікуди.

Які рішення ви вважаєте популістичними?
Корупція у нас з'явилась при Зеленському? До того не було?
Щодо її посилення під час війни, то я ще на початку війни писав, що ніколи так не крадуть, як під час війни. Одна справа заплатити за якусь дрібницю - людина може і не захотіти чи грошей пожалкує, інша справа, коли справа стосується питань життя і смерті. Та ше й суспільство не осуджує уклоністів, а підтримує їх.
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4826 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 13:59

sashaqbl написав:
  Letusrock написав:
  Игорь Алексеевич написав:Каждый день что то теряем. До 20 января ещё сколько терр. потеряем?

дехто з колег по форуму щиро бажає щоб в Трампа нічого не вийшло, напевно чекає мордорят в своєму місті

Дехто з колег по форуму вірив, що у нашого клоуна все вийде. Дехто з колег по форуму вірить, що в американського клоуна все вийде.
Бо з його зовнішньополітичних досягнень мені пригадується тільки фактичне досягнення Іраном можливостей виготовлення ЯЗ.

А дехто з політологів каже, що помилкою було залишити старий бюрократичний апарат, що переважно складався із різних воукерів та їх посіпак, і який робив "щоб нічого не вийшло" тому цього разу є надія, що таки прийдеться перетрусити кадри (як Маск зробив в тому Твіторі, що тепер Х).
flyman

Подякував: 1592 раз.
Подякували: 2799 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 14:00

UA написав:..............
В штатах к власти пришли люди заявлявшие - Ни цента Украине.
А штатах можно обманывать избирателей?
Кто подскажет?

Обманывать избирателей общепринятая практика во всех демократических странах.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 14:02

За крок до...©

Banderlog написав:
  Господар Вельзевула написав:Таки дали вчерась моему знакомому одноглазому белый билет. Всего полгода мариновали.Вильна людина тепер! Тоже вариант,кстати,у кого грошей нема :mrgreen:
шось мені здається що воно як повезе. З зсу точно так просто не смахаєш. Без кисті руки не звільняють.
Я тут мультик "Острів скарбів" з молодшим сином дивився з новою українською озвучкою...
Так там сподобалось:
- ... він отримає "чорну мітку"!
- а що таке "чорна мітка"?
- це щось на кшталт повістки :lol:
  Бетон написав:Втечу.
Я вне системы. Я не ворую деньги налогоплательщиков.
Я должен только родителям и детям и больше никому на свете.
Я помітив, що десь вже півроку(а може і більше) ти почав писати далеко НЕ куйові речі!
  flyman написав:як казав один блогер: "в хірурга закінчується зміна, і йому не потрібно щоб жмурік попав йому в негативну статистику, тому щось вколе для підтримки серцебиття і передасть в наступну зміну із чистою совістю і журналом передачі змін без трупа"
Моя мама пропрацювала санітаркою в лікарні близько 40р - то саме так☝️ і відбувається!(ну або приблизно так)
  sashaqbl написав:Дехто з колег по форуму вірить, що в американського клоуна все вийде.
Так якщо не вірити, не надіятись - то тоді потрібно ВЖЕ обмотуватись білою простинею і повзти на цвинтар...
Успіх

Подякував: 236 раз.
Подякували: 957 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 14:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Які рішення ви вважаєте популістичними?
Щодо її посилення під час війни, то я ще на початку війни писав, що ніколи так не крадуть, як під час війни. Одна справа заплатити за якусь дрібницю - людина може і не захотіти чи грошей пожалкує, інша справа, коли справа стосується питань життя і смерті. Та ше й суспільство не осуджує уклоністів, а підтримує їх

З останнього - роздача 1000 грн.
А так, формування нових бригад, потужний контрнаступ, звільнення Херсона(точніше крики по ТБ: я потужно наказав звільнити Херсон).
Звільнення воєнкомів. Та й принципі, всі корупційні скандали закінчуються звільненням цапа відбувайла без жодних висновків.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 14:08

UA написав:
  sashaqbl написав:Дехто з колег по форуму вірив, що у нашого клоуна все вийде. Дехто з колег по форуму вірить, що в американського клоуна все вийде.
Бо з його зовнішньополітичних досягнень мені пригадується тільки фактичне досягнення Іраном можливостей виготовлення ЯЗ.

Украинский клоун слуга олигархов.
Американский клоун фронтмен республиканской партии с системой противовесов и ограничений.
Кто подскажет?

далеко не всі проти допомоги Україні. у респів є свої яструби.

але деякі пропозиції:
Тулсі Габбард - на посаду директора національної розвідки
Метта Гетца — на посаду генерального прокурора
телеведучого Fox News Піта Гегсета - міністром оборони

мені підказує, що ми побачимо "хоч посміємось" у світовому прокаті. для нас це теж не є добрим, на нас чекають важкі часи
Shaman

Подякував: 695 раз.
Подякували: 1548 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 14:12

ЛАД написав:
  UA написав:..............
Кто подскажет?

Обманывать избирателей общепринятая практика во всех демократических странах.

цинична й нахабна брехня прихильника навіть не автократії, а радянського минулого. вже 30 років немає, а туга досі є :lol:
Shaman

Подякував: 695 раз.
Подякували: 1548 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2024 14:32

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Які рішення ви вважаєте популістичними?
Щодо її посилення під час війни, то я ще на початку війни писав, що ніколи так не крадуть, як під час війни. Одна справа заплатити за якусь дрібницю - людина може і не захотіти чи грошей пожалкує, інша справа, коли справа стосується питань життя і смерті. Та ше й суспільство не осуджує уклоністів, а підтримує їх

З останнього - роздача 1000 грн.
А так, формування нових бригад, потужний контрнаступ, звільнення Херсона(точніше крики по ТБ: я потужно наказав звільнити Херсон).
Звільнення воєнкомів. Та й принципі, всі корупційні скандали закінчуються звільненням цапа відбувайла без жодних висновків.

О 1000 не буду, не разбирался.
"Звільнення цапа відбувайла" это то, что может сделать президент. Расстрелять или даже посадить он не может. Это должен делать суд. Зеленский не Сталин, а Украина не СССР.
"формування нових бригад" - не могу судить, зачем это делается. Но вообще-то это прерогатива военных, они определяют, куда распределять мобилизованных - в старые бригады или формировать новые. Очень вряд ли, что это решение Зеленского.
"потужний контрнаступ" вполне вероятно был по настоянию "партнёров" - типа "мы вам дали кучу оружия, покажите результат". Но я не слышал ни одного возражения от военных до его начала или даже в его ходе. Я уж не говорю о совершенно бездарном плане наступления.
"звільнення Херсона(точніше крики по ТБ: я потужно наказав звільнити Херсон)" это не популизм. Приказ-то он действительно как Главковерх отдавал, а желание похвастаться этим (звільненням) вполне естественно. И все радовались этому так же, как освобождению Харьковской области.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1090110902109031090410905 ... 11285>
Форум:
+ Додати
    тему