|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 24 січ, 2026 09:37
ЛАД написав:Что-то я сомневаюсь, что волонтёры поставили больше 3 млн. Но, повторю, спорить не могу и не буду.
В цифрах ви праві. Диявол в деталях.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 січ, 2026 09:39
fox767676 На рахунок русинів - в Речі Посполитій та пізніше в імперії Габрсбургів так називали українців. Кого так зараз називають... Ти на Закарпатті з початку війни. Я там народився і виріс. І всіх русинів поіменно знаю. А декогно навіть особисто. Самі активні на півкормці в ФСБ. Решта - корисні ідіоти.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 січ, 2026 09:40
ЛАД написав:Стало намного больше? Вы учитываете разницу - тогда мы пытались наступать и иногда удавалось, сейчас мы почти всё время отступаем (жотя и очень медленно)?
Не набагато, але більше. І це важливий нюанс - в наступі люди менш схильні здаватися в полон.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 січ, 2026 10:05
budivelnik написав: ЛАД написав: budivelnik написав:......... тобто це чітко показує що вся ця ракетна страшилка - це вундервафля тільки тоді коли в неї вірити. ПС Є ще Закарпаття... там взагалі 2 удари за всю війну.
Можно не верить. Когда сидишь в тёплом доме в 1000 км от фронта. Вот только почему-то в стране не хватает электроэнергии, действуют графики отключения. А часть людей сидит без отопления.
Ти москальську використовуєш То чого жалієшся що вони вирішили тебе визволити? а визволяють вони всіх однаково, що Київ в 1943 , що Харків в 2026... ...... як тільки дійде про що я - може кількість бомб на твою голову і зменшиться.
Про эффект неуловимого Джо? 🤔 - ведь речь о том, что что Киев 2026 что Харьков 2026 - и какой-то мелкий городок на ЗУ - вообще по разному "оприходовают"...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 24 січ, 2026 10:12
Water написав: ЛАД написав: Banderlog написав: це все як горохом об стіну. Люди відмовляються щось читати більше ніж рекламні буклети а скоріш і там лиш картинки розглядають. Народ чомусь думає, що генератор в супермаркеті це вічна штука
Хрен с ним, с супермаркетом. Поставят новый генератор. Но народ чомусь думає, что на генераторы можно перевести всю страну.
А до чого тут нарот? Якось на базарі без світла торгували. В світі є приклади автономного живлення в супермаркетах США, Японії, ПАР, Індії.
ВВП страны в те времена - какой был? Так-то люди и в пещерах/земляниках жили вполне успешно... Это про что сейчас? - про постоянное электропитание на протяжении нескольких лет? 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 24 січ, 2026 10:21
sashaqbl написав: Letusrock написав:Меня по-настоящему радует и даже бодрит не сам факт появления Трампа в Давосе, а то удовольствие, с которым он там [u]крошит европейскую глупость в фарш...
...... Ви вірите, що він завершить нашу війну і провчить погану Європу, яка заважає нам жити? По факту, він просто прагне домовитися з х.... А ми і Європа йому заважаємо. Він би з задоволенням закатав усіх вас в бетон і забув. ......
Вы как-то умудрились в одном предложении _вообще_ несвязанные вещи собрать... - я не уверен, что он знает, где "эта страна" - в другом полушарии-то - находится. А если так попробовать: он хочет MAGA, а мелкий региональный конфликт - ему мешает? И прямо так "наказывать" Европу ему _нафига_? - он просто хочет, что бы _его_ страна начала получать справедливую оплату - халява закончилась...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 24 січ, 2026 10:21
fox767676 Что ты вы выкручиваешься,
Тобто ти нагло брешеш, а викручуюсь я?) Кто-то будет спорить
Ти Але доказів крім протухлих з російської помийки , які не знайшли підтвердження, не можеш дати. 
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2562 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 24 січ, 2026 10:22
sashaqbl написав: fox767676 написав:В 2005 ВВП Германии был больше китайского, а сейчас в 4 раза меньше Точно также воуки хотели сделать с Америкой, чтобы потом героически отбиваться лопатами от мексиканских танков и китайских ракет.
Воуки, чи баба ангела за російсько китайські бабки?
так а к власти-то она как пришла? - фальсификации? 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 24 січ, 2026 10:26
Hotab написав:fox767676 Что ты вы выкручиваешься,
Тобто ти нагло брешеш, а викручуюсь я?) Кто-то будет спорить
Ти Але доказів крім протухлих з російської помийки , які не знайшли підтвердження, не можеш дати. 
ты прицепился к слову "оффшор" как за спасательную соломку игнорируя слово российский Я же тебя не за офшорность журил. а за небрезгливость Черногория не является классическим оффшором, но является серой налоговой зоной очень популярной среди русских, в первую очередь срели русских, именно что "российской помойкой", и ты ее выбрал, не кликом мышки, а серьезным, дорогим решением
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 січ, 2026 10:30
fox767676 написав:бо не знають коріння, бо "малороси", хоч зараз кинулися імітувати бурну русофобію з диванів.
Таких випадків в історії багато. Хоч сперечатися з х... про пєчєнєгів - прапор тобі в руки. От тільки це нічого не міняє.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
|