Для того в кого дома нічого не має - то ткраще бути там де в середньому є більше на людину..
Виходить в тебе крім чужої церкви в селі свого нічого не має? ні хатинки , ні родини?
я правильно зрозумів?
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДля того в кого дома нічого не має - то ткраще бути там де в середньому є більше на людину.. Виходить в тебе крім чужої церкви в селі свого нічого не має? ні хатинки , ні родини? я правильно зрозумів?
про циган - це я тобі просто нагадаю, що твій шлях в Румунії буде складний, якщо наважишся. готовий бути різноробочим на будівництві - дуже прошу. але сумніваюсь - всі твої навички у Румунії не придатні. тому ти й сидиш в України, й не збираєшся емігрувати, паспорт про всяк випадок. що там з мовою - вільно спілкуєшся на рівні В2? ні? а як же так? тому загалом папорт Румунії відкриває деякі перспективи - але румунам. а українцям - таке собі питання... все в нього є. й майно, й способи, як гроші заробляти - але все в Україні. тому про Румунію це він так, накидає. бо дійсно хоче демобілізуватися - це нормальне бажання. на родину йому правда з великої колокольні, це так. й дійсно, як я забув про церкву - в Румунії РПЦ є, але трохи інша. але щось підказує, що у цьому випадку питань не буде. це він в українську церкву не хоче ходити, в румунську піде аж бігом за потреби Макети за ціною авто: як держава імітує військову підготовку молоді
Наразі масо-габаритні макети звичайнісінького автомата Калашникова закуповуються за ціною 100 тис. грн і більше. «На складах Укроборонпрому лежать тисячі автоматів Калашникова четвертої категорії. Вони вже не стріляють, але ідеально підходять для навчання. Їхня собівартість — до 2000 гривень навіть із переробкою, тобто з деактивацією під ММГ-макет. Усе, що треба, — одне рішення Кабміну. Але кому цікаво економити, якщо можна «освоїти» під сотню тисяч за макет і списати мільйони на повітря?» Реал: *"Ми ламаємо спини, копаючи вдень і вночі": військові спішно риють укріплення на Донеччині* Реал: без укріплень, які "будувались" роками, як на Донбасі, на Харківщині та Сумщині теж так само "діди по 2 штука тримають другу армію світу." _________________________ «Але чому не в 2023-му?», ‒ це питання сколихнуло українське суспільство, яке лиш після відходу ЗСУ з Авдіївки звернуло увагу на те, що на захід від міста досі, на 11-й рік війни, немає належно збудованих фортифікацій. За три місяці після цієї заяви підрозділи ЗСУ відступили з Авдіївки. Однією з причин втрати міста експерти називають відсутність укріплень, на які могли б спертися захисники. Адже Росія рівняла фланги і Авдіївку з землею ФАБами. Зараз у публічному просторі влада говорить про фортифікації у бравуючій риториці: звітує про виділені гроші та швидкі результати. Однак, фортифікації, як тепер зрозуміло, були потрібні у 2023-му. ʹsya-z-fortyfikatsiyamy/32873058.html ________________________________ Ну і на останок: за скільки років(( отой суровікін побудував лінію оборони? Ще й так само в умовах прямого зіткнення. ________________________________ З іншого боку є купа інфи про наявність якісних укріплень... Тому й кажу: метаморфози. Матриця.
про вихід Угорщини вже написав. як ви вмієте ховатись від реальних питань. перефразовувати ти можеш що завгодно, але результат від цього не зміниться. бо я з pesikot обговорюю варіанти, які дійсно будуть кращими загалом для країни, а відповідно й для більшості громадян. не ідеальні, але кращі з існуючих. вони всі погані, бо насправді на нас просто напали, й ми лише захищаємося, при цьому звісно в нас є втрати. а ти пропонуєш здатися, щоб тебе не дай Боже не мобілізували. нікуди ти не емігруєш, й будеш жити далі в Україні, яку так паплюжиш. Єдине, що тебе хвилює - що у випадку наступного нападу Раші - а від дуже вірогідно буде, якщо робити те, що ти пропонуєш - ти встиг втекти. все. а не буде нападу - то й собі далі спокійно залишишся. ти ж навіть під жодним обстрілом не був - чого ти такий переляканий? будь хоч трошки людиною Востаннє редагувалось Shaman в Нед 17 сер, 2025 11:20, всього редагувалось 1 раз.
ти чудак? Ти в тих перспективах розумієшси як баран на звіздах Який різноробочий? Я такого не люблю, я люблю буухати і єб-сь. Успіху цю хєрню розкажи за рівень мови. Нафіг воно мені треба вільно спілкуватись, та іще і румунською? Де я писав, що хочу там довго жити?) Це твої навички парторга не придатні. От зеленого поняття в тім не маєш а щось вякнуть мусиш, і в кожну дирку ти пробка.
все треба як для дитячого садочку пояснювати - а наче дорослий форум оці вони, про які шла мова - це всі ви, капіиулянти, які постійно паплюжать Україну, але при цьому самі за кордоном. повторю весь список - "Banderlog, UA, Letusrock, _hunter, Schmit саме цього і хочуть" боров у хутрі ще туди ж. ніхто з цього переліку за кордон не поїде - вони всі можуть жити лише в Україні. студенти - залишаться. вимушені емігранти, які не влаштувалися - повернуться - а таких більшість. бо навіть вивчити мову на достатньому рівні виявилося складно. тепер - ще раз нагадую й буду нагадувати - в країні війна. тому так, в умовах війни є певні обмеження - й взагалі тил дійсно непогано живе, як для країни, що воює. ані карток, ані обмежень в споживанні - лише мобілізація, яка все одно зачепить десь 10%, але лякає всіх. у мовах мирного часу не буде ніяких бусиків - це все твої вигадки та маячня. хоча ні, заставлять податки платити іроди. тому твоя дешева брехня розрахована на таких як ти, які намагаються побільше отримати за чужий рахунок, а самому нічого не робити Секс-послуги у прифронті: хто пропонує – і хто купує За її словами, серед них і солдати, і офіцери. Але зауважує: деяким офіцерам відмовляє. «Якщо цей офіцер був на «передку» – вони інакше пахнуть... А ось ці, які машини міняють і один перед одним – годинники, віскі – воно там (на передовій – ред.) і не було. Він знає, що фронт десь у тому боці, але він тут їздить наманікюрений, парфумами залитий. Я з такими справ не маю. Він сидить, сам від себе свідомість втрачає. Я їх не поважаю. Я таких знаю, але, думаю, пішов ти…», – ділиться Олена. «У нас у місті є масажний салон. послугами таких «салонів» переважно користуються молоді військові. «Ось вони гроші перші отримали і хочуть витратити їх ось так. Але у більшості з них після цих послуг розчарування», – розповідає Олена. Ще одними клієнтами таких салонів вона називає тих самих офіцерів, «які і на передовій не були». «Це ті, у яких машина красива і їм дуже потрібно в салоні»
Вінегрет. Ти замішав різні предмети (інгредієнти різних страв). На факт тобі у лоба: на цьому форумі люди паряться, як приростити свій капітал. І з цим в них проблеми. І вони бажають більш сприятливих умов від регуляторів ринку. Для. Можливості прирощення свого капіталу. Ще й Хантер тобі макнув на інвестнянь -- тобто на створення сприятливих умов для іноземного капіталу. Навіщо ти кеп-очевидність про різну норму прибутку на капітал для ринків з різним рівнем розвитку припхав-то? Причина не відміняє наслідку-факту -- в ринку України за таку норму прибутку (умовно 10%) за таких умов в ринку проблема з бажаючими обертати свій капітал. Чудаче, на зовнішні ринки сунуться не стільки з-за високого % прибутку, а з-за вичерпання можливості отримувати нехай умовно 1% в своєму ринку і навіть в своїх більш сприятливих умовах. Щоб розвиватися-рости своєму капіталу далі. Тому я й читаю А.Сміта (суть розширення ринків), а не твої отакі вінегретні єралашики.. Ти взагалі не розумієш природи капіталу в ринку. Не бізнесу ларька, а саме природи капіталу ринку країни. З розумінням капіталу ларька (з Кіосакі) в тебе все гаразд, чудово, супер. З якого дива ти вирішив, що в макро-світі все так само, як в мікро-? Хз. Це різні світи.
Зараз переглядають цей форум: andrijk777, Banderlog і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||