Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1678916790167911679216793 ... 17433>
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:53

Дюрі-бачі написав:Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?

Я ось також цього в упор не розумію.
Якщо не рахувати великих донатерів(які телемарафон не дивляться), то ці донати - це просто мізерні гроші у порівнянні з державним фінансуванням. Навіщо випрошувати ці копійки в так бідних людей? -я хз.

Я так думаю що це просто бізнес. Хтось оплачує рекламу на тв, збирає донати, з цих донатів ця реклама і оплачується, що залишається - можливо йде на модернізацію дронів. Усім вигідно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:55

sashaqbl написав:
  АндрейМ написав:Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.

Проблема в тому, що коли ти платиш за безпеку - Ти її не отримуєш. За неї треба бути готовим боротися. Si vis pacem, para bellum.
Історія показує, що народи, які починали платити за безпеку, швидко втрачали і безпеку і майно. Приходили молоді, голодні і агресивні.

Та же история показала, что даже на териториях Орды - в 0 население не выкосили...
Да и тот же Рим: никому за безопасность не платил - а всеравно развалился.
Оно, понятное дело - "для имеющего молоток - все вокруг гвозди" - но там совсем уж прямолинейный какой-то тезис. :roll:
Востаннє редагувалось _hunter в Вів 17 лют, 2026 12:04, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 12:04

Banderlog написав: а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?

Я когда то писал, что когда война лишает мирной жизни, то часть бежит, часть берется за оружие, и если я не ошибаюсь, нужно проверить в архивам, вы первый кто начал фукать что окуцпация покровска и почти вплотную подвинувшийся фронт к ЗП н икак не увеличивает кол-во желающих воевать. В контексте моего сообщения я пишу о тех, кто боится войну, а не всех. Вы коллективные всепропальщики еще и трактуете написаное весьма своебобразно.

alex_dvornichenko написав: то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 12:21

_hunter написав:............
Но это же бред :shock: -- если бы боялись войны - что-то с ней бы делали, наверное? :roll:
.......
Не подскажете, что можно сделать с войной?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 12:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Просто перестать стрелять(с)
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 377 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 12:34

Сибарит написав:
  sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.

С точки зрения эволюции, мы все генетический мусор. Мы не в состоянии выживать в природе без мобильного телефона 😁
Не совсем так.
Если бы вдруг цивилизация исчезла вместе с её благами, то человечество всё равно выжило.
Хотя, конечно, численность резко упала бы. Современная численность возможна исключительно благодаря достижениям цивилизации - технологиям (в т.ч. с/х, возможно, в первую очередь), вакцинам и пр. радостям. Благодаря этому же сильный рост населения Африки и Азии.
Парадокс - достижения цивилизации в основном благодаря европейцам, но в результате они становятся явным меньшинством. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 12:39

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:............
Но это же бред :shock: -- если бы боялись войны - что-то с ней бы делали, наверное? :roll:
.......
Не подскажете, что можно сделать с войной?

Я же там чуть выше уже писал - про другой магазин.

Но Алекс прав - нужно ситуацию глубже рассмотреть - возможно в том конкретном бусике ньюансы есть...

Маленькая проблема в том, что времена меняются - в другой магазин сумеют попасть единицы, а остальным скажут: "Простите, магазин закрыт".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 12:43

ЛАД написав:
  АндрейМ написав:.......
Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
Называть вас как-то не имеет никакого смысла.
Вы от этого уже не изменитесь.
Проблема в том, что "платити за безпеку" готовы многие. А ещё больше не хотят об этом и думать.
Но недостаточно людей, которые готовы боротья "за безпеку" своих семей.
Да, "військовий - професія".
Но, например, в магазине, на складе и во многих других местах нужны и просто неквалифицированные грузчики (пусть даже вообше неграмотные). Точно так же во время большой войны нужны в больших количествах не профессионалы, а только слегка подготовленные за месяц люди, которые могут отрыть окоп, зарядить магазин автомата и нажать на спусковой крючок. Ну ещё почистить автомат.

і навіть автомат не обов'язково чистити, є потреба людей які можуть за компом працювати в стройовій частині бригади, навіть звічайні люди без військової підготовки чи освіти.
Slon_Nosov

Подякував: 1091 раз.
Подякували: 738 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 12:52

ЛАД написав:Не подскажете, что можно сделать с войной?

раздать всем желающим оружие, открыть все границы

Томас Джефферсон
«Чтобы сохранить свободу, народ должен быть вооружён.»
Примат

Подякував: 28 раз.
Подякували: 52 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 13:19

народ

Примат написав:
  ЛАД написав:Не подскажете, что можно сделать с войной?

раздать всем желающим оружие, открыть все границы

Томас Джефферсон
«Чтобы сохранить свободу, народ должен быть вооружён.»

це ж про народ, а не про елотів
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 1678916790167911679216793 ... 17433>
Форум: