Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1676016761167621676316764 ... 16768>
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:10

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:........
все дуже чудово - тому ти тепер вирішив, що можеш тут на інших накидати? я ж кажу - манія величі - буває, й ще не зустрічав, щоб проходила. виникає протиріччя, як ти красиво пишеш, й як ти накидаєш на інших щось не сходиться. особливо коли ти накидає через ВЛАСНІ вигадки ;)

втомився? задій свої можливості, відпочинь 8)
Вы дождались, что вам уже многие пишут то же, что я говорил вам давно.
Но вместо того, чтобы задуматься, набираетесь наглости хамить людям, которые вас защищают. И делают это уже не день и не два, и даже не год-два.
й знову перекручення. що саме ви казали? розповідали брехню про мене. так, один з тих брехунів, через яеих на мене пробують накидати.
Повторю- трусливый ухилянт и демагог, научившийся хорошо жонглировать словами и не готовый подтвердить их делом.
У начальника Берёзкина
Ох и гонор, ох и понт!
И душа — крест-накрест досками
Но и он пошёл на фронт
Лучше было сразу в тыл его
Он и раньше не был смел
Высшей мерой наградил его
Трибунал за самострел

й де моє хамство, старе брехло? .... скоротиться потік твоєї маячні...
"й де ваше хамство"?

ті хто влаштувалися на роботу й її роблять, це не ухилянти. ухилянти, які фіктивно влаштувались. гадаю, це теж є. спробуй напиши, а то тримайте мене семеро, щоб я не написав.
Сами-то поняли, что хотели сказать?

ми йдемо шляхом Південної Кореї. КНДР - це про Рашу, не плутай очевидні речі.
Пи... ой, свистеть, не мешки ворочать. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 14 лют, 2026 17:48, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:14

Бетон написав:
  Shaman написав:............
якби ти це збирав особисто, то зробив би висновок, що лікар потрібен негайно... але скоріш десь на смітнику цю підбірку зробили для корисних ідіотів.

так, для багатомільйоної країни за кілька років - це поодинокі випадки. в нас мобілізація - сотні тисяч людей. й до того ж багато що - якись плітки, невідомо хто, невідомо де, написали в телеграмі. випадки, коли люди стрибали з машини теж тут? на що вони розраховували, на премію Дарвіна?

якщо ти побачиш список людей, які загинули в дтп за ці роки - він набагато більший. одне влучання в будинок руської ракети - маємо відповідний список за один раз. а ти робиш вигляд, що не розумієш, чому відбувається мобілізація, й постиш тут маячню. будь-яка загибель людини в ТЦК - це розслідують. але тобі вже це не цікаво, ти йдеш далі хайп розганяти.

ДТП — це випадковість.
А коли людину забирають живою, а повертають трупом — це вже не “щепки”, а чиясь робота.
Не плутай аварію на дорозі з насильством у структурі, яка має діяти за законом. Це або тупість, або свідоме відбілювання.
Це тупе свідоме відбілювання.
Если об этом заговорил уже и Лубинец, то это вряд ли "поодинокі випадки".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:22

ЛАД

Если об этом заговорил уже и Лубинец

Не знаю хто це, але політики часто кажуть те, що «зайде» людям щоб набрати політичні бали.
Я теж вважаю що дійсно «поодинокі».
Причому жорстоке поводження нерідко:
1. Викликане саме поведінкою «моб ресурсу». (вистачає позерів , які вимахуються для контенту; вистачає повіривших в свою «янеобязанность»)
2. Здійснюється інколи зовсім не ТЦК , а ряженими шукачами легких грошей

Ну і звісно є якийсь відсоток саме тцк-ників, у яких падає планка. Особливо якщо сам навоювався і з контузією покинув фронт, а тут мамині 120кг черешеньки з липовими інвалідностями (суглоби не тримають вагу) розказують що вони не зобовʼязані, показують пальцями на інших.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2571 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:27

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Я теж вважаю що дійсно «поодинокі».
Введіть якусь цифру...
Поодинокі це менше 1%?...
Я вихожу з того що в Україні -40 млн населення і
У 2024 році було зафіксовано понад 492,5 тисяч загальних кримінальних справ
Тобто 1,2%....від загальної кількості населення
Тому
Якщо в ТЦК яке в рік мобілізує +/-200 000 - може мати 2400 порушень при мобілізації які тягнуть на відкриття кримінальної справи і це не є таким що відрізняється від загальної ситуації з правопорушеннями по Україні.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:36

Shaman написав:
  Бетон написав:...
людина роками крутиться в районі 10–15 місця. Це стабільний середняк, а не топ.
Олімпійський відбір — мінімальний прохідний рівень у дисципліні, де конкуренція обмежена.
Головний показник — не факт участі, а результат.

Наприклад, я був другим на ЧЄ. Мій рекорд серед юніорів в жимі лежачі досі діючий

наявність власних досягнень не підстава накидати на інших - наче очевидні речі. як на мене середняк на Олімпійських ігрок не гірше ніж 2 місце на ЧЄ серед юніорів.

де твої Олімпійські ігри? не беруть - бо серед ліфтерів не такі сурові вимоги щодо речовин? :lol:

Шаман, у тебе дуже наївне уявлення про професійний спорт.
На топ-рівні фармакологія існує всюди. Її виводять з крові графіком прийому. Це відкрита таємниця будь-якої збірної.
Ну це капець якийсь, наївняк
І друге.
Пауерліфтинг не олімпійський вид спорту не тому, що там якісь суворіші речовини, як ти фантазуєш. Причини набагато прозаїчніші - МОК давно не хоче додавати ще один силовий вид, де складно уніфікувати правила
Тому не треба вигадувати казки про особливу хімію ліфтерів
І головне — ти знову промахнувся по суті.
Ніхто нікого не принижує. Є просто факт: середняк на Олімпіаді — це все одно середняк. Сам факт участі не робить спортсмена топом.
От і все.

Я тому і пішов зі спорту, бо неможливо далі було підтримувати високі результати без фарми. мені воно не потрібне. Я тренуюсь для задоволення
Бетон

Подякував: 219 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:37

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:-----------------------------
ЛАД
..........
Тоже интересно.
Не буду говорить о Союзе, где Будівельників просто не было, Но в США, Великобритании и пр. капстранах во время 2МВ призывали только "трактористов"? К владельцев магазинов была бронь?
Иканамист.
------------------------------
я що писав, кого призивати, кого ні? я лише написав про ефективність. Будівельник був би ефективний й в тилу, й в ЗСУ - а andrijk777 - ні там, ні там...

читайте уважніше... може окуляри поновити? :lol:

Може вам мізки поновити?
Если вы не понимаете, что я написал.
В США, Великобритании и пр. капстранах во время 2МВ тоже рассуждали так, что владелец магазина "эффективнее" в тылу, поэтому его призывать не надо, а только "трактористов"?
И вы опять переводите разговор на личности (сейчас на andrijk777), против чего вы протестуете, когда это хоть в малейшей степени касается вас. И сами призываете обсуждать не личности, а идеи и ситуации (правильно призываете, но сами не придерживаетесь этого).

а де я писав, що не треба мобілізувати? знову щось вигадали та самі з собою дискутуєте? Будівельник не підлягає мобілізації з інших причин - але як це вас муляє 8)
Сегодня будивельнику 60+ и я лично о нём и не говорю.
Но оправдание - "владелец магазина" и "наполнитель бюджета" не при чём.

в США здається взагалі по даті народження мобілізували...
В очередной раз напоминаю - незнание не освобождает от ответственности.
Вот ИИ:
Мобилизация США во Второй мировой войне (1941–1945) охватила более 16 млн человек, став масштабным переходом экономики на военные рельсы. Призыв начался до вступления в войну (1940 г.), а возрастной ценз составил 18–45 лет. США нормировали ресурсы, а к 1944 г. из-за нехватки рук призывали даже ограниченно годных и отцов.
Основные аспекты мобилизации:
Масштаб и призыв: В вооруженные силы мобилизовано свыше 16 млн человек. Сначала призывали мужчин 21–36 лет, но из-за нехватки ресурсов возраст снизили до 18 лет.
«Дно бочки»: К 1944–1945 годам, из-за огромных потерь и нужд фронта, требования к здоровью призывников были снижены до минимума, отменялись отсрочки для отцов.
Можете ещё посмотреть здесь: https://www.reddit.com/r/AskHistorians/comments/1cnf7r7/is_it_true_that_most_american_soldiers_in_wwii/?tl=ru
5 декабря 1942 года президент Рузвельт своимуказом 9279прекратил добровольную запись в вооруженные силы США для мужчин в возрасте 18-37 лет на время войны, что также неявно включило флот в сферу действия Закона о выборочной службе. Военные одновременно заявили, что мужчины старше 37 лет более необходимы в гражданской жизни, чем в армии, и отказались от их призыва; позже были предусмотрены положения для многих из этих мужчин для их перевода в резервные компоненты или увольнения
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:38

Hotab написав:
  Xenon написав::mrgreen:

мы также можем объявить прекращение огня россиянам, если они проведут выборы в россии", - сказал Зеленский

Тролить знатно)

Он 7 лет у власти.
Он давно просрочен и это единственный случай, где кацапы правы
Бетон

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:45

Hotab написав:Бетон
здатний пройти відбір на Олімпіаду?

Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта
90%+ мирового спорта вообще не олимпийские
А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США.
Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет
Вот к чему этот вопрос вообще?

Ещё раз.
Его выпустили завоевать медаль.
Он взял специально, зная про запрет, забаранился.

Величие? Пусть будет так
Бетон

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Сегодня будивельнику 60+ и я лично о нём и не говорю.
Но оправдание - "владелец магазина" и "наполнитель бюджета" не при чём.
Давай мухи окремо - котлети окремо
1 Будівельник НІКОЛИ не говорив про НЕОБХІДНІСТЬ броні для категорії ВЛАСНИК МАГАЗИНУ
2 Будівельник ПОСТІЙНО заявляв
Є наповнювачі Бюджету
Є споживачі Бюджету
Серед цих двох категорій є підкатегорії..
30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК )
Тим хто знаходиться на нижніх сходинках наповнювачів Бюджету -БРОНЬ давати не можна
Так само і з СПОЖИВАЧАМИ Бюджету
Є ефективні ( які споживаючи )- дають віддачу (працівники ВПК і інших структур які ПОКРАЩУЮТЬ обороноздатність) - цим треба давати бронь
Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років).
Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ( навіть Державу соціальтний стрій якої боготворили 9СОВОК ) і ту умудрились перетворити на лайно і розвалити.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:07

Hotab написав:ЛАД

Если об этом заговорил уже и Лубинец

Не знаю хто це, але політики часто кажуть те, що «зайде» людям щоб набрати політичні бали.
Я теж вважаю що дійсно «поодинокі».
Причому жорстоке поводження нерідко:
1. Викликане саме поведінкою «моб ресурсу». (вистачає позерів , які вимахуються для контенту; вистачає повіривших в свою «янеобязанность»)
2. Здійснюється інколи зовсім не ТЦК , а ряженими шукачами легких грошей

Ну і звісно є якийсь відсоток саме тцк-ників, у яких падає планка. Особливо якщо сам навоювався і з контузією покинув фронт, а тут мамині 120кг черешеньки з липовими інвалідностями (суглоби не тримають вагу) розказують що вони не зобовʼязані, показують пальцями на інших.
Лубинец - уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека. Должность не выборная, "те, що «зайде» людям щоб набрати політичні бали" ему не нужно.
Смерти, безусловно поодинокі. Но вы сами пишете: "жорстоке поводження нерідко".
"Если бы президентом был я", то мобилизацию (и не только) проводил бы значительно жёстче, и вероятно, не с 27 или даже с 25 лет. Но не за счёт "жорстокого поводження" ТЦК, а за счёт ужесточения законов и жёстких решений судов за ухилянство (и содействие ему) и СЗЧ. Да и за многое другое.
«I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat.»
«Я вам предлагаю только кровь, труд, слёзы и пот»
Если народ этого не принимает, то срочно мир на любых условиях.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1676016761167621676316764 ... 16768>
Форум:
+ Додати
    тему