|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:44
Сибарит написав: sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.
С точки зрения эволюции, мы все генетический мусор. Мы не в состоянии выживать в природе без мобильного телефона 😁
африканці з цим не погодяться... білим людям вижити в Африці важко, а аборигени ще й народжують більше, ніж в Європі 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:50
Banderlog написав: alex_dvornichenko написав: Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.
Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг. я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?
Так, вроде, власти эту лавочку давно прикрыли? Добровольчі формування територіальних громад повністю або частково можуть залучатися до виконання завдань територіальної оборони поза межами визначеної зони територіальної оборони.
Також з травня Верховна Рада дозволила територіальній обороні виконувати завдання в районах ведення бойових дій.
Утім, за словами Андрія Новака, ця можливість була і раніше.
"У кожному регіоні є добровольчі формування територіальної громади. Від початку планувалось так, що тероборона працюватиме по своїй адміністративній одиниці. Однак не було виключено, що Сили ТрО будуть відправляти в інші регіони для ведення бойових дій за потребою в укомплектуванні Збройних Сил", – пояснює юрист.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:53
Дюрі-бачі написав:Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
Я ось також цього в упор не розумію. Якщо не рахувати великих донатерів(які телемарафон не дивляться), то ці донати - це просто мізерні гроші у порівнянні з державним фінансуванням. Навіщо випрошувати ці копійки в так бідних людей? -я хз. Я так думаю що це просто бізнес. Хтось оплачує рекламу на тв, збирає донати, з цих донатів ця реклама і оплачується, що залишається - можливо йде на модернізацію дронів. Усім вигідно.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 11:55
sashaqbl написав: АндрейМ написав:Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
Проблема в тому, що коли ти платиш за безпеку - Ти її не отримуєш. За неї треба бути готовим боротися. Si vis pacem, para bellum. Історія показує, що народи, які починали платити за безпеку, швидко втрачали і безпеку і майно. Приходили молоді, голодні і агресивні.
Та же история показала, что даже на териториях Орды - в 0 население не выкосили... Да и тот же Рим: никому за безопасность не платил - а всеравно развалился. Оно, понятное дело - "для имеющего молоток - все вокруг гвозди" - но там совсем уж прямолинейный какой-то тезис. 
Востаннє редагувалось _hunter в Вів 17 лют, 2026 12:04, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 12:04
Banderlog написав: а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?
Я когда то писал, что когда война лишает мирной жизни, то часть бежит, часть берется за оружие, и если я не ошибаюсь, нужно проверить в архивам, вы первый кто начал фукать что окуцпация покровска и почти вплотную подвинувшийся фронт к ЗП н икак не увеличивает кол-во желающих воевать. В контексте моего сообщения я пишу о тех, кто боится войну, а не всех. Вы коллективные всепропальщики еще и трактуете написаное весьма своебобразно. alex_dvornichenko написав: то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 12:21
_hunter написав:............ Но это же бред  -- если бы боялись войны - что-то с ней бы делали, наверное? .......
Не подскажете, что можно сделать с войной?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 лют, 2026 12:25
Просто перестать стрелять(с)
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 12:34
Сибарит написав: sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.
С точки зрения эволюции, мы все генетический мусор. Мы не в состоянии выживать в природе без мобильного телефона 😁
Не совсем так. Если бы вдруг цивилизация исчезла вместе с её благами, то человечество всё равно выжило. Хотя, конечно, численность резко упала бы. Современная численность возможна исключительно благодаря достижениям цивилизации - технологиям (в т.ч. с/х, возможно, в первую очередь), вакцинам и пр. радостям. Благодаря этому же сильный рост населения Африки и Азии. Парадокс - достижения цивилизации в основном благодаря европейцам, но в результате они становятся явным меньшинством. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 лют, 2026 12:39
_hunter написав: ЛАД написав: _hunter написав:............ Но это же бред  -- если бы боялись войны - что-то с ней бы делали, наверное? .......
Не подскажете, что можно сделать с войной?
Я же там чуть выше уже писал - про другой магазин. Но Алекс прав - нужно ситуацию глубже рассмотреть - возможно в том конкретном бусике ньюансы есть...
Маленькая проблема в том, что времена меняются - в другой магазин сумеют попасть единицы, а остальным скажут: "Простите, магазин закрыт".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 лют, 2026 12:43
ЛАД написав: АндрейМ написав:....... Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
Называть вас как-то не имеет никакого смысла. Вы от этого уже не изменитесь. Проблема в том, что "платити за безпеку" готовы многие. А ещё больше не хотят об этом и думать. Но недостаточно людей, которые готовы боротья "за безпеку" своих семей. Да, "військовий - професія". Но, например, в магазине, на складе и во многих других местах нужны и просто неквалифицированные грузчики (пусть даже вообше неграмотные). Точно так же во время большой войны нужны в больших количествах не профессионалы, а только слегка подготовленные за месяц люди, которые могут отрыть окоп, зарядить магазин автомата и нажать на спусковой крючок. Ну ещё почистить автомат.
і навіть автомат не обов'язково чистити, є потреба людей які можуть за компом працювати в стройовій частині бригади, навіть звічайні люди без військової підготовки чи освіти.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1086 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1