|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:23
Shaman написав:2 млн людей в розшуку?
ти про що?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1625 раз.
- Подякували: 2874 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:25
sashaqbl написав: flyman написав:Нафта дешевіє/дорожає від попиту пропозиції. Поки що глобальна стагнація, і перерозподіл ринків.
Я писав конкретно про вплив операції у Венесуелі на нашу війну. Особисто я не бачу, щоб вона вплинула на падіння цін на нафту.
Але на ріст теж не вплинула. Трохи відреаугавала події в Ірані, але "низенько-низенько". Але до чого тут Венесуела?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1625 раз.
- Подякували: 2874 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:26
Что там в _другой стране_ происходит - вопрос сложный. А вот когда этот "готовый на 90% План" дозанимается - вот это вопрос гораздо интереснее...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:28
ЛАД написав: Hotab написав:............. Мені простіше, я не вивчав ні ті, ні інші умови. Бо нема і близько віри в те, що пітун хоче щось там зупиняти. (Саме в конкретно цьому питанні я погоджуюсь з Олександром , мамлєєм.. Прки пітун може наступати - він не зупиниться .. не треба тішити себ, не треба заламувати собі руки, що от якби ми вчора погодились.. )
Ну, где-то же он остановится. Или пока "русский солдат не омоет сапоги" в Атлантике? Заламывать руки, действительно, не надо. Бесполезное занятие. Но переговоры надо вести с противником. С поддержкой партнёров. А не с партнёрами, чем мы пока занимаемся. Я не знаю, о чём говорили в Анкоридже, но и Путин, и Лавров заявляли, что с условиями Анкориджа они согласны. Наверняка там речь всё же не шла о потере независимости Украины или оккупации всей территории. Так что на каких-то условиях Путин согласен остановиться. Финны в 1944 подписывали договор с СССР, а на с США.
ти ж знавець історії. коли руські перемагають, то наступають,доки їх не зупинять - 2СВ. коли не перемагають - як зараз - то воюють, поки не знищується держава, як під час 1СВ - все дуже просто. про Анкорідж казки розповідали лише руські, американці не казали нічого, дише дивувалися, про що це руські розповідають. висновок - нічого предметного там не було...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 810 раз.
- Подякували: 1711 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:33
sashaqbl написав: flyman написав:Нафта дешевіє/дорожає від попиту пропозиції. Поки що глобальна стагнація, і перерозподіл ринків.
Я писав конкретно про вплив операції у Венесуелі на нашу війну. Особисто я не бачу, щоб вона вплинула на падіння цін на нафту.
а чого ви думали , що буде мати вплив Венесуела маленький гравець на ринку, хоч по запасам на 1м в світі в чому основні проблеми для розвитку нафто добичі State-Controlled Oil: Venezuela's oil industry is dominated by [b]PDVSA, making direct stock investment difficult.[/b] Державна компанія PDVSA має всі привілеї на ринку видобутку нафти і вона не бажає конкурентів з США (типу Chevron,Valero, Phillips 66) збільшувати свою долю на ринку нафти у Венесуелі
Infrastructure Issues: The country's oil sector needs massive investment, meaning any revival is a long-term prospect. Тобто, інвестиції мають бути великі і довгострокові(тобто не слід очікувати на значне і різве зростання видобутку) Geopolitical Factors: Market reactions are heavily tied to U.S. policy and political stability in Venezuela.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3379 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:35
flyman написав: Shaman написав:2 млн людей в розшуку?
ти про що?
про пресуху федорова, вестимо: Существуют ли в реальности эти люди - как и предыдущие "6 лямов не обновили данные" - вопрос...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:39
ЛАД написав:Надо было резко ограничить импорт потребтоваров, а эти деньги направить на закупку оружия или на колумбийских наёмников. Да и вообще коренным образом перестроить экономику. А платить военным, чтобы цены взлетали... Это путь в никуда.Мы раньше говорили, что надо увеличить потери врага, чтобы прекратить войну. Интересно, какие потери должны для этого быть у нас? Или это неважно? Banderlogя ж казав - ЛАДа не цікавить, як посилити обороноздатність, його мета найшвидша капітуляція. да й лівацькі ідеї - направити гроші на закупівлю потребтоварів. а це чиї гроші ЛАД? може населення? ти власних грошей скільки направив на армії замість себе, гадаю набагато менше, ніж на себе - але чужі кошти так легко перекидаєш. де взяти гроші в бюджеті? так трохи скоротити бруківку. й еенергію та газ населення має купувати може й не за ринкової ціною, але точно не дешевше більш ніж в 2 рази - а це десятки ярдів гривень на рік, якщо не сотні. в бюджеті ще можна робити перерозподіл, є багато резервів...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:40
_hunter написав: flyman написав: Shaman написав:2 млн людей в розшуку?
ти про що?
про пресуху федорова, вестимо: Существуют ли в реальности эти люди - как и предыдущие "6 лямов не обновили данные" - вопрос...
а де вони поділися? втекли як інші бігунці?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:42
sashaqbl так може почнемо з ухилянтів? чи коли людина порішала чи просто ховається - це вона вже в домику?..
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 18 січ, 2026 12:42
Shaman написав: _hunter написав: flyman написав:ти про що?
а де вони поділися?
Там же, где и "нас 52 мильоны" - то ли в мифах, то ли в истории...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2