Украина должна будет отказаться от части территории и некоторых видов вооружений в рамках разрабатываемого США и Россией , пишет Reuters.
Кроме того, репортер Financial Times Кристофер Миллер утверждает, что план предусматривает сокращение армии Украины вдвое, а также конкретизирует, что отчуждаемой территорией является Донбасс.
Украина должна будет отказаться от части территории и некоторых видов вооружений в рамках разрабатываемого США и Россией , пишет Reuters.
Кроме того, репортер Financial Times Кристофер Миллер утверждает, что план предусматривает сокращение армии Украины вдвое, а также конкретизирует, что отчуждаемой территорией является Донбасс.
Таке відчуття, що це Україна почала війну ... все як каже російська пропаганда і це Україну потрібно примусити до миру ... все як каже російська пропаганда
Поки що, все це інформаційні бризки .... я б почекав
А то може виявиться, що це тупого та жадібного рієлтора знову нахлобучив рєшала, казками про ярдні прибутки
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 19 лис, 2025 19:44, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:Я не переймаюсь, я хочу поставити і виграти. Або закінчиться війна і я програю - теж варіант. І 1-3-5% це в 20-60-100 разів більш ймовірно ніж 1 до 5000. Це гіганська різниця з математичної точки зору.
andrijk777 написав:Я не переймаюсь, я хочу поставити і виграти. Або закінчиться війна і я програю - теж варіант. І 1-3-5% це в 20-60-100 разів більш ймовірно ніж 1 до 5000. Це гіганська різниця з математичної точки зору.
кто/что мешает это сделать?
Я і кажу, що andrijk777 підсів на ставки, вже програв купу грошей ...
Але хоче відігратись
Тому, цього "мамкіного математика" потрібно забанити на тиждень
Бо не тому батько сина бив, що той в карти програв, а тому, що син хотів відігратись