|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:37
sashaqbl написав: budivelnik написав:Це розмова..... Тепер повертаємосбь до попереднього мого повідомлення... Є ТЦК яке привело в твій підрозділ якусь кількість людей є мій старший який своєю діяльністю ЗБЕРІГ в лавах ЗСУ не меншу кількість людей... Питання Назви причини по яким ми будемо зменшувати ЗАГАЛЬНУ ефективність роботи ТЦК+ПІДРОЗДІЛ САШІ+ДОПОМОГА ВІД СИНА
Проблема в тому, що негатив від існування такого ухилянта значно більший ніж позитив. Бо летусрок дивиться й каже: - Якщо такий патріотичний будівельник з синами не йде воювати, то нахуя мені - напівсловаку начверть мадяру то треба? Ти можеш розказувати скільки завгодно про ефективність. Але є така штука як психологія. І люди здебільшого тупі. І бояться. Вони часто роблять багато речей підсвідомо. І кожна твоя дія має вплив не тільки явний - скільки життів ти врятував, а й неявний - скільки людей ти мотивував/демотивував своїми діями. Якщо ти ефективний - ти маєш бути лідером, ти маєш показувати іншим, як діяти. А якщо ти тільки демотивуєш людей - то х... твоя ефективність. UPD. Мадяр, маю таку думку, був. у бізнесі значно ефективніший, ніж ти. Але коли почалася війна, він пішов у ТРО. В піхоту.
Хантер з сином мотивує воювати, а Флайман донатити. Розходимось
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2616 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:39
sashaqbl написав:Бо летусрок дивиться й каже:
Тобто Якщо ЛАД каже що розігнати СБС і будувати танкові заводи... То будемо так робити? Тоді ти в програшній ситуації Якщо ворог побачить що можна зломати ефективність виключно шляхом словесних інтервенцій в інтернеті.... Ми приплили. Звідси висновок Той хто хоче ПЕРЕМОГТИ, повинен ЗБІЛЬШУВАТИ шанси на ПЕРЕМОГУ , а не слухати тих кому по барабану.. ПС Вже якось рахував Порошенко - 8 млрд за час війни= 200 млн доларів ЄС+США - 150 млрд доларів за час війни Ворогу треба очорнити всього навсього 150 млрд/200 млн= 750 Порошенків, щоб ЗНИЗИТИ фінансування ЗСУ в 2 рази. Тому ще раз Ефективних треба захищати, а ефективний той хто віддає БІЛЬШУ частку своєї праці ніж залишає в своєму розпорядження.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 3054 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:43
sashaqbl написав: Hotab написав:Звертайтесь. Ви все зрозуміли про роль КАБів , наших і їхніх? Чи ще залишились питання?
Якщо відверто КАБи - це більше психологічна зброя. Кожен вечір прилітає в один і той же час і хуяре по вухах. І ти нічого з тим зробити не можеш. 99% що воно нікуди не попаде. Але лишається 1%, який на тебе тисне.
Помилка вижившого.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2616 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:44
sashaqbl написав:Мадяр, маю таку думку, був. у бізнесі значно ефективніший, ніж ти. Але коли почалася війна, він пішов у ТРО. В піхоту.
Так і його за це ОЦІНИЛИ і він буде ДЕПУТАТОМ і саме його вміння будувати мільйонні бізнеси(за які він до війни потрапив під суд) дозволило йому сформувати СБС.... Але нюанс Всі не можуть бути Мадьярами(Порошенками ) тому береш і вибудовуєш ІЄРАРХІЮ Де той хто вміє грати на трубі-йде в музиканти А той хто вміє копати мяч-йде в спортсмени..... Я вмію ВІДДАВАТИ більше ніж залишив собі... Повір , це УНІКАЛЬНЕ ВМІННЯ серед Українців.. То чому його треба розмінювати на банального шофера ( 2 з трьох військовозобовязаних можуть бути шофером)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:49
Hotab написав: sashaqbl написав: budivelnik написав:Це розмова..... Тепер повертаємосбь до попереднього мого повідомлення... Є ТЦК яке привело в твій підрозділ якусь кількість людей є мій старший який своєю діяльністю ЗБЕРІГ в лавах ЗСУ не меншу кількість людей... Питання Назви причини по яким ми будемо зменшувати ЗАГАЛЬНУ ефективність роботи ТЦК+ПІДРОЗДІЛ САШІ+ДОПОМОГА ВІД СИНА
Проблема в тому, що негатив від існування такого ухилянта значно більший ніж позитив. Бо летусрок дивиться й каже: - Якщо такий патріотичний будівельник з синами не йде воювати, то нахуя мені - напівсловаку начверть мадяру то треба? Ти можеш розказувати скільки завгодно про ефективність. Але є така штука як психологія. І люди здебільшого тупі. І бояться. Вони часто роблять багато речей підсвідомо. І кожна твоя дія має вплив не тільки явний - скільки життів ти врятував, а й неявний - скільки людей ти мотивував/демотивував своїми діями. Якщо ти ефективний - ти маєш бути лідером, ти маєш показувати іншим, як діяти. А якщо ти тільки демотивуєш людей - то х... твоя ефективність. UPD. Мадяр, маю таку думку, був. у бізнесі значно ефективніший, ніж ти. Але коли почалася війна, він пішов у ТРО. В піхоту.
Хантер з сином мотивує воювати, а Флайман донатити. Розходимось
Опять что-то померещилось?  - я, если такие большие тексты сложно читать - упрощу sashaqbl написав:Бо летусрок дивиться й каже: - Якщо такий патріотичний будівельник з синами не йде воювати, то нахуя мені - напівсловаку начверть мадяру то треба?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:53
budivelnik написав: sashaqbl написав:Мадяр, маю таку думку, був. у бізнесі значно ефективніший, ніж ти. Але коли почалася війна, він пішов у ТРО. В піхоту.
...... Я вмію ВІДДАВАТИ більше ніж залишив собі... Повір , це УНІКАЛЬНЕ ВМІННЯ серед Українців.. То чому його треба розмінювати на банального шофера ( 2 з трьох військовозобовязаних можуть бути шофером)
Потому, что только по этому "уникальному" умению - в ЗСУ (15 дней за пол-года) - себе оставляют еще меньше. Поэтому да - почему бы и не разменять.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:54
_hunter написав: Hotab написав:Хантер з сином мотивує воювати, а Флайман донатити. Розходимось
Опять что-то померещилось?  - я, если такие большие тексты сложно читать - упрощу sashaqbl написав:Бо летусрок дивиться й каже: - Якщо такий патріотичний будівельник з синами не йде воювати, то нахуя мені - напівсловаку начверть мадяру то треба?
Что ты, что летусрок вообще не видять, что можно донатить, как будівельник ) Зато, утирая скупую мужскую слезу, бедкаетесь, как мало платять в ЗСУ )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:54
Hotab написав: sashaqbl написав: Hotab написав:Звертайтесь. Ви все зрозуміли про роль КАБів , наших і їхніх? Чи ще залишились питання?
Якщо відверто КАБи - це більше психологічна зброя. Кожен вечір прилітає в один і той же час і хуяре по вухах. І ти нічого з тим зробити не можеш. 99% що воно нікуди не попаде. Але лишається 1%, який на тебе тисне.
Помилка вижившого.
Володієш статистикою щоб підтвердити свою думку? Воно добре складає будівлі. Але коли сидиш в бліндажі, то воно тебе в першу чергу ламає психологічно - невідворотністю прильоту. Ти нікуди не дінешся і не втечеш. І це пи**. Але по факту я не чув про втрати від кабів у нас в бригаді.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2026 16:57
Hotab написав:Хантер з сином мотивує воювати, а Флайман донатити. Розходимось
Хайнтер г***. Але ж ми про людей говоримо, а не про г***.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2026 17:05
sashaqbl написав:Хайнтер г***. Але ж ми про людей говоримо, а не про г***.
Добре А чим він відрізняється від летусорка? чи летусорка в той самий список?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1