|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:18
Та пофиг, что "Путін зробив ряд заяв": Трам что озвучивал?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:19
budivelnik написав: detroytred написав: Shaman написав:[quote="5881815:Прохожий" не Зеля едет к железнокопытному с картами мокшанских болот и генеалогическим деревом происхождения усских от угрофинов)))[/quote може Трамп й не знає, де похований засновник Москви - треба йому розкрити очі 
Лише в якості ремарки: *Так от Обговорювати дії можновладців може тільки ОДНА категорія- ПЕНСІОНЕРИ, які живуть по принципу добре описаному в Народній Мудрості Якщо собаці нячсого робити - то вона фаберже вилизує... Обговорювати дії(рішення) групи людей , до категорії яких ніколи не відносився і рішення рівня яких ніколи не приймав - може тільки той кому робити нічого. Всі інші , ЗОБОВЯЗАНІ заради СВОГО МАЙБУТНЬОГО і майбутнього своєї сімї обговорювати тільки ті проблеми які їм ЗАВАЖАЮТЬ СЬОГОДНІ просувати в ЖИТТЯ свої рішення. А оце все словоблуддя про Порошенко чи Ахметов, чи Зеленського.....* (С) _________________________ А ви тут ще й на Трампа замахуєтесь.
Ви в стані побачити різницю між твердженням У всьому винуваті ( далі по списку) трамп,можновладці, масони,матриця).... і чогось такого Я думаю , що Трамп не правий що прийняв пуйла..і далі опис чого Ви так думаєте) це називається обговорення Але ж у вас власна думка опонента - це єралашик бо це не написано вищестоячими начальниками... Тоді виходить ви не висловлюєте ВЛАСНУ думку-ви РЕТРАНСЛЮЄТЕ чужу і при цьому ви не розбираєтесь наскільки правильно ви це робите бо дієте копі/пасте..
Не треба вигадувати-то. "Винуваті" -- це у вас. І винуватим ви постійно намагаєтеся виставити мене. В мене розгляд в площині ролі, значення, впливу. Єралашики тільки у вас... Матриця -- це вже давно природне для суспільства явище --- ілюзія, обман. У всьому, починаючи з глутамату натрія. Поки виходить одне --- ви чомусь лізете до мене(((((( Якийсь не самодостатній. Спробуйте переконувати читачів)) без опору на вигадки тощо в мій бік.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:20
fox767676 написав: Прохожий написав: fox767676 написав:Буданов мудрый как герой анекдота про сову и мышей
лучше давай про "стук железных копыт" ко-ко-ко) и? поводил хуйло вялым по губам железнокопытного в очередной раз и отскочил... а так да, технофашисты/крестоносцы ко-ко-ко)
Он хотя бы попытался приложить усилия Бидон вообще думал что по взмаху волшебной палочки навальнята снесут кремль Смысла спорить тут нет - Запад, особенно Европа, и особенно Украина - проиграли, а персоналии неважны . Козырей не оказалось не только у Зеленского
"Бидон" и близко не позволял хуйлу водить по губам вялым, не расстилал красную дорожку, да и вообще прямо называл хуйла хуйлом в отличии от железнокопытного который походу оказался чисто лошком сладким думаю хуйло с дружбанами ржут нипадеццки вспоминая поездку к трампу в гости 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:23
UA написав: Schmit написав: jump написав:Борг за донарахованими через суди військовими пенсіями перевищує 51 мільярд, – ПФУ Гетьманцев: сума боргу за пенсіями, які військові пенсіонери відсудили у держави, величезна. Ця сума співставна з усіма доходами на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за липень-2025 (за даними ПФ, ЄСВ та інші платежі склали 52,5 млрд грн)", – зауважив Гетманцев. 
Це ті самі 45+ пенсіонери з не тими ВОСами, за яких сьогодні має віддати якийсь "долг" знятий з комбайна 45+ Микола, ще не пенсіонер, та взагалі без ВОС і присяги?
Хто на що вчився
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:26
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:Лише в якості ремарки: *Так от Обговорювати дії можновладців може тільки ОДНА категорія- ПЕНСІОНЕРИ, які живуть по принципу добре описаному в Народній Мудрості Якщо собаці нячсого робити - то вона фаберже вилизує... Обговорювати дії(рішення) групи людей , до категорії яких ніколи не відносився і рішення рівня яких ніколи не приймав - може тільки той кому робити нічого. Всі інші , ЗОБОВЯЗАНІ заради СВОГО МАЙБУТНЬОГО і майбутнього своєї сімї обговорювати тільки ті проблеми які їм ЗАВАЖАЮТЬ СЬОГОДНІ просувати в ЖИТТЯ свої рішення. А оце все словоблуддя про Порошенко чи Ахметов, чи Зеленського.....* (С)_________________________ А ви тут ще й на Трампа замахуєтесь.
Ви в стані побачити різницю між твердженням У всьому винуваті ( далі по списку) трамп,можновладці, масони,матриця).... і чогось такого Я думаю , що Трамп не правий що прийняв пуйла..і далі опис чого Ви так думаєте) це називається обговорення Але ж у вас власна думка опонента - це єралашик бо це не написано вищестоячими начальниками... Тоді виходить ви не висловлюєте ВЛАСНУ думку-ви РЕТРАНСЛЮЄТЕ чужу і при цьому ви не розбираєтесь наскільки правильно ви це робите бо дієте копі/пасте..
Не треба вигадувати-то. "Винуваті" -- це у вас. І винуватим ви постійно намагаєтеся виставити мене. В мене розгляд в площині ролі, значення, впливу. Єралашики тільки у вас... Матриця -- це вже давно природне для суспільства явище --- ілюзія, обман. У всьому, починаючи з глутамату натрія. Поки виходить одне --- ви чомусь лізете до мене(((((( Якийсь не самодостатній. Спробуйте переконувати читачів)) без опору на вигадки тощо в мій бік.
Не треба впадати в істерику і переоцінювати свою значимість Я лізу не до Полковника з Іменем і Прізвищем я не даю неадеквату стати ще більшим неадекватом І роблю це виключно тому що а - бачу що це діє б - вірю що неадекват ще має шанси зрозуміти свою помилку.. А обговорення це ось Я можу погоджуватись або не погоджуватись ... але точно вислухаю уважно і навіть не на швидкості 1,5... по тій простій причині що Чалий ПОЯСНЮЄ тільки те що РОБИВ на протязі життя.. А от якби він розповідав про роботу в ларьку чи будівництво - моя б реакція могла бути дуже різкою.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:30
Прохожий " Это уже пусть американские граждане оценивают кто кому в их Аляске красные дорожки расстилает Украине важней что за 11 лет (перерыв 2017-2020) при бидонах в Вашингтоне только теряла и не было никаких перспектив переломить ситуацию осень 2022 - бидоны не дают оружие для отвоевения Юга лето 2023 - бидоны нникакой поддержки мятежу Пригожина, он же не стерильный навальненок лето 2024 - "приоткрытая дверь в конце коридора" вместо членства в НАТО здесь и сейчас А сколько американских заказов перешло из Украины в БРИКСовскую Индию послем 2022. Не вина Трампа, что он худо-бедно пытается вытащить Америку из сточной канавы куда ее бросили попередники. Поставить ее на ноги не факт что вообще получится. Да, вчера он получил оплеуху в глазах европейцев и украинцев, но не факт что американцев
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 16 сер, 2025 20:39, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:39
budivelnik написав:А от якби він розповідав про роботу в ларьку чи будівництво - моя б реакція могла бути дуже різкою.
Два моменти: 1. Не треба вигадувати своїх правил --- тобто вказувати іншому форумчанину, що йому обговорювати на форумі. Ще раз факт у лоба --- 99,9% обговорюють можновладців-управлінців-регуляторів. Тут і зараз. І їм побоку саме ваш білий шум. 2. Від реформування ринку країни ви не ближче за мене та інших. Щоб отак дути щоки та реагувати зі свого ларька. Цирк: сотні разів прямо безпосередньо брехав на мою особисту адресу; десятки разів зливався від відповісти за це грошима за свою ж брехню на мою особисту адресу і раптом --- я не лізу з іменем і прізвищем наче це якось відміняє прямий перехід на особистості. Може мені почати брехати, що аля буйхувельник (як ти постійно коверкав мій нік) .... підстав отой потік лайна, яке ти лив? Я ж без імені прізвища напишу(( Зав'язуйте вже дурня клеїти. Будуйте на нормальних підставах, а не як схотілося. По сотом колу 😁😁😁 І ти знов сплутав: це ти переоцінюєш мою значимість --- постійно намагаючись звинуватити в цілому переліку мого впливу та дій, а також приділяючи саме мені відносно інших стільки своєї уваги. Треш.. Ну постійно мене з собою плутаєш! Це ж наявне ж.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 16 сер, 2025 20:45, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:46
detroytred написав:Два моменти: 1. Не треба вигадувати своїх правил --- тобто вказувати іншому форумчанину, що йому обговорювати на форумі. Ще раз факт у лоба --- 99,9% обговорюють можновладців-управлінців-регуляторів. Тут і зараз. І їм побоку саме ваш білий шум. 2. Від реформування ринку країни ви не ближче за мене та інших. Щоб отак дути щоки та реагувати зі свого ларька.
1 Любий дурень може обговорювати любі дурниці Але це не заважає розумному утримувати дурнів від дурниць 2 Кожен ОТРИМУВАЧ повинен з повагою ставитись до того хто його утримує. І саме сплата податків на утримання показує вплив на реформування ринку. ПС( якби ти зараз служив - то міг би зауважити що ти мене захищаєш і тому я повинен за це платити) Але ж ти не захищаєш... а я все одно тебе утримую. Тому вчись бути вдячним Так неадекватам цього не зрозуміти, але це не заважає показувати їм де вони неадеквати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:51
какие варианты развития событий: Трамп по-пацански ужесточает санкции, нагибает европейцев на покупку оружия Украине (10%) Трамп в ближайшие пару недель нагибает Зеленского на условия путина (10%) Зеленский не соглашается и уходит в отставку(10%) Зеленский не соглашается и потужничает до зимы(30%) Зеленский не соглашается и потужничает до полного краха(30%) Удар русских на Киев\Волынь осенью(10%)
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 16 сер, 2025 20:56, всього редагувалось 2 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 сер, 2025 20:52
budivelnik написав: detroytred написав:Два моменти: 1. Не треба вигадувати своїх правил --- тобто вказувати іншому форумчанину, що йому обговорювати на форумі. Ще раз факт у лоба --- 99,9% обговорюють можновладців-управлінців-регуляторів. Тут і зараз. І їм побоку саме ваш білий шум. 2. Від реформування ринку країни ви не ближче за мене та інших. Щоб отак дути щоки та реагувати зі свого ларька.
1 Любий дурень може обговорювати любі дурниці Але це не заважає розумному вказувати дурням де вони дурні 2 Кожен ОТРИМУВАЧ повинен з повагою ставитись до того хто його утримує. І саме сплата податків на утримання показує вплив на реформування ринку. Так неадекватам цього не зрозуміти, але це не заважає показувати їм де вони неадеквати.
Білий шум місіонера... Факт - 99,9% форумчан тут і зараз обговорюють і можновладців, і ядрьону зброю, і армію, і т.д. То так і пиши, що тобі поваги не вистачає. Але від цього факту ти ближче до реформування ринку країни не станеш. З реформами аля більше працювати, менше їсти або кожному до дзеркала --- до неадекватів звертайся. До схочу. Переконуй. Я тобі для цього апріорі не потрібен. Спробуй бути самодостатнім... місіонером((
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|