Хохма ? Це так по-буковинські
А що не так ? Податки потрібно платити, щоб тобі було за що отримувати ЗП, надбавки, забезпечення та красти тушняк зі складу )
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуАвтоматизована система це добре Погано що нею керують люди.... Два маленьких кейси.. 1 Дружина років 5 тому перевела житлову нерухомість з долей в квартиру.. (Було 20% долі в будинку 700м2 що становило 140м2, стало квартира № розміром в 140м3 Третій рік податок на житло нараховується виходячи з того що є дві нерухомості(одна в долях, друга квартира) а це так на хвильку 30000 грн/рік. Писала листи , звонила - без толку //// Так що Здурі можна й мягке зломати.... Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 17 лис, 2025 23:17, всього редагувалось 1 раз.
Немного истории.
Утянул у пользователя US7IGN с соседнего форума. "В те бурные времена, когда каждый страстно искал основания для надежды, слухи падали на плодородную почву. С другой стороны, население давно перестало верить пропаганде. Правда, было одно исключение: в последние месяцы войны все большее число отчаявшихся людей искало утешения в астрологических прогнозах, печатавшихся в газетах. Как я узнал в Нюрнберге от того же Фриче, министерство пропаганды использовало их как инструмент манипулирования общественным мнением. Фальшивые гороскопы вещали о мрачных долинах, которые следует пройти, о неминуемых сюрпризах и счастливом избавлении от несчастий. Только в астрологических прогнозах у режима еще было будущее. В феврале и марте 1945 года Гитлер иногда намекал, что различными способами устанавливает контакты с противником, но в детали не вдавался. Мне же стало казаться, что он пытается отрезать все пути к каким-либо переговорам. Во время Ялтинской конференции я слышал, как он инструктирует своего пресс-секретаря Лоренца. Неудовлетворенный освещением конференции в немецкой прессе, Гитлер требовал более резкого, более агрессивного тона: «Собравшихся в Ялте милитаристов необходимо разоблачить и так оскорбить, чтобы у них не осталось и шанса навязать мирные предложения немецкому народу. Эта банда только и ждет случая, чтобы вбить клин между немецким народом и его лидерами. (с)"
ЛАД і його крокодилячі сльозиПару сторінок назад ЛАД дуже плакав що в нас пуйло знищило 10% житлового фонду
Пару десятків сторінок назад ЛАД ще сильніше лив сльози по питанню демографії(зменшення населення України після війни на 20%) ЛАД ти хоч розумієш що тут Труси-Хрестик? Бо зменшення розміру житлового фонду на 10% з одночасним зменшенням населення на 20% =покращенню житлових умов населення.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЛАД взяв паузу мабуть.
Хотів йому показати а такої кнопки шо якби держава мені була винна то я міг нажати і з звр мені гроші прийшли то нема? Бо я якось не понімаю як воно є звр і держава зичить гроші.
Тобто, про "хохму", яка є російським висловом зауважень немає так і запишемо Далі, пішло масковское - завести рака за камень Ты не получаешь ЗП ? Надбавки ? От бідося ) И ворованный тушняк не ты предлагал пані stm ? ) Ти старий ? Ти - пацан. Нехай в тобі 120 кг і на тобі погони майора, але ти - пацан
Бо причинно-наслідкові зв"язкі у тебе не сформовані Віришь лише у картину миру, сформовану після бані з кагором у Онуфрія От якби Стерненко реально вбили, ти б тоді радів, що замахи пройшли успішно А якщо не вдалось, то це ж не замах. Це просто не вдалось Востаннє редагувалось pesikot в Пон 17 лис, 2025 21:28, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||