Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1445614457144581445914460 ... 14502>
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 12:26

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:

тому так, якби не Майдан було б ще гірше. наприклад, зараз би мобілізували населення України для війни в Прибалтиці, Молдові, Казахстані або Азербайджані. я не знаю, що було б - але нормального розвитку не було б 8)
ну по перше не було ніякої диктатури при янику

Тільки бізнеса віджимали, політичних опонентів саджали ... то так, диктатури не було )

Але й до введення санкцій проти своїх же громадян якось не дійшли ((
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 12:39

detroytred написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав: ну по перше не було ніякої диктатури при янику

Тільки бізнеса віджимали, політичних опонентів саджали ... то так, диктатури не було )

Але й до введення санкцій проти своїх же громадян якось не дійшли ((

>>> Тільки бізнеса віджимали
А пэрэсичному точно не пофиг как сегодня зовут владельца завода, на котором этот пэрэсичный работает? 🤔
А ту же Мотор Сич продали под утилизацию...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 12:53

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:

тому так, якби не Майдан було б ще гірше. наприклад, зараз би мобілізували населення України для війни в Прибалтиці, Молдові, Казахстані або Азербайджані. я не знаю, що було б - але нормального розвитку не було б 8)
ну по перше не було ніякої диктатури при янику

яких саме опонентів саджали? Юльку? Так її хто тільки не хотів посадити од кучми до ющенка) вродь її бос відсидів в сша?
зараз ніхто з політичних опонентів не сидить? Кажуть даж 5й презедент України ходить під підозрою в держзраді, а 4го засудили, правда заочно))) ну іще так по мєлочі від медвдчука до різних дубінських під каток правосуддя попали.
Ще кажуть хтось грохнув бузину, сашка білого, фаріон, майданівця ківу ) ну і так по мєлочі пузатій, я навіть всіх не припомню... та і лінь крім сашка нікого не жаль.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 13:11

Ігор Луценко - 107 тисяч СЗЧ за поточний рік :shock:
Приблизно як армія Іспанії. На друге півріччя очікуємо армію Італії.

А на 2026 рік? За моїми відчуттями, на фронті реально воює тисяч 400, тож до 2027 року втече саме така цифра. Чи настане взагалі для нас 2027 рік?
https://censor.net/ua/blogs/3564007/dem ... -rotats-ya
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 13:16

Banderlog написав:
  Shaman написав:

ну по перше не було ніякої диктатури при янику, за теперішніми мірками то все смішно... те що диктатура зароджувалась то теж тільки твої фантазії.
Кажеш воювали б всеодно? Чого ж білоруси не воюють в україні?
І хто сказав що нам гірше б воювалось в прибалтиці чи польщі ніж зараз в Україні? :lol:
Проблема шамана в том, что он подгоняет историю под свои взгляды. Вспоминает только то, что ему хочется.
Но можно вспомнить диктатуры Франко, Салазара, Ю. Кореи, популярного здесь Ли Куан Ю. Как-то все обошлись без войн, в т.ч. и гражданских.
Фашист Франко, хотя пришёл к власти с большой поддержкой нацистской Германии в борьбе с республиканцами, которым сильно помогал Союз, тем не менее отказался от участия во 2МВ, сохранив нейтралитет, хотя и послал на Восточный фронт одну добровольческую «Голубую дивизию».
Португалия при диктаторе Салазаре тоже осталась нейтральной во время 2МВ и 4 апреля 1949 года стала одним из государств-основателей НАТО.
А что касается диктатуры при Янеке... Даже не смешно.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:04

ЛАД написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:тому так, якби не Майдан було б ще гірше. наприклад, зараз би мобілізували населення України для війни в Прибалтиці, Молдові, Казахстані або Азербайджані. я не знаю, що було б - але нормального розвитку не було б 8)
ну по перше не було ніякої диктатури при янику, за теперішніми мірками то все смішно... те що диктатура зароджувалась то теж тільки твої фантазії.
І хто сказав що нам гірше б воювалось в прибалтиці чи польщі ніж зараз в Україні? :lol:
Проблема шамана в том, что он подгоняет историю под свои взгляды. Вспоминает только то, что ему хочется.
Но можно вспомнить диктатуры Франко, Салазара, Ю. Кореи, популярного здесь Ли Куан Ю. Как-то все обошлись без войн, в т.ч. и гражданских.
Фашист Франко, хотя пришёл к власти с большой поддержкой нацистской Германии в борьбе с республиканцами, которым сильно помогал Союз, тем не менее отказался от участия во 2МВ, сохранив нейтралитет, хотя и послал на Восточный фронт одну добровольческую «Голубую дивизию».
Португалия при диктаторе Салазаре тоже осталась нейтральной во время 2МВ и 4 апреля 1949 года стала одним из государств-основателей НАТО.
А что касается диктатуры при Янеке... Даже не смешно.

а ви посмійтеся... а то критикувати ви залюбки, а з аргументами слабко. при Янику диктатури звісно ще не було, він лише намагався зробити як на Раші чи в Біларусі - правити пожиттєво. й всі це розуміють - ті люди, що при тямі. але це були лише спроба, й до виборів 2015 року він готувався ще як до виборів, хоч й брудними методами.

чим відрізняється автократія від демократії - Порошенко програв вибори - просто пішов. ні махінацій, на маніпуляцій. бульбофюрер програв вибори - але вже порахували як треба, незгодних на 15-20 років подумати... путін може й реально виграв би вибори, але не ризикує, й НЕМАЄ жодного конкурента - лише статисти. як й в Казахстані, та й взагалі в Середній Азії...

приклади Лі Куань Ю чи Піночета - є такі. але скільки їх порівняно зі звичайними диктатурами? отож. вірогідність дуже мало, тому гратися з автократичними формами дуже небезпечно, особливо державам з невеликої історією. а так й Південна Корея на початку була далеко не демократія. хоча ні - під керівництвом американців готовий ризикнути на певну автократію на деякий час. 8)

Салазар та Франко обговорювати не буду. це більш стара історія. нас цікавить більше сучасні автократії та їх наслідки. може Франко ще таке виключення - й я бачу, для ЛАДа співпраця з нацистами не є вже харамом в цьому випадку. це лише Бандері та Шухевичу він закидає таку співпрацю, а Молотову та Франко - можна :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 19 лип, 2025 14:06, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:05

jump написав:Ігор Луценко - 107 тисяч СЗЧ за поточний рік :shock:

А на 2026 рік? За моїми відчуттями, на фронті реально воює тисяч 400, тож до 2027 року втече саме така цифра. Чи настане взагалі для нас 2027 рік?

думаете замена умерова на шмыгаля ничего не даст?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:11

_hunter написав:
  jump написав:Ігор Луценко - 107 тисяч СЗЧ за поточний рік :shock:

думаете замена умерова на шмыгаля ничего не даст?

Від перестановки ліжок в борделі виручка не зростає :D
yama

Подякував: 9199 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:18

Banderlog написав:
  Shaman написав:тому так, якби не Майдан було б ще гірше. наприклад, зараз би мобілізували населення України для війни в Прибалтиці, Молдові, Казахстані або Азербайджані. я не знаю, що було б - але нормального розвитку не було б 8)

наведи приклади, що в нас диктатура порівняно з Яником - бе це нахабна брехня. за виключенням обмежень військового стану. те, що Зеля не хоче створювати коаліцію - так, це його косяк й помилка, але маємо що маємо - я не прихильник Зе, вже казав неодноразово. й дзвіночки так, є.

а синок мільярдер за часи папи президента - це як? ти ж завжди якимось мутняком займався - особисто тобі може за Яника було й краще. знаєш що таке "програми". взяти під контроль основну частину "обналу" - це не так просто, але вони це зробили 8)

мета нашої держави - не воювати. й ми воюємо, бо на нас напали. а під контролем Раші - воювали б, тому що ми напали. але схоже, ти взагалі не розумієш різниці. в 33 році німці не хотіли воювати, а в 39 вже ніхто не питав. жителі ОРЛДЛО воюють аж бігом.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:21

_hunter

сталінізм - одна з найжорстокіших диктатур з великою кількістю жертв. українці це відчули, як ніхто інший...
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1445614457144581445914460 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти