|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 14 тра, 2025 21:24
США не хочуть, щоб Зеленський був присутній на саміті НАТО, - ЗМІ
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3303 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 14 тра, 2025 22:17
jump написав:Українські військові віком до 25 років, які уклали контракт до запуску «молодіжних контрактів», скаржаться, що не отримують обіцяний мільйон підйомних, - командир 24 ЗШБ «Айдар» Станіслав Бунятов
Брехня як завжди, все отримують якщо є підстави і подані документи.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 00:09
unicdima написав: jump написав:Українські військові віком до 25 років, які уклали контракт до запуску «молодіжних контрактів», скаржаться, що не отримують обіцяний мільйон підйомних, - командир 24 ЗШБ «Айдар» Станіслав Бунятов
Брехня як завжди, все отримують якщо є підстави і подані документи.
Так "підстави" спеціально сформульвані так, щоб було 100500 приводів не платити тим самим "Українські військові віком до 25 років, які уклали контракт до запуску «молодіжних контрактів»" - моя дружина, яка будучи 19-річною дурочкою після втрати роботи через "ковід", уклала 3-х річний контракт який закінчився ще в 23, і вже майже 2 роки в ЗСУ не згідно контракту, а "по беспределу" - ще один побратим із моєї першої в/ч - там взагалі "джекпот" - 23-х річного студента ще в травні 22-го шахраї залякали та заставили підписати 3-х річний контракт, який закінчується буквально через тиждень - мабуть єдиний "сержант із мозгами придатними для IT та зв"язку" в дивізіоні і мій безпосередній командир протягом півтори року, 2001 року народження, контракт якого закінчився ще в 22-му (щоправда там є обтяжуючі обставини - пройшов 100500 сержантських курсів і зараз займає капітанську посаду) - ідейний 18-ти річний пацан якому зимою 23-го я особисто допомагав з "підстави і подані документи" для отримання якоїсь смішної суми за "перший контракт" У перших трьох шанси отримати розрекламований "обіцяний мільйон" взагалі нуль, четвертого який таки проходить за всіма формальними критеріями - відшиває стройова, яка якраз і повинна займатись "підстави і подані документи".
-
candle645
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 00:22
unicdima написав: candle645 написав: - моя дружина, яка будучи 19-річною дурочкою після втрати роботи через "ковід", уклала 3-х річний контракт який закінчився ще в 23, і вже майже 2 роки в ЗСУ не згідно контракту, а "по беспределу" - ще один побратим із моєї першої в/ч - там взагалі "джекпот" - 23-х річного студента ще в травні 22-го шахраї залякали та заставили підписати 3-х річний контракт, який закінчується буквально через тиждень - мабуть єдиний "сержант із мозгами придатними для IT та зв"язку" в дивізіоні і мій безпосередній командир протягом півтори року, 2001 року народження, контракт якого закінчився ще в 22-му (щоправда там є обтяжуючі обставини - пройшов 100500 сержантських курсів і зараз займає капітанську посаду) - ідейний 18-ти річний пацан якому зимою 23-го я особисто допомагав з "підстави і подані документи" для отримання якоїсь смішної суми за "перший контракт" У перших трьох шанси отримати розрекламований "обіцяний мільйон" взагалі нуль, четвертого який таки проходить за всіма формальними критеріями - відшиває стройова, яка якраз і повинна займатись "підстави і подані документи".
Фуфло для лохів. Сам придумав чи десь нарив?
Це мої власні реальні приклади на основі понад 3х років в ЗСУ. Схожих реальних історій із внутрішніх чатів моєї теперішньої в/ч набагато більше...
-
candle645
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 01:08
unicdima написав: candle645 написав:Це мої власні реальні приклади на основі понад 3х років в ЗСУ. Схожих реальних історій із внутрішніх чатів моєї теперішньої в/ч набагато більше...
Значить ти нуль в темі.
Звісно нуль, як і у всьому що відноситься до служби в ЗСУ. Я ж не вислужений сапог, а цивільний солдат за призовом під час мобілізації. Постарайтесь не заздрити. 
-
candle645
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 01:14
unicdima написав: candle645 написав:Це мої власні реальні приклади на основі понад 3х років в ЗСУ. Схожих реальних історій із внутрішніх чатів моєї теперішньої в/ч набагато більше...
Значить ти нуль в темі.
та в темі він. В мене тут беспілотник доброволець в 23му пішов в 19р, зараз оформив контракт і шось пока хрін замість петрушки.)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 08:51
candle645 написав: unicdima написав: candle645 написав:Це мої власні реальні приклади на основі понад 3х років в ЗСУ. Схожих реальних історій із внутрішніх чатів моєї теперішньої в/ч набагато більше...
Значить ти нуль в темі.
Звісно нуль, як і у всьому що відноситься до служби в ЗСУ. Я ж не вислужений сапог, а цивільний солдат за призовом під час мобілізації. Постарайтесь не заздрити. 
цей "унікальнийДіма" як песікот в молодості - безапеляційність суджень, мегаконфліктне хамло і провокатор, з ним вести якийсь діалог то себе не поважати
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 08:52
candle645 написав:- моя дружина, яка будучи 19-річною дурочкою після втрати роботи через "ковід", уклала 3-х річний контракт який закінчився ще в 23, і вже майже 2 роки в ЗСУ не згідно контракту, а "по беспределу"
у вас ще дітей нема, що обоє в ЗСУ?
Востаннє редагувалось Letusrock в Чет 15 тра, 2025 09:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 08:56
Поведінка російського диктатора показує справжню ціну майбутніх переговорів. Очільник Кремля Владімір Путін проігнорував спробу бразильського лідера Луїса Інасіу Лули да Сілви організувати особисту зустріч у Москві. 14 травня президент Бразилії зробив коротку зупинку в російській столиці під час повернення з Китаю, маючи намір переконати Путіна приїхати на переговори з Володимиром Зеленським у Стамбул 15 травня.
Російські ЗМІ з посиланням на посольство Бразилії повідомили, що зустріч між Путіним і да Сілвою не відбулася. У Кремлі пояснили це тим, що візит був «технічною зупинкою». Літак Лули да Сілви простояв у московському аеропорту Внуково майже чотири години. Тим часом Путін проводив переговори з прем’єром Малайзії Анваром Ібрагімом, а з Лулою да Сілва обмежився лише телефонною розмовою.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3303 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 15 тра, 2025 09:23
candle645 написав:- моя дружина, яка будучи 19-річною дурочкою після втрати роботи через "ковід", уклала 3-х річний контракт який закінчився ще в 23, і вже майже 2 роки в ЗСУ не згідно контракту, а "по беспределу"
Виявляється, он воно як. Як для своїх, то все, що поза контрактом "беспредел" попри навіть знаходження в рамках закону, а як комусь іншому, то запросто можна овсі чисто свої хатєлки сунути. Да і статус якийсь зі стелі для себе вигадати - цивільний солдат.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|