ЛАД написав:... Очень хотелось бы услышать аргументы тех кто призывает воевать до победы. На что вы рассчитываете? Каким образом мы можем добиться победы? Только, пожалуйста, реальные варианты, а не эмоциональные призывы. Я два дня буду читать всех, даже тех, кто у меня в чс.
Сейчас, правда, появился непрогнозируемый фактор - Трамп. Очень трудно, практически невозможно предсказать, какую позицию он займёт и что будет делать. Тут можно только ждать.
знову перекручення, слідкуйте за руками: - воювати до перемогу це одне (й що вважати перемогою?) - не здаватися раніше часу - це зовсім інше, це треба просто триматися.
хто з форумчан каже воювати до перемоги? нема таких, трошки перебільшив?
й взагалі, ресурсів у Раші теж обмежена кількість - й це видно неозброєним оком, якщо око не замилене
ЛАД спершу вставав в третю позицію - чому ніхто за добу не написав
ЛАД написав:... Очень хотелось бы услышать аргументы тех кто призывает воевать до победы. На что вы рассчитываете? Каким образом мы можем добиться победы? Только, пожалуйста, реальные варианты, а не эмоциональные призывы. Я два дня буду читать всех, даже тех, кто у меня в чс.
Сейчас, правда, появился непрогнозируемый фактор - Трамп. Очень трудно, практически невозможно предсказать, какую позицию он займёт и что будет делать. Тут можно только ждать.
знову перекручення, слідкуйте за руками: - воювати до перемогу це одне (й що вважати перемогою?) - не здаватися раніше часу - це зовсім інше, це треба просто триматися.
хто з форумчан каже воювати до перемоги? нема таких, трошки перебільшив?
й взагалі, ресурсів у Раші теж обмежена кількість - й це видно неозброєним оком, якщо око не замилене
А хто каже про здаватися?
Нема визначення Перемоги. Нема визначення Здавання. Як під Перемогу можна підвести навіть лише збереження держави, суверенітету; так і під Здавання можна підвести втрату хоч якоїсь території (відмову від припинення боротьби за негайне звільнення).
Якщо заявляється, що війна завершиться перемовинами, то чого б не вести їх хоч паралельно війні? Якщо рпв, перемир'я посилить ворога, то чому б за цей час не посилитися Україні побудовою ліній оборони?
Я давав посилання на відео, де комбат 3 ШБ прямо вважає, що навіть за півроку перемир'я можливо побудувати такі лінії оборони, що у ворога не виникне бажання нападати знов.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 22 гру, 2024 15:31, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:воу-воу - палехче - я нигде не говорил ни про махинации ни про "злостность". Я просто сказал, что в системе сообщающихся сосудов следить за уровнем _только одного из них_ - не совсем правильно...
примається, чекаю спростувань від Дюрі про ІТ, яка "виводить валюту"
Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 гру, 2024 15:30, всього редагувалось 1 раз.
з 4000тон волонтери зібрали десь 100т (а може і половину)
-для очистки моря від нафтопродуктів треба бонами обмежити зону забруднення (а це не по карману рф), бо це 10000 кв.км -потім застосовувати сорбенти (які дуже дорогі, ціна 1 тони більше за ціну 1 тони нафтопродукту), кількість сорбентів має бути сотні тон -потім нафтопродукт звязаний сорбентом почне осідали на дно (а дна його треба прибрати потужними насосами(разом з водою, на спеціальні судна нафтозбірникі) -ще треба організувати відкачку тої нафти яка залишилась в потонулих танкерах -те, що волонтери ловлять птахів і намагаються відмити їх, це марна праця (птиці загинуть в 90% навіть після клінінгу)
На конец 2023 года установленная электрическая мощность генерирующих источников* Словении - 4806 МВт, в том числе: Возобновляемые источники - 2296 МВт, из которых: ТЭС, сжигающие биомассу - 96 МВт; ГЭС (за исключением ГАЭС) - 1162 МВт; ВЭС- 3 МВт; СЭС - 004 МВт Невозобновляемые источники - 2510 МВт, из которых: ТЭС, сжигающие органическое топливо - 1640 МВт; ТЭС, сжигающие другие невозобновляемые энергоносители - 2 МВт ; ГАЭС - 180 МВт; АЭС - 622 МВт
https://www.eeseaec.org/energeticheskij-profil-slovenii Для сравнения мощность разрушенной харьковской ТЭЦ-5 была 2×120 МВт + 1×300 МВт = 540 МВт, Киевской ТЭЦ-5 - 2 х 100 МВт + 2 х 250 МВт = 700 МВт, Запорожской АЭС - 6000 МВт. Все цифры из укр. Вики. Для ТЭЦ привёл только электрическую мощность (они ещё и тепло вырабатывают). Несколько смешно звучит разговор о достижениях Хорватии и, тем более, Словении в выработке ветровой или солнечной электроэнергии.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 22 гру, 2024 15:49, всього редагувалось 1 раз.
холява написав:Мені тяжко сказати що буде далі , але с таким форумним нарідом державі буде тяжко .
Ви ці букви написали сидячи у посадці у траншеї по коліно у воді , чі дома з корочькою УБД ,херой за пів року десь далеко поряд з 0?
мудило, холява своє відвоював, й звільнили його за віком (вибачте, що в так в третій особі). не на 0, але теж на дуже складній ділянці.
а ти що зробив, окрім поливання брудом на форумі? ти не те що 0, тобі до ТЦК глибоко в тилу підійти лячно...
працював і платив податки ніхто його не звільняв він сам самотужки і осознанно пошёл в ЗСУ і так же осознанно ушол на пенсию, за 6 місяців , хітро сделанный нюхачь?
detroytred написав:Все це куйня. Спочатку треба зробити працюючими закони. Хоча б ті, що є.
І почати це треба з самої гори. І вниз. Якщо управлінці-можновладці не зацікавлені в цьому і не зміняться самі (під впливом, наприклад, втрати держави), то ніякого іншого рецепту, окрім банального примусу однією частиною суспільства іншого, нема. Хтось когось нагне, примусить...
Все інше це казки Венського лісу. Поки ж проміжний варіант -- для латання дірок нахиляють вибірково бідних-слабких.
А якщо "зміняться самі", то, вважаєте, є інший рецепт? Гадаю, примус це єдиний рецепт для набору массового війська, навіть при працюючих законах. Єдина різниця в законних чи незаконних методах примусу.