Shaman написав:про циган - це я тобі просто нагадаю, що твій шлях в Румунії буде складний, якщо наважишся. готовий бути різноробочим на будівництві - дуже прошу. але сумніваюсь - всі твої навички у Румунії не придатні. тому ти й сидиш в України, й не збираєшся емігрувати, паспорт про всяк випадок. що там з мовою - вільно спілкуєшся на рівні В2? ні? а як же так?
тому загалом папорт Румунії відкриває деякі перспективи - але румунам. а українцям - таке собі питання...
ти чудак? Ти в тих перспективах розумієшси як баран на звіздах Який різноробочий? Я такого не люблю, я люблю буухати і єб-сь. Успіху цю хєрню розкажи за рівень мови. Нафіг воно мені треба вільно спілкуватись, та іще і румунською? Де я писав, що хочу там довго жити?) Це твої навички парторга не придатні. От зеленого поняття в тім не маєш а щось вякнуть мусиш, і в кожну дирку ти пробка.
які ти там мутки плануєш в Румунії - то твоя справа. контрабас через Карпати - дуже гідна справа
мови ти не знаєш, жити там не плануєш - що тобі цей паспорт Румунії дає? можливість поїхати в Європу? так й з українським паспортом можна.
в кого підхопив брехню про парторга, хоч пам'ятаєш? в справжнього парторга? в цьому весь ти. а я обговорюю речі, які вивчаю, розбираю - що не про тебе. в тебе про що не сказано в Біблії - це брехня й шишка на лобі думати заважає
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 17 сер, 2025 12:45, всього редагувалось 1 раз.
То укріплень нема або неякісні. То мега укріплена уся залишившаяся частина Донбасу.
Матриця..
Укріплень і корупція то Сумська і Харківська області. Сво то Донбас і всі 4 роки діди по 2 штука тримають другу армію світу.
так вічно бути не може, в нас вже вкотре вигрібають з тилових підрозділів придатних, а на їх місце з батальйонів переводять обмежених. Доречі, в більшості обмежені при мобілізації тцк на військовій влк, через рік служби, виліковуються
Banderlog, у орків теж наразі 58+ йдуть на забій групами по 2 особи. Всього 13% чоловічої статі у віці 25-40 років є (було) у оркостані. Це працездатне населення, навіть якщо водку бухає. Урізання кредитів аграріям+війна, 29,9% населення пенсіонерів може нарешті зрозуміють чому заводи величні, а жрать немає чого, ліків немає, комуналь висока, труби рве взимку і потрібно займати колінну позу "хуйло, ти просто не бачить що наче керівництво області ніхуя для нас не робе". Здавати Донбас це прям погано. Нехай зітруться і здохнуть, їх багато але скінченна кількість. Блеф наразі на максимумах. Буревісник не дасть збрехати. Але кожен раз коли США відповідали що ми готові уєбати вас, це вже двічі було прям на грані, ці уєбани відповзали, тому що окрім себе і своїх статків їм нікого не шкода.
Banderlog написав:громадянином краще бути румунії ніж україни по будьяким параметрам, но українське громадянство в мене залишилось...
Для того в кого дома нічого не має - то ткраще бути там де в середньому є більше на людину.. Виходить в тебе крім чужої церкви в селі свого нічого не має? ні хатинки , ні родини? я правильно зрозумів?
не правильно, в тебе якась совкова привязка паспорта до країни проживання. Зараз цивілізованому світі кордони це пережиток, вони існують лиш для таких циганів як шаман)
Shaman написав:ти хочеш побачити, що таке знищене суспільство - тобі в Сомалі або в Газу. через деякий час - й в Рашу
є в нас здорова частина суспільства яка витягне інших
Як правило , той на чиїх плечах буде лежати витягування Країни -це молодь... І чим молодша вона сьогодні- тим більше вона завтра витягне З єдиним уточненням Якщо пенсіонери яким робити нічого( і яких більше ніж молоді) цій молоді не навяжуть своє старчеське всьо пропало, капіталу нема, править матриця. від нас нічого не залежить, ніхто не буде важко працювати....
від нас нічого не залежить, хтось щось має зробити, щоб воно запрацювало - це дуже хибні, але дуже поширені тези...
питання не у віці, а у ментальності. так, згоден сучасна молодь взагалі не думає, що держава має щось для них зробити. але їх мало - й саме вони можуть поїхати. а от 60+ ще з радянським досвідом з одного боку, а з іншого - жалюгідним рівнем пенсій - вимагає собі пільг - й зовсім не думає, що воно так не працює...
_hunter написав:кто там вчера про всякие демилитаризации/денацификации фантазировал? -- от Reuters пункты подъехали:.
Київ повністю виведе війська з Донецької та Луганської областей. Росія заморозить лінії фронту в Херсонській та Запорізькій областях. Повернення під контроль України ділянок в Сумській та Харківській областях. Формальне визнання суверенітету Росії над Кримом. Скасування принаймні частини санкцій проти Росії. Україні буде заборонено вступати до НАТО. Путін, схоже, був відкритий до отримання Україною певних гарантій безпеки. Офіційний статус російської мови в деяких частинах України або по всій Україні, а також права Російської православної церкви вільно діяти.
вчора я обговорював різні варіанти за умови відсутності інфо.
Та мне пофиг, что ты обговорював: ты в одном конкретном месте ляпнул солидную порцию бреда - про денацификацию/демиталиризацию - я тебя исправил. Не благодари.
Banderlog написав:громадянином краще бути румунії ніж україни по будьяким параметрам, но українське громадянство в мене залишилось...
Для того в кого дома нічого не має - то ткраще бути там де в середньому є більше на людину.. Виходить в тебе крім чужої церкви в селі свого нічого не має? ні хатинки , ні родини? я правильно зрозумів?
не правильно, в тебе якась совкова привязка паспорта до країни проживання. Зараз цивілізованому світі кордони це пережиток, вони існують лиш для таких циганів як шаман)
про цивілізований світ пише людина, яка не може визнати що в незалежній країні може бути своя церква? й для якої принципово, що церква має бути саме РПЦ? розсмішив
_hunter написав:Та мне пофиг, что ты обговорював: ты в одном конкретном месте ляпнул солидную порцию бреда - про денацификацию/демиталиризацию - я тебя исправил. Не благодари.
брехня від початку од кінця. може визнаєш та вибачишся? забув, що ті, хто вміють вибачатися,зазвичай не брешуть.
тому закрий свій брехливий писок, ти можеш накидати лише маячню, чіпляючись лише за несуттєві дрібниці
не ти перший, хто не може обговорювати питання по суті, використовує цей демагогічний засіб - безпідставно звинувачує мене у брехні. але результат все одно один - аргументів в тебе немає
_hunter написав:Та мне пофиг, что ты обговорював: ты в одном конкретном месте ляпнул солидную порцию бреда - про денацификацию/демиталиризацию - я тебя исправил. Не благодари.
брехня від початку од кінця.
Обосновать сможешь? -- или и дальше будешь флудить переливая из пустого в порожнее?..