Banderlog написав:......... головне в цьому процесі це те що витрата коштів не контролюється на відміну від державних закупівель)
Бандерлог, я бачу ти теж вмієш перекручувати? це вміють всі руськофіли?
але вибрав час дуже невдалий - тільки зараз вся країна почула, як контролюються державні закупівлі. й 10-15% це насправді дуже низька ставка.
а коли донатори збирають кошти, то якщо виникнуть сумніви, то збір миттєво закінчиться. відповідальність за нецільове використання теж є. та й звіти вони друкують.
але я без жартів вважаю, що в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би. ти ж по життя питання "вирішуєш", чи не так? а навпаки, аналізую та будую системи, які зменшують можливість зловживань - повністю напевне це й не побореш, в нас зараз так точно, можна лише обмежити.
Ну и? Все системы контроля не помешали хищениям в Энергоатоме. Почему такое доверие к Стерненко, у которого никаких систем контроля? На чём оно основано? И ещё вопрос. Те, кто в Энергоатоме воровал, тоже отвечали: "в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би. ти ж по життя питання "вирішуєш"? Вы, вроде, всё время против личных выпадов, но в последнее время у вас это почти в каждом посте. Так же, как "руськофільство" и аналогичное.
коли припинете використовувати слово "пропагандист" в кожному дописі стосовно мене, тоді можливо прислухаємось до ваших побажань щодо особистотей. а до цього не витрачайте час зі своїм пеньком в оці
а руськофільство - так це констатація факту. я ж вам питав декілька раз - в чому зараз перевага союзу з Рашею? окрім російською мови. жодного разу не відповіли, але вперто штовхаєте туди країну.
про Енергоатом не зрозумів допис - stm впливає? але вона хоч притримується логіки, хоча й своєрідної, а увас просто незрозуміле речення. про вирішувати питання це було Бандерлогу, гадаю він зрозумів
якраз в нас біда з системами контролю. одна з таких систем - наглядові ради. й здається, ви з тих, хто теж проти рад. в Енергоатомі цю раду саботували - на відміну від Укренерго. але парадокс нашої держави - Кудрицький отримав підозру за те, що не хотів лягати під цю ж команду... відчуваєте різницю, кого доганяє НАБУ й кого ДБР?
а питання довіри воно таке - ви ж Стерненко поливаєте брудом? а якого? ви його знаєте? десь перетинались? за те, що зарізав гівнюка, що напав на нього з ножем? в США перестріляв би нападників всі три рази - й була б оборона. ви забуваєте - на НЬОГО НАПАЛИ, він захищався...
я ж забув - ви ж переймаєтесь за тих нещасних з автоматами та дронами в Ріо, яких теж чомусь поліція застрелила
Shaman написав:----------------------------- Banderlog ......... головне в цьому процесі це те що витрата коштів не контролюється на відміну від державних закупівель) ----------------------------- Бандерлог, я бачу ти теж вмієш перекручувати? це вміють всі руськофіли?
але вибрав час дуже невдалий - тільки зараз вся країна почула, як контролюються державні закупівлі. й 10-15% це насправді дуже низька ставка.
а коли донатори збирають кошти, то якщо виникнуть сумніви, то збір миттєво закінчиться. відповідальність за нецільове використання теж є. та й звіти вони друкують.
але я без жартів вважаю, що в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би. ти ж по життя питання "вирішуєш", чи не так? а навпаки, аналізую та будую системи, які зменшують можливість зловживань - повністю напевне це й не побореш, в нас зараз так точно, можна лише обмежити.
Ну и? Все системы контроля не помешали хищениям в Энергоатоме. Почему такое доверие к Стерненко, у которого никаких систем контроля? На чём оно основано? И ещё вопрос. Те, кто в Энергоатоме воровал, тоже отвечали: "в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би. ти ж по життя питання "вирішуєш"? Вы, вроде, всё время против личных выпадов, но в последнее время у вас это почти в каждом посте. Так же, как "руськофільство" и аналогичное.
коли припинете використовувати слово "пропагандист" в кожному дописі стосовно мене, тоді можливо прислухаємось до ваших побажань щодо особистотей. а до цього не витрачайте час зі своїм пеньком в оці
Устал я от вас... Пропагандист, вроде, вполне уважаемая профессия. И личность это никак не характеризует. В отличие от ваших выпадов. И даже ИРПпИ тоже личность не характеризует, а только методы и уровень. И в ответе Hotab"у вы фактически сами признались, что вы здесь выступаете пропагандистом.
а руськофільство - так це констатація факту. я ж вам питав декілька раз - в чому зараз перевага союзу з Рашею? окрім російською мови. жодного разу не відповіли, але вперто штовхаєте туди країну.
Тут вы просто соврамши. И не впервые. Я не раз писал, что шансы на прогресс у нас есть только в союзе с Европой. Ориентация на РФ обрекает нас на застой и дальнейшее отставание.
про Енергоатом не зрозумів допис - stm впливає? але вона хоч притримується логіки, хоча й своєрідної, а увас просто незрозуміле речення. про вирішувати питання це було Бандерлогу, гадаю він зрозумів
якраз в нас біда з системами контролю. одна з таких систем - наглядові ради. й здається, ви з тих, хто теж проти рад. в Енергоатомі цю раду саботували - на відміну від Укренерго. але парадокс нашої держави - Кудрицький отримав підозру за те, що не хотів лягати під цю ж команду... відчуваєте різницю, кого доганяє НАБУ й кого ДБР?
Я, в свою очередь, не понимаю, что вы не поняли об Энергоатоме. Что там воровали, несмотря на контроль? А контроль там не только со стороны наглядової ради. То, что "в першу чергу рівняють по собі, хто якби себе повів би" вы написали Бандерлогу, я понял (это, кстати, тоже "переход на личности"). На это и ответил. Неужели не поняли? По смыслу близко к: "Вор кричит - держи вора!" Просто не захотел написать так грубо и прямолинейно.
а питання довіри воно таке - ви ж Стерненко поливаєте брудом? а якого? ви його знаєте? десь перетинались? за те, що зарізав гівнюка, що напав на нього з ножем? в США перестріляв би нападників всі три рази - й була б оборона. ви забуваєте - на НЬОГО НАПАЛИ, він захищався...
Угу. Бежал стометровку, чтобы убить - "защищался". И я помню, что ещё тогда писал о Стерненко freeze. Простите, я ему больше доверяю. И много другого, что его характеризует.
я ж забув - ви ж переймаєтесь за тих нещасних з автоматами та дронами в Ріо, яких теж чомусь поліція застрелила
Это комментировать не буду. Вы или, действительно, ничего не понимаете, или неумно притворяетесь.
P.s. С причинами, по которым Европа побаивается дать нам росс. деньги, надеюсь, вы поняли? И что это имеет слабое отношение к "уважению к закону"?
P.p.s. Хотел написать Hotab"у, а потратил время на вас. А сейчас уже поздно, спать хочется. А хотел написать подробнее.
budivelnik написав:Пару сторінок назад ЛАД дуже плакав що в нас пуйло знищило 10% житлового фонду Пару десятків сторінок назад ЛАД ще сильніше лив сльози по питанню демографії(зменшення населення України після війни на 20%)
ЛАД ти хоч розумієш що тут Труси-Хрестик? Бо зменшення розміру житлового фонду на 10% з одночасним зменшенням населення на 20% =покращенню житлових умов населення.
Во-первых, я не плакал, а просто написал. Во-вторых, я понимаю, что для человека, который проповедует принцип: "Меньше народу - больше кислороду", - и считает, что с уменьшением населения ВВП вырастет, "слёзы" могут быть только "крокодиловыми". "Подумаешь, потеряли 20% населения. Да кому они нужны?" В третьих, я понимаю, что с арифметикой у вас всё в порядке, но дальше вы не продвинулись. Вы не предполагаете, что жильё потерять могли одни, а уехать другие? Например, тут писали о львовянах, которые в Германии получают свои (точнее, немецкие) 560 евро, а здесь сдают свои квартиры и имеют на этом неплохой доход? Те, кто уехал, остаются собственниками своих квартир и заселить в них нуждающихся не получится. Не советские времена. Так что "средняя температура по больнице" улучшится, а вот куда селить тех, у кого разрушено 10%, будет некуда. И тех, кто не захочет оставаться в оккупации, тоже. А я там писал, что государство должно позаботиться о своих гражданах, которых не смогло защитить. Как минимум, забрать их из оккупации и обеспечить их жильём и работой.
Shaman написав:але вибрав час дуже невдалий - тільки зараз вся країна почула, як контролюються державні закупівлі. й 10-15% це насправді дуже низька ставка.
в ммм теж все було на партнерській довірі.) Не надо нам рожевих поні в фігвамах малювати, дядя фьодор, я в дєтсвє буратіну дивився і незнайку на лунє...)
й хто там для тебе взірець зрозуміло
про державні закуплі вже не сперечаєтесь? ти ж там в обленерго краще мене розумієш, як це працює
ммм - це піраміда. а коли ти збираєш гроші на добровольчих засадах - то довіра це основне. втратив довіру - й збори закінчилися... тому не треба накидати на волонтерів... будуть факти, як в цього Гусакова - тоді поговоримо...
Там і накидати нічого не треба, мова не про волонтерів а про "собіратєлєй" в них закупівлі безконтрольні це факт а те що їм можно більше довіряти ніжукроборонпрому це не факт. Це ваше припущення, безпідставне.
Banderlog написав:мова не про волонтерів а про "собіратєлєй" в них закупівлі безконтрольні це факт а те що їм можно більше довіряти ніжукроборонпрому це не факт. Це ваше припущення, безпідставне.
якщо в тебе проросло зерно підозри до людини, якій донатять більше двох мільйонів, то шукай проблему в середині себе
Корупція в Укроборонпромі: завершено слідство у справі заволодіння 146 млн грн
ось ще кейс
«20 жовтня 2025 року Апеляційна палата ВАКС підтримала позицію прокурора САП та оголосила в міжнародний розшук колишнього заступника гендиректора фірми «Укрінмаш», обвинуваченого у справі щодо розтрати майже 3,5 млн грн двох державних підприємств. Крім того, АП ВАКС задовольнила клопотання прокурора САП та звернула в дохід держави заставу в розмірі 3 404 000 грн», – інформує прокуратура.
ЦПД пояснив, що це за історія про 46 крадених з оборонки мільйонів, про які писав Маск
линьки шукати далі, ну ти зрозумів про рівень корупції в Укроборонпромі