Долярчик ? Добряк ?
Він завжди був хамлом і завжди починав з хамства
Це не ми його таким зробили )
|
|
![]() Просто його унікальність саме в тому і є, що він один на світі «зіпсувався» в 45. І це єдина його унікальність)) Хоча якщо відкинути міфи і «унікальності» , то реальність лише в тому, що Детройт так виживає і пристосовується. Щоб не вигрібати. Але це його не врятує)) Третє повідомлення з момента появи на форумі Валютный рынок в контексте (архив за II полугодие 2015) Четверте Валютный рынок в контексте (архив за II полугодие 2015) Сьоме Валютный рынок в контексте (архив за II полугодие 2015) Далі самі знайдете Ви якісь зміни бачите? Все як зараз. Воно провокувало з перших днів своєї обліківки. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 12 жов, 2025 14:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Угу. Не міф, а реальність про домік Хотаба, в якому він перебував, коли Флер та ін. співали мені про "тебе навчали, годували". А коли Успіх, то Хотаб терпів-терпів, але терпець урвався, що почав стрєлки переводити та про домік Детройта співати. Ну нехай, припустимо, я в доміку і що? Піонери з хотєлками стукають у двері, пішли, як ми... Кумедні.
![]() detroytred
Справа не в «терпець», а що це дослівно про вас. Наче в воду)) Якщо це взагалі когось має стосуватись 😅 Ну і пітомець ваш, то вам з ним і дискутувати по це. Розкажіть йому, чому жодного дня ні, і не той вос))
Який міг бути»домік Хотаба», якщо Флер вас розминала коли я був в СОУ?)) Де там мій» домік»? 😅 ![]()
Тобто зі стелі вигадали підставу (що мій питомець) і ще й, бо схотілося, висуваєте мені чи то пораду, чи вимогу розказати Успіху. Вам самому не смішно? Мені смішно. Нагадує -- піонер стукає до мене і чогось від мене хоче... Треш.
![]() detroytred
А чий він пітомєц? Хто «бачить» те, чого нема в ньому? Хто наче блондинка вилизує болонці дупу, чеше йому за вушком незважаючи на гидотну поведінку з першого дня обліківки «Долярек»? Пробіжіться по його постам першого ж місяця! Воно ж все як зараз, влаштовувало шоу навколо себе, смикало всіх , провокувало. 1 в 1!! Нічого не змінилось!! І це ж мабуть ще видаленого хамства скільки?! Я його зовсім не памʼятаю по 15 року, але зараз глянув - ну це ж пздц! Востаннє редагувалось Hotab в Нед 12 жов, 2025 15:11, всього редагувалось 1 раз.
![]() Молодцы монтонегряне. ![]() Но о Черногории говорить не берусь. Не знаю тамошних условий, а разбираться не хочется. По ценам. Чатжпт писал, что цена на аккум. быстро падают и он мне давал цены близкие к реальным. Сейчас глянул на 20 квтч - 219 999 ₴ - Что касается мощности аккум. Для лета хватит, думаю, и 5 квтч. Беда в том, что лето короткое. Месяца 3. Я предлагал чатжпт расчёт на 200 квич в месяц (7квтч в сутки). Это совсем немного, если дом полностью на электрике. Но я уже писал, что потребление в течение дня неравномерное. Давно известно понятие "пиковые часы" - это где-то 8-9 утра и около 7 часов вечера. Летом, может быть, вам удастся почти полностью обепечить потребление непосредственно за счёт генерации. В остальное время вы, в основном, будете работать от аккум. Уже сегодня закат Солнца в Харькове в 17.50. В Киеве чуть позже - 18.12. При этом и дневная выработка резко упадёт. В разы. Пасмурных дней у нас очень много. И зимой тоже - уже давно в прошлом времена классической зимней погоды - ясный морозный день. Сейчас, скорее, типично - слякотно и пасмурно. Слякотно не всегда, а пасмурно почти постоянно. Внучка, когда была поиеньше, всё стонала: "Дедушка, когда уже солнышко будет?" А я вспоминал рассказ Брэдбери «Все лето в один день». В результате у вас аккум. на 10-15 квтч (при полном заряде) хватит, в лучшем случае, на 2-3 дня, а с учётом того, что потребление и по дням неравномерно (вы, наверно, не каждый день, например, варите борщ и включаете духовку), то и меньше. А потом он не всегда будет успевать полностью зарядиться. В южных (солнечных) странах ситуация, понятно, резко улучшается. Но тут такое - надо разбираться с ценообразованием на ээ. Мы сравниваем цену квтч от солнечной генерации с ценой, по которой получаем ээ из сети. Но меня как-то смущает разница между оптовой ценой ээ в 5-6 центов и ценой для потребителя 30 центов. Возможно, ситуация такая же, как с табачными изделиями или спиртом - при копеечной цене производства высокая цена для потребителя получается за счёт налогов и акцизов. Если так, то такое сравнение явно не годится сильно искажает результат (не для потребителя, а для общества. А так, выгоднее выращивать табак самому и гнать самогон. Что многие и делают. ![]() P.s. Ну и плюс замечание Banderlog"а о разбалансировке системы. Но это комментировать не могу, не знаком с вопросом. Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 12 жов, 2025 15:18, всього редагувалось 2 разів.
![]() Тобто знов оперуєте фантазіями. Чим далі тим все більш різкими. Так само ж ви і Ко з Успіхом робили... І нічого в отому першому посиланні гидотного в Успіха нема. То що від мене хочуть а-ля пійонери?
|
|