|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:08
detroytred написав: andrijk777 написав: detroytred написав:Про цю дію вже декілька разів згадувалось --- реалізація умов для євроасоціації. Залишалось лише підпис поставити.
Для отримання Західних грошей(а він отримав дуже багато Західних грошей). І завалив цю всію "багаторічну реалізацію"  за один день не поставив підпис. Розвів як лохів. Чим таке пояснення вам не підходить?
Тоді така дія підійде? "Цього року «Геть НАТО!» в Криму і Одесі мабуть гукатимуть лише комуністи і «вітренківці». Партія регіонів більше не проти спільних навчань з військами Альянсу, а навпаки, обома руками - «за». Верховна Рада задовольнила прохання президента і дала добро на допуск натівських військ в Україну. За законопроект, що його подав Віктор Янукович, проголосували 394 депутати. Фракція Партії регіонів підтримала ідею майже повним складом у 169 голосів. Дружно проголосували також фракції БЮТ, НУНС та Блоку Литвина. Категорично проти виступили тільки союзники «реґіоналів» по владній коаліції - комуністи. Закон, ухвалений Радою, передбачає проведення багатонаціональних військових навчань «Сі Бриз-2010», «Бар’єр-2010», «Козацький степ-2010», «Світла лавина-2010», а також двосторонніх маневрів України спільно з Польщею, Словаччиною, Румунією та США. Як відомо, закони про міжнародні військові навчання виносять на розгляд народних депутатів щороку. Однак у 2006 і 2009 році навчання були зірвані. Зокрема торік навчання не відбулися через антинатівські протести Партії реґіонів та Компартії. Тоді законопроект, внесений екс-президентом Віктором Ющенком, депутати відмовились розглядати." _____________________________ Яскравий приклад того, що Яник при владі і Яник без влади мають різні інтереси... При владі він прямував в бік Заходу.
І що з того? Ну значить він боявся путіна. - як і Лука. Ну є ж Лукашенко. Лука також періодично показував фе путіну. А в 2020 остаточно ліг під путіна. Яник йшов тим самим шляхом. Прям один в один. Тобто був на початку цього(лукашенківського) шляху. Ось і все. Так само можна сказати що і Лука прямував в бік Заходу(а в нього були такі періоди) - але це брєд. Те саме і Якин, і те що він прямував в бік Заходу - це брєд.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:10
The_Rebel написав:......... Його наступник, наприклад, вдався в іншу крайність - набирав литовців та (на той час проєвропейських) грузинів. Але принаймні по цьому вектор було чітко видно.
Вектор было видно. И долго эти литовцы и грузины здесь продержались? И что лучше - российское влияние или война с Россией? А россияне, кот. здесь работали воровали точно так же, как наши родные украинцы и вместе с ними. И почему-то ни Саламатин, ни Лебедев не были осуждены нашим судом за 5 лет при Порошенко. При этом В январе 2019 года генеральный прокурор Украины Юрий Луценко сообщил, что Дмитрию Саламатину предъявлено обвинение «в совершении государственной измены в интересах Российской Федерации» и подрыве обороноспособности Украины.
А Лебедеву 25 травня 2020 року Печерський суд Києва ухвалив рішення про заочний арешт Лебедєва у справі про розстріли на Майдані 18—20 лютого 2014 року[6].
24 червня 2020 року ДБР повідомило про підозру Януковичу, Лебедєву та Дмитру Саламатіну у скоєнні державної зради[7]
Т.е. уже при Зеленском.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:14
The_Rebel написав:А щодо Вашого питання не зовсім зрозумів, де я таке писав щодо другої Латвії. Сьогодні я лише писав, що росіяни знищували українців і до 1СВ та 2СВ (наприклад, Батурин), а також по те, що Яник - найтупіший і найбоягузливіший президент України, який умудрився стати зрадником не тільки для виборців, що його не переварювали, але і для свого ядерного електорату. Також я кажу, що він з самого початку розставив росіян на посади МО, що говорить про його вектор (я не даю оцінку чи правильний був той вектор у 2013 році, я лише кажу, що вектор був очевидно проросійський).
Яник лише прояв системеної хвороби української держави. Після його ампутвції у 2014 ніякого лікування не було, і з 2019 пішов значно гірший рецедив. Та йому сучасні альтернативи (Ющ , Юля) теж під питанням - скоріш за все підготовка до ЄВРО-2012 була б провалена, а з нею і підготовка до асоціації. Це як на цій гілці, прихильники Байдена-Харіс після оголошення резульльтатів виборів у США почали дорікати Трампу, що він не зупинив війну а 24 години. Щодо Латвії VS Угорщини тут ,нмд, все зрозуміло - чи євроінтеграція за будь-яку ціну з шаленими втратами для економіки, чи пробувати у багатовекторність як Орбан. І загрози поглинання росіею, через головування ригів я не бачу. Навіть білорусь, зі значно слабшими націонал-демократичними інституціями вдаєтья балансувати між КНР та рф. А до подій 2020 навіть був і прозахідний вектор, хоч і слабенький. УКраїна до поглинання була значно-значно далі
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 28 гру, 2024 16:19, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:19
andrijk777 написав:І що з того? Ну значить він боявся путіна. - як і Лука. Ну є ж Лукашенко. Лука також періодично показував фе путіну. А в 2020 остаточно ліг під путіна. Яник йшов тим самим шляхом. Прям один в один. Тобто був на початку цього(лукашенківського) шляху. Ось і все. Так само можна сказати що і Лука прямував в бік Заходу(а в нього були такі періоди) - але це брєд. Те саме і Якин, і те що він прямував в бік Заходу - це брєд.
Дійсно)) На підставі того, що обидва періодично показували фе рфії, зробити висновок, що однакові. Проігнорувавши вказану різницю -- дії в напрямку євроасоціації та співпраці з НАТО. На різницю треба дивитись. Інакше - брєд. Бо вони ще їдять, сплять однаково.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 28 гру, 2024 16:22, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:21
pesikot написав: Бетон написав:какая неожиданность. вову не любят. оказывается люди руководствуются интересами. например, своей страны.
Именно поэтому, Фицо поехал шестерить к Путину ) руководствуясь интересами своей страны А до этого он не знал, что война идёт, что транзит могут перекрыть в любой момент Он хотел и Украине подсирать, и газ получать. И рыбку съесть и на х.. сесть А тут не рыбки, ни ... )
як це ні - якраз великий, руський ... у сраці Фіцо...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:24
andrijk777 написав:І що з того? Ну значить він боявся путіна. - як і Лука. Ну є ж Лукашенко. Лука також періодично показував фе путіну. А в 2020 остаточно ліг під путіна.
кримнашистські псіханоські допомогли Яник йшов тим самим шляхом. Прям один в один. Тобто був на початку цього(лукашенківського) шляху.
янук був значно старіший коли прийшов до влади, а суспільство та економіка значно складніші за білоруські. Не вистачило б життя , дійти до результатів Луки 2020
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:34
fox767676 написав: The_Rebel написав:А щодо Вашого питання не зовсім зрозумів, де я таке писав щодо другої Латвії. Сьогодні я лише писав, що росіяни знищували українців і до 1СВ та 2СВ (наприклад, Батурин), а також по те, що Яник - найтупіший і найбоягузливіший президент України, який умудрився стати зрадником не тільки для виборців, що його не переварювали, але і для свого ядерного електорату. Також я кажу, що він з самого початку розставив росіян на посади МО, що говорить про його вектор (я не даю оцінку чи правильний був той вектор у 2013 році, я лише кажу, що вектор був очевидно проросійський).
Яник лише прояв системеної хвороби української держави. Після його ампутвції у 2014 ніякого лікування не було, і з 2019 пішов значно гірший рецедив. Та йому сучасні альтернативи (Ющ , Юля) теж під питанням - скоріш за все підготовка до ЄВРО-2012 була б провалена, а з нею і підготовка до асоціації. Це як на цій гілці, прихильники Байдена-Харіс після оголошення резульльтатів виборів у США почали дорікати Трампу, що він не зупинив війну а 24 години. Щодо Латвії VS Угорщини тут ,нмд, все зрозуміло - чи євроінтеграція за будь-яку ціну з шаленими втратами для економіки, чи пробувати у багатовекторність як Орбан. І загрози поглинання росіею, через головування ригів я не бачу. Навіть білорусь, зі значно слабшими націонал-демократичними інституціями вдаєтья балансувати між КНР та рф. А до подій 2020 навіть був і прозахідний вектор, хоч і слабенький. УКраїна до поглинання була значно-значно далі
Так хто проти багатовекторності. Але останній раз багатовекторність відносно вдало проводив Кучма. Хоча до 2014 року (каюсь - я і літом 2014 був на російському Кавказі) ми нібито дружили з усіма сусідами. І по виборам у нас було видно, що один раз у нас східний вектор перемагав, інший раз - західний. Але різниця в тому, що Захід не йшов на нас війною, коли програвав. І не відтягував території. А так да - після війни рано чи пізно прийдеться відновлювати відносини, у тому числі і економічні, з росією. Але на даний час уже краще бути у складі заходу, ніж десь посередині. Вклала б росія стільки грошей (як у війну з нами) у наші взаємини, і при цьому не порушуючи наш суверенітет та з повагою ставлячись до нашої культури - то може б зараз ми були в тайожному союзі, хоча б як відносно незалежний Казахстан там.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:34
Правитель Росії Володимир Путін доручив прем'єр-міністру Словаччини Роберту Фіцо відкрити "другий енергетичний фронт проти України" за рахунок інтересів народу цієї країни. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.
За його словами, тільки це можуть означати погрози Фіцо перекрити Україні надзвичайне постачання електрики взимку в умовах російських ударів по наших електространціях і розподільчій мережі.
"Потреба України в імпорті електрики виникла лише через окупацію Росією нашої Запорізької атомної станції та цілеспрямоване знищення російськими ракетами й "шахедами" значної частини української теплової та гідрогенерації електрики", - зазначив Зеленський.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3336 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:35
Дивно чому ріфляндія не окуповує Узбекистан? Населення дофіга. Приріст ого-го. Структура віку населення норм.
Переодягла б і гнала на Європу, якщо має таку мету.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 16:36
холява написав: Успіх написав:Я знаю, що мої слова прозвучать не гарно... Але... Але, так як я двічі контужений - я собі дозволю написати такі слова на загал! На загал поважного форуму! Тож, - тепер, нехай ВОНИ поцілують мене в дупу! В саму дірочку!© 
Я знаю, що мої слова прозвучать не гарно... "успіх "-- щось я не чув коли ти був у ЗСУ ,про якісь контузії . ...а ти така людина , що виніс би нам всім мізки , якби то мало місце . ... навіть не знаю як це назвати -- але твої" фантазії" можуть далеко завести ... Один приклад - людина проходила службу, доглядал за хозяйством ..... а зараз вже носить нашивки ГУР і мідальйон на шії з совою . При детальній розмові , завіряє що він зам командира батальоной розвідки .... дивись , якби малесенька фантазія не перетворилась в дуже нав'язливу ідею ....
Це явище вже давно було описано митцем. Хоча воно було про фальшивих вояків Другої Світової Йорік. Пустіть! Я контужен на х..й! Я воював! Пока ти сука в тилу баб портів, я в танкє горєл! Я - льотчік!
(с) Лесь Подерв'янський. Король Літр Але тут мало що змінюється
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-