Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16613166141661516616
Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 13:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Чи не те саме я роблю тут?))

М-да. Вам прям медальку треба дати.
Можна посилання на ваш індекс?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 13:26

fler написав:що як науковець вона не дуже затребувана. Напевно, в ЗСУ вона ефективніша. Мій h-індекс = 18, отже моя ефективність у науці значно більша. Центр працює як ключова медійна структура в системі Командування Сухопутних військ, що об'єднує військових журналістів та медійників для ведення інформаційної війни. Чи не те саме я роблю тут?))

Тут це шо, рубльом наказать фокса, закарпаття?
Чи ви по айпішнику виявили "когось" і притягнули за державну зраду?
Чи я колись побачу на мавзолеї контактний телефон +7(499)994-99-13?

Ось ще одна науковиця:
Кандидатка фізико-математичних наук із Києва з позивним "Тет" служить у 6 окремому полку ССпО "Рейнджер", що на Хмельниччині. Понад десять років вона працювала в столичному Інституті космічних досліджень. У війську займається РЕБами й РЕРами.

https://suspilne.media/khmelnytskiy/895 ... elniccini/
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 13:27

fler написав:
  flyman написав:
  fler написав:Знайдіть у ЗСУ жінок - докторів наук, а тоді порівнюйте.

Ківа теж проффесор, ніби це щось унікальне, ..

Рука-обличчя. Ківа - жінка?

Зараз? Мабуть. :lol:
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 14:01

sashaqbl написав:
  fler написав:Чи не те саме я роблю тут?))

М-да. Вам прям медальку треба дати.
Можна посилання на ваш індекс?

Ні, не можна, тому що те посилання містить, зокрема, інформацію про особистість - ПІБ, фото, місце роботи.
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 14:13

Water написав:Тут це шо, рубльом наказать фокса, закарпаття?

Це як ? :) Опосоредковано ? Накачуючи пустопотужність, і тим сприяючи подальшому руйнуванню інфраструктури, економіки України? і це все назло фоксу?
цілились у фокса, а поцілили в Україну :cry:

https://www.youtube.com/shorts/e67zOHYf9Vo
fox767676

Подякував: 431 раз.
Подякували: 219 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 14:34

Ох згадую свої студеньтьсякі роки, коли ми писали статті і просто вписували викладачів, звичайно що вони перечитували пару раз, хоча не всі)) А ще як згадаю свою кафедру і скільки там було дармоїдів, один препод дуже умний був ТАУ читав, але мав дуже 'бажання' когось навчити. А ще уявляєте на кафедрі робототехніки, робот - не працює))
Зайшов зараз переглянути що там, половина від армії ховається, другий дружину влаштував, ще частина як викладачі ноль без палочки. Зате один якийсь новий з америки то в ньом цей індекс цитувань h-260, оце вже інша справа, може і може чомусь навчити, Нанотехнології та наноматеріали читає. А ще один працює якого ще 15років тому хотіли звільнити, чи жалко може я не знаю, завжди нам говорив надо поставити десь 20% п'ятірок, щоб декан не ругав.
BeneFuckTor

Подякував: 266 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 14:49

За даними слідства, упродовж березня-липня 2025 року священник однієї з релігійних громад Харківської єпархії УПЦ МП у проросійських Telegram-каналах залишав коментарі, у яких принижував українців, формував зневажливий і стереотипно негативний образ українського народу.
https://bukvy.org/u-harkovi-zatrymaly-s ... resiyu-rf/
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 15:14

Letusrock написав:
  katso написав:
  Letusrock написав:стосовно перестрілки в Черкасах між ветераном та "ненавченими" майорами.
Загиблий Русінов з точки зору теперішньої політики - ідеальний українець: боровся з тітушками

Что ж облагораживаете - в оригинальном посте ФБ он стрелял титушок. Начал с титушок кончил полицейскими, уволен по здоровью на здоровья хватило завалить пятерых (!) вооруженных ментов, короче позитивный персонаж

Я ж написав "з точки зору теперішньої політики". А стосовно "завалив 5-х", так вони ж ненавчені)). Плюс думали що йдуть шугати чергового знедоленого тракториста

Короче детали:

«Достреливал в упор»

Глава Нацполиции Выговский сообщил новые подробности убийства четырех полицейских ветераном ВСУ и Майдана Сергеем Русиновым в Черкасской области при попытке задержания.

Он сообщил, что бойцы спецподразделения с боевым опытом зашли в дом, сообщили подозреваемому о начале следственных действий, общались с ним «спокойно, с учетом его статуса ветерана войны».

«Однако он забаррикадировался и не шел на контакт. Поэтому полицейские пригласили к общению его побратимов. В это время - и именно эти минуты стали критически важными - он незаметно покинул территорию дома и устроил засаду у дороги в лесистой местности», - сообщил Выговский.

Сослуживцы не нашли его в доме и выразили желание, чтобы понятыми во время обыска были представители громады, на поиски которых отправились полицейские офицеры громады.

Именно они стали первыми жертвами подозреваемого, который расстрелял их авто в упор - одного убив, а другого ранив. Это было в полукилометре от дома подозреваемого.

"После чего подошел к раненому в упор и хотел застрелить. Когда наш полицейский отметил, что он местный полицейский офицер громады, и подозреваемый его узнал, нападавший сказал ему "Ну хорошо, живи", и ушел в засаду", - продолжил глава Нацполиции.

"Когда спецназовцы, реагируя на выстрелы, прибыли на место преступления, он из засады расстрелял полицейских. При этом, когда наши полицейские спецназовцы уже истекали кровью, но еще были живы, он их в упор достреливал. В конце концов стрелок был ликвидирован", - добавил он.

«Боевой статус не является оправданием для совершения умышленных убийств, да ещё и с такой жестокостью. Я читал комментарии и мнения различных активистов и блогеров. Многие не видят в нём хладнокровного убийцу, который, понимая, что человек уже ранен, намеренно и хладнокровно добивал его», - написал Выговский.

Ранее ряд военных и блогеров опубликовали посты в поддержку Русинова, заявляя, что он был активистом Майдана и воевал в ВСУ. При этом они подтверждают, что Русинов поджигал авто депутата местного совета, по поводу чего к нему с обыском и пришли полицейские.

Сайт "Страна"
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 247 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 15:19

katso написав:ветераном ВСУ и Майдана Сергеем Русиновым

бачите
а от казали що русинів російські фашисти вигадали , тому можно лаятися "русньой" направо-наліво
fox767676

Подякував: 431 раз.
Подякували: 219 раз.

Профіль

#<1 ... 16613166141661516616
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор