|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 16 жов, 2025 18:22
Shaman написав: UA написав:Ви взагалі в курсі куди мобілізованих везуть? Це все дуже тимчасово. Останній мій родич Учебка де випадково не вбили Іскандером на шикуванні. Далі Донбас... два тижні - пропав без вісті... Шукаю зараз в полоні через надійних людей з тієї сторони. З тієї сторони докуя жуликів які заробляють на "пошуку".
через кураторів?..
ІЧСХ, тут родичів він відмазати не може, хоча "ксіву уважают" та "дзвонять пробити людину" А з тієї сторони є надійні люди
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 16 жов, 2025 18:29
Сибарит написав: ЛАД написав:Но это имеет принципиальное значение в данном случае?
Нет. Просто интересная версия. Не думаю, что в форумных спорах хоть что-то может иметь принципиальное значение 😁 Именно в форумных или вы так относитесь ко всем спорам?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4867 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 16 жов, 2025 18:33
Banderlog написав:Медведчук договорювався про обмін про обмін полоненими.
скоріше примазувався для піару
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8257 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 16 жов, 2025 19:05
budivelnik написав: andrijk777 написав:Чи винен Зе - напевно винен. Не 100% звичайно, але достатньо сильно винен. Тому що не готувався до війни(а це прямий і першочерговий його обов'язок), тому що не зумів реформувати армію, тому що не може домовитись з путіним(і не поміг іншим з ним домовитись), тому що не зумів провести нормальну мобілізацію і т.д. Через це все війна продовжується і путін продовжує знищувати українців, міста, енергосистему і т.д.
Мене важко запідозрити в любові до зелених..... Але є факти На вибори в 2019 році йшли ДВА кандидати Порошенко - з тезою ТРЕБА ГОТУВАТИСЬ бо пуйло НАПАДЕ Зеленський - з тезою Барига заробляє на війні, я прийду війну закінчу.... Вибрали ЗЕЛЕНСЬКОГО А тепер що ? Ті хто вибрав за лозунг ні війні, звинувачують тих хто цей лозунг виконував - у війні?
Звичайно першопричиною є народ. Не взагалі, а в даній ситуації. Народ(в масі) просто не вірив в повноцінну війну, тому саме ці тези не були ключові в виборах 2019. І вірно зазначено - ключовою є саме теза ПІДГОТОВКИ до війни. Бо вже як війна почалась прям великої різниці між Зе і По немає. Але якщо б Україна готувалась до війни, то можливо війни і не було б, як мінімум не було б таких провальних перших тижнів війни. І те що "ми"(я голосував за По) вибрали Зе не означає що він може робити все що хоче. Фактично на сьогодні він нічим від диктатора не відрізняється. Все-таки народ не давав йому диктаторських повноважень.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 жов, 2025 19:11
andrijk777 написав: budivelnik написав: andrijk777 написав:Чи винен Зе - напевно винен. Не 100% звичайно, але достатньо сильно винен. Тому що не готувався до війни(а це прямий і першочерговий його обов'язок), тому що не зумів реформувати армію, тому що не може домовитись з путіним(і не поміг іншим з ним домовитись), тому що не зумів провести нормальну мобілізацію і т.д. Через це все війна продовжується і путін продовжує знищувати українців, міста, енергосистему і т.д.
Мене важко запідозрити в любові до зелених..... Але є факти На вибори в 2019 році йшли ДВА кандидати Порошенко - з тезою ТРЕБА ГОТУВАТИСЬ бо пуйло НАПАДЕ Зеленський - з тезою Барига заробляє на війні, я прийду війну закінчу.... Вибрали ЗЕЛЕНСЬКОГО А тепер що ? Ті хто вибрав за лозунг ні війні, звинувачують тих хто цей лозунг виконував - у війні?
Звичайно першопричиною є народ. Не взагалі, а в даній ситуації. Народ(в масі) просто не вірив в повноцінну війну
Ти, саме ти, коли тоді казали, що війна буде - в це не вірив Ти, саме ти, потім ... "я не думав, що Путін нападе" Не кажи за всіх, кажи за себе. Почни читати, а не писати Бо зараз ти робишь ті самі помилки, які вже робив, постійно. Намагаючись отримати інший результат
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 16 жов, 2025 19:53
ЛАД написав: Сибарит написав: ЛАД написав:Но это имеет принципиальное значение в данном случае?
Нет. Просто интересная версия. Не думаю, что в форумных спорах хоть что-то может иметь принципиальное значение 😁 Именно в форумных или вы так относитесь ко всем спорам?
Принципиальным может быть спор, результатом которого является принятие решения.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6489 раз.
- Подякували: 21661 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Чет 16 жов, 2025 20:03
Сибарит написав: ЛАД написав: Сибарит написав:.......... Нет. Просто интересная версия. Не думаю, что в форумных спорах хоть что-то может иметь принципиальное значение 😁 Именно в форумных или вы так относитесь ко всем спорам?
Принципиальным может быть спор, результатом которого является принятие решения.
Понятно. Как часто бывает, важно в самом начале разговора уточнить понятия. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 16 жов, 2025 20:30
Успіх написав:а іншу половину - до третьої штурмової Марсу(в піхоту), то я сам був здивований, коли дізнався про це! Іронія долі, або... чудеса бувають! 
І чим ти здивований? Гармат нема щоб з них стріляти а піхоти не вистачає. В зй штурмовій особливо втрат багато, вони на гарячій ділянці, то де тут чудеса?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 жов, 2025 20:31
andrijk777 написав:....... Народ(в масі) просто не вірив в повноцінну війну, тому саме ці тези не були ключові в виборах 2019. І вірно зазначено - ключовою є саме теза ПІДГОТОВКИ до війни. Бо вже як війна почалась прям великої різниці між Зе і По немає. Але якщо б Україна готувалась до війни, то можливо війни і не було б, як мінімум не було б таких провальних перших тижнів війни. .......
Гадать, что было бы, если бы, не буду. Хотя, думаю, существенной разницы не было бы. Сегодня обсуждать это, в любом случае, не имеет никакого смысла. Я тоже не верил в полномасштабную войну, но понимал, что вопрос с Донбассом надо как-то решать. Нельзя тянуть бесконечно. И нормализовать отношения с РФ. Эти вопросы, действительно, не были ключевыми в выборах 2019, но присутствовали и были важными. И обещания Зеленского решить их и решить мирным путём были серьёзным аргуменьом в его пользу. К сожалению, он нарушил свои обещания. Хотя возможно, судя по настроениям народа, он их и не мог выполнить.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 16 жов, 2025 20:34
"Ти переживаєш за свою тилову сраку" (c)
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
|