detroytred, budivelnik Господа, панове, ну сколько можно! Может вы заведёте себе отдельную ветку и спорьте там хоть до опупения. Тот же вопрос к модераторам. Вы порой переносите посты в какую-нибудь новую ветку. Может, также поступить со спорами о реформах и "взглядах в зеркало"?
Фрагмент интервью с Комаровским. К теме ветки можно отнести примерно первую половину. Всё интервью - https://www.youtube.com/watch?v=IQi3wvI9P5Q. Не смотрел, ничего сказать не могу. Хотя вопросы там интересные.
стосовно розбомбленого індустріального парку Sparrow: виявляється є відео 6-7 денної давності де місцева влада піариться на території парку, і під відео купа обуреного народу пише а-ля "ви що дебіли наводку даєте", "ну все, тепер лиш чекати шахеди", "таваріщ майор вам подякує" і т.д.
P.S. 10 секунд потрачених в гуглі і бачимо інтернет-магазин FPV дронів та комплектуючих що має аналогічну назву. Тобто після "реклами" від Садового, кацапи так само могли загуглити і скласти 2+2 за півхвилини facepalm:(
ЛАД написав:detroytred, budivelnik Господа, панове, ну сколько можно! Может вы заведёте себе отдельную ветку и спорьте там хоть до опупения. Тот же вопрос к модераторам. Вы порой переносите посты в какую-нибудь новую ветку. Может, также поступить со спорами о реформах и "взглядах в зеркало"?
В гілку "споров до опупения" ЛАДа з Продиджи по історії та з Шаманом по совку. Що? Весело вам стало, що місіонер відчепився від вас, поради даєте. Ну-ну. Наявне: якщо не лізе в мій бік місіонер, я не відповідаю. Це дааавно по суті і не спор з мого боку, а відштовхування його чіплянь. Чел учора нарешті прямо визнав:
budivelnik написав:
detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д. Зрозумів?
Я не заперечую інші варіанти. ...
Мені апріорі нема про що з ним спорити. А його варіанти з дзеркалом та на 10% кожний мені вже даааавно не цікаві. Предмету спору нема. Є тільки місія на підгрунті чіпляння, де він лізе в мій бік зі своїми варіантами та переходом на особистості, постійно мої твердження. Щоб переконувати міфічних читачів в своїх отих варіантах.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 06 жов, 2025 10:51, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:но рассуждения Славка меня не вдохновляют.
Масштабування пропозиції Славка - вся Україна окуповується і швидко висмоктує з рфії всі соки. Рфія крахкається. Перемога.
Рфія приречена на поразку за будь-яких сценаріїв. Це ще в 2014 зрозумів волгар в отій своїй заяві про більше, ніж злочин, помилку. Стосовно анексії Криму.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 06 жов, 2025 10:57, всього редагувалось 1 раз.