Banderlog написав: Запуск автоматизованої системи вже дозволив стягнути понад 100 млн грн податкового боргу з юросіб. Про це розповіла в. о. Голови ДПС Леся Карнаух в інтерв’ю виданню LIGA.net.
А що не так ? Податки потрібно платити, щоб тобі було за що отримувати ЗП, надбавки, забезпечення та красти тушняк зі складу )
а такої кнопки шо якби держава мені була винна то я міг нажати і з звр мені гроші прийшли то нема? Бо я якось не понімаю як воно є звр і держава зичить гроші.
Тобто, про "хохму", яка є російським висловом зауважень немає так і запишемо
Далі, пішло масковское - завести рака за камень
Ты не получаешь ЗП ? Надбавки ? От бідося ) И ворованный тушняк не ты предлагал пані stm ? )
pesikot написав:Тобто, про "хохму", яка є російським висловом зауважень немає так і запишемо
Слово это изначально еврейское, но и в украинском применяется:
Особенно интересно читать такие замечания от персонажа, который никак не может усвоить, что в глагольных окончаниях после "ш" в украинском языке "ь" не ставится.
pesikot написав:Тобто, про "хохму", яка є російським висловом зауважень немає так і запишемо
Слово это изначально еврейское, но и в украинском применяется:
Особенно интересно читать такие замечания от персонажа, который никак не может усвоить, что в глагольных окончаниях после "ш" в украинском языке "ь" не ставится.
ты же меня не читаешь, принципиально, а тут выдал базу )
И у тебя переход на личности, хотя ты говоришь - это не приемлемо, так нельзя
Щодня читаю новини про провал мобілізації. Дозвольте прокоментувати. Те що не проводиться - не може провалитись. Затримка на вулиці з доставкою в НЦ — це, як раз, схема де 30 000 затримали і 20 000 збігли в СЗЧ. Я і сам це чи не щодня спостерігаю. Мобілізація — ключова проблема і перше, що має бути зроблено — треба її, нарешті, розпочати. Не буде поповнення війська — фронт приїде до нас додому, це правда. Але, досить вже думати на вчора і затикати дірки. Це не рятує ситуації. Як думаєте, коли вас привозять до ТЦК, скільки хвилин триває співбесіда по ваших компетенціях, знаннях? Скільки часу витрачається, щоб зрозуміти в якому роді, військ і в якій ролі ви будете ефективні? Нуль. Такої співбесіди немає. Та й нащо. Офіцер? Поїдеш навчатись на те, на що зараз набирають. Місяць тому були курси логістів, а зараз - десантників, за місяць - харчовиків. Ти кухар? Підеш керувати штурмом. Спортик? Поїдеш вести облік замороженої риби. Це не жарт. Це факт. 30-50% учасників БЗВП постійно на лікарняних - грижі, двобічні пневмонії, нирки. Замість навчання - антибіотики і ліжко. Чому? Бо ВЛК формальне, це не медогляд. Хіба це є виконання мобілізації? Питання риторичне. Як треба? Давайте подумаємо. . Офіцери запасу. Є актуалізовані дані. Проводимо онлайн-співбесіду по виявленню компетенції з кожним, всім в масштабах країни розсилаємо анкету. Далі - створюємо картку компетенції. Розсилаємо по частинах. Отримуємо запити. Показуємо кандидату з якої частини і на яку посаду його запрошують. Пропонуємо контракт, проводимо навчання. А от якщо ця схема не спрацює — тоді вже примусові методи. Не навпаки. По солдатах - співбесіда в ТЦК, одразу коннект з частиною, спілкування з рекрутером і навчання від частини. Якщо ніхто не бере за профілем — тоді вже як є і куди піде. Це перші два кроки, що підвищать мотивацію та зменшать кількість СЗЧ. Щонайменш, так здається мені.