Диссоциативное расстройство личности
| 
 | 
 | 
| 

Додано: Суб 21 тра, 2022 12:29 Пияцтво :( Цивільному з тилу давати поради військовим на передку треба дуже тактовно, але боротьба з пияцтвом - справа не тільки командирів, але й тих, хто просто поруч і бачить, що відбувається. Життя і здоров'я солдатів залежить від ефективності тих, хто поруч, а яку ефективність можна очікувати від п'яного?  Додано: Суб 21 тра, 2022 12:30 Велетенське дякую! Тут Вам і ВСІМ волонтерам - низький уклін!!! Реально, завдяки Вас всім - армія ЗСУ сита і здорова!!! Навіть, на передку - є, майже, все!!!👍  Додано: Суб 21 тра, 2022 12:31  1) ідея є... Мабуть, хочуть зупинити зростання кількості УБД. Бо  ми ж потім за проїзд в тролейбусах не платитимемо, мабуть... А щодо "підготовлених людей" -- що я можу ще додати, до вже сказаного? Хоч і дивно мені, що не було за 3міс ще 57патронів і 3тижні аби підготувати таких самих "командосів" як і ми. 2) ага... Але... ні не варто писати.  Додано: Суб 21 тра, 2022 12:40 Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуИндо-пакистанский конфликт распространяется на один штат. Пока русско-украинский конфликт распространялся на один Донбасс - в Украине не было запрета на выезд. Однако сейчас конфликт расширился до всеукраинского. Боевые действия ведутся на всей территории Украины. И могут продолжаться неопределенно долго. Поэтому необходим запас мобилизационного резерва.  Додано: Суб 21 тра, 2022 13:09 Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНі. Це у вас підготовка "57 патронів". А навіть у вашого взводного вона "трохи" краща. Як і водіїв ББМ, чи артилеристів. Вам не розповідали про регулярні обстріли з арти чи мінометів півночі чернігівської області? Зараз. Ці дні. Там теж фронт, теж війська. Теж загроза.  Додано: Суб 21 тра, 2022 13:42 Байден підписав пакет допомоги Україні на $40 млрд

Додано: Суб 21 тра, 2022 13:50 Всі чекають на відпустку! Але, чи буде вона взагалі?))Ну, особисто ми - замінили одну бригаду, яка була на передовій 40 чи 45днів - і кажуть, що вони пішли на ротацію... Але, чи вони пішли просто у тил на тривалий час, чи їх хоч на тиждень-два відпустили додому - зовсім нічого не відомо про них.. А нам зараз кажуть, що наша ротація буде (загально) за 62 дні)) і то, точно саме керівництво не впевнене)) А ще краще - в бетонному укритті  - але, нажаль, таке не все трапляється)) ...і при кожному новому "близькому свисті/прильоті" - молитва(чомусь?) сама-собою починалась спочатку...   Додано: Суб 21 тра, 2022 13:54 Re: Напад росії і білорусі на Україну Объясню почему бойцам нельзя ныть ни здесь на форумах ни где инакше. Гласность здесь не причем и не решит это ваши проблемы. Ваше нытье во всю используют рашистские пропагандоны. С некоторых пор они каждый день выкладывают ваши видео с соответствующими комментами.  Додано: Суб 21 тра, 2022 14:05 Обязанности солдата знаете? Первые слова там "Боец должен стойко переносить все тяготы и лишения...." А так да. Все как вы говорите. Зачем оборонятся? Все лечить зубы в тыл. Вопрос только -через сколько орки заберут страну? Я могу Вам дать оф. канал в вайбере. Почитаете, если не видели. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||