Вместо скамьи подсудимых — снова кабинет: скандальная взяточница Оксана Ливик из Береговского ТЦК вернулась на работу
Оксана Ливик, которую задержали за схему «списания уклонистов» через фиктивные справки ВЛК, снова работает в Береговском ТЦК. И всё из-за банального — она не явилась на судебное заседание, а прокурор не подал ходатайство о изменении меры пресечения.
В результате срок её отстранения истек, и женщина, которой грозит до 10 лет за решёткой, спокойно вернулась на работу. На заседание не явились ни она, ни её защитники — оба бывшие прокуроры. Но никто и не попытался её остановить.
Пока военные гибнут на фронте, ТЦКшница, которая продавала «белые билеты» по $14 тысяч, возвращается в кресло снова «мутить документы».
Бетон написав:Вместо скамьи подсудимых — снова кабинет: скандальная взяточница Оксана Ливик из Береговского ТЦК вернулась на работу
Оксана Ливик, которую задержали за схему «списания уклонистов» через фиктивные справки ВЛК, снова работает в Береговском ТЦК. И всё из-за банального — она не явилась на судебное заседание, а прокурор не подал ходатайство о изменении меры пресечения.
В результате срок её отстранения истек, и женщина, которой грозит до 10 лет за решёткой, спокойно вернулась на работу. На заседание не явились ни она, ни её защитники — оба бывшие прокуроры. Но никто и не попытался её остановить.
Пока военные гибнут на фронте, ТЦКшница, которая продавала «белые билеты» по $14 тысяч, возвращается в кресло снова «мутить документы».
Ти хоч різницю між ТРЬОМА колами - бачиш? Трампа пункти ти описав Педераційні пункти про 4 області педерації - педераційники описали...
Де тут пересічення кіл? І найсмішніше... Коло трампа ближче до кола педераційників( хоч ні на найменший корінець) - не пересікаються і якщо коло педераційників зліва від трампівського , то коло України справа від трампівського( і також ці кола не пересікаються)
То про які домовленості йдеться? якщо трамп не зміг СВОЄ коло з педераційним обєднати?
А вже те що після провалу трампа, Зеленський намалював ВИГІДНЕ коло для України.. - так це ази дипломатії.. Вимагайти більше, щоб мати можливості для компромісу.. Бо якщо педераційники хочуть 4 області, а ми ПОЧНЕМО з лінії бойових дій... То на виході отримаємо мінус 3 області...
І війну розпочав, а при янику низи так не крали ) Як там сезон розпочали? Бо холодно щось на пів Европи...
Стамбул1 там по армії обмеження більші чим до того? По дронам як? А по офіцерам, чи можна як в Японії 100500 воєнних мірного врємєні знетимвосом?
Наразі у мене більше питань до ЄС, час буде грати не тільки проти України. Вони не можуть стирати нашу велику армію і вважати що їм нічого не загрожує. Ще й як загрожує. Дрони у оркостана стали дуже професійними, нажаль те що мені подобалося у нас вони скопіювали і використовують. І це прям дуже дуже погано.
Ти хоч різницю між ТРЬОМА колами - бачиш? Трампа пункти ти описав Педераційні пункти про 4 області педерації - педераційники описали...
Де тут пересічення кіл? І найсмішніше... Коло трампа ближче до кола педераційників( хоч ні на найменший корінець) - не пересікаються і якщо коло педераційників зліва від трампівського , то коло України справа від трампівського( і також ці кола не пересікаються)
То про які домовленості йдеться? якщо трамп не зміг СВОЄ коло з педераційним обєднати?
А вже те що після провалу трампа, Зеленський намалював ВИГІДНЕ коло для України.. - так це ази дипломатії.. Вимагайти більше, щоб мати можливості для компромісу.. Бо якщо педераційники хочуть 4 області, а ми ПОЧНЕМО з лінії бойових дій... То на виході отримаємо мінус 3 області...
"На городі бузина, а в Києві дядько".
Про щось своє розмірковуй без мене. Тобто мене до свої кіл не приплітай.
stm написав:Наразі у мене більше питань до ЄС, час буде грати не тільки проти України. Вони не можуть стирати нашу велику армію і вважати що їм нічого не загрожує. Ще й як загрожує.
Можуть. Ось чим переймаються:
*Европа должна готовиться ко дню, когда Россия и Украина добьются прекращении огня, - МО ФРГ Борис Писториус... "И даже если прекращение огня в данный момент не предвидится, мы должны думать не только о сегодняшнем дне, но и о первом дне после начала возможного прекращения огня"...* (С)
"На городі бузина, а в Києві дядько".
Про щось своє розмірковуй без мене. Тобто мене до свої кіл не приплітай.
Ти можеш жити в полоні власних фантазій Але ти не маєш права в ці фантазій втягувати оточуючих. Тому Ти припустив що є план Трампа і його процитував Я процитував план педерації... Тепер щоб твоя фантазія про те що Зеленський щось поламав мала якесь підтвердження - то спробуй знайти точки пересічення плану трампа з планами озвученими педераційникам. Адже, якщо ПЕРЕСІЧЕНЬ планів немає - то й ЗАГАЛЬНОГО ПЛАНУ не має. А якщо УЗГОЖЕНОГО немає - то й ломати нічого. Це навіть такому як ти повинно бути зрозуміло.
budivelnik написав:Ти можеш жити в полоні власних фантазій Але ти не маєш права в ці фантазій втягувати оточуючих. Тому Ти припустив що є план Трампа і його процитував Я процитував план педерації... Тепер щоб твоя фантазія про те що Зеленський щось поламав - то спробуй знайти точки пересічення плану трампа з планами озвученими педераційникам. Адже, якщо ПЕРЕСІЧЕНЬ планів немає - то й ЗАГАЛЬНОГО ПЛАНУ не має. А якщо УЗГОЖЕНОГО немає - то й ломати нічого. Це навіть такому як ти повинно бути зрозуміло.
Ти сплутав. Від мене не фантазії, а твердження за даними статті ВВС. В мене про кола - це про коло війни між черговими спробами домовлянь.
Від тебе фантазії та свої кола (кола вимог трьох сторін). Без проблем! Розмірковуй про свої кола. Але оті мої кола до твоїх ніяким боком.
А оце: *Але ти не маєш права в ці фантазій втягувати оточуючих. Тому* ---- навіть не твоя фантазія, а ще гірше. Це твоя дурна хатєлка. ______________________________ Не гальмуй. Зе порушив план Трампа. Це слідкує з реакції Трампа. Як мінімум, для подальшого просування плану Трампа педераційникам Трамп повинен був отримати згоду Зе. Щоб разом сунути його педераційникам. Зе, судячи по реакції Трампа, цьому завадив. _________________________________ Вдесяте мабуть нагадаю, що було до 23 квітня: *Володимир Путін під час зустрічі зі спеціальним посланником Трампа Стівом Віткоффом в Санкт-Петербурзі запропонував зупинити вторгнення в Україну по всій нинішній лінії фронту. Про це повідомляє Financial Times з посиланням на джерела, знайомі з цим питанням, передає Укрінформ. За словами трьох співрозмовників, російський диктатор сказав Віткоффу, що Москва може відмовитися від своїх претензій на чотири частково окуповані українські області.* https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3 ... ni-ft.html Пєсков відморозився це визнати, але й не спростував прямо.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 17 тра, 2025 18:35, всього редагувалось 2 разів.
Путін був би у Києві "за п’ять годин", якби російські танки не загрузли у багнюці, - Трамп
"Я думаю, що Путін втомився від усього цього. Він має поганий вигляд, а хоче виглядати добре. Не забувайте, що це мало закінчитися за тиждень. І якби він не загруз у багнюці зі своїми армійськими танками, він би був у Києві приблизно за п'ять годин", - вважає очільник Білого дому.
Крім того, Трамп заявив, що не думає, що мирну угоду зможуть укласти без нього.