Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1155111552115531155411555 ... 14530>
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:25

detroytred написав:
  andrijk777 написав:Тому "ситуація з продовженням кожного дня війни" на 4 день війни - це брєд. Я впевнений такими питаннями наша влада тоді не задавалась.

А я впевнений, що розмови-перемовини (але в іншому форматі) були ще навіть до вторгнення.
Уявіть.

На четвертий же день перейшли до нового отого формату.
Дивно, що не в перший же.

Погоджуюсь. Ця мисля давно сидить в моїй голові.

Але це попахує зрадою на самому вищому рівні. Внаслідок цих "розмови-перемовин" загинули вже сотні тисяч. Якщо не зрадою то дуже великим прорахунком влади, фактично катастрофічним прорахунком.

Але треба факти. Щоб таке заявляти треба факти. Боюсь фактів може і не бути ніколи. Замнуть. Тим більше це зам'яти дуже вигідно російській стороні.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 гру, 2024 15:31, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:28

fox767676 написав:The_Rebel
Чому Ви інестували в нерухомість Західної Угорщини, спецом ближче до Сербії (китайсько-російської проксі), але Україїна на Вашу думку, повинна була стати по-євпропейськи слухняною другою Латвіею, плюнути на свою транзитність і економічні інтереси ?

The_Rebel написав:Перспективним, на мою думку, є район біля кордону з Сербією, бо його зараз активно розвивають і він буде входити в "китайський шлях", при цьому там ще не такі захмарні ціни як на заході країни. Я взяв трохи східніше цього району, просто попався хороший варіант з ремонтом. Але подумую ще над "каваліркою" десь в районі Сегеду/Дебрецена

На жаль, я інвестував у східну Угорщину, західну фінансово не потягнув. Просто написав, що там перспективний район у зв'язку з будівництвом нових китайських заводів по електро акумуляторах та авто. А щодо Вашого питання не зовсім зрозумів, де я таке писав щодо другої Латвії. Сьогодні я лише писав, що росіяни знищували українців і до 1СВ та 2СВ (наприклад, Батурин), а також по те, що Яник - найтупіший і найбоягузливіший президент України, який умудрився стати зрадником не тільки для виборців, що його не переварювали, але і для свого ядерного електорату. Також я кажу, що він з самого початку розставив росіян на посади МО, що говорить про його вектор (я не даю оцінку чи правильний був той вектор у 2013 році, я лише кажу, що вектор був очевидно проросійський).
А, і до речі, на тій же гілці я описав, що спочатку спробував побудувати електрозарядну станцію в Україні, але на жаль владі не цікаво, краще хай на тих 3х сотках ростуть чагарники, тож я інвестував у країну, де найближче і найзручніше було доїхати моїй мамі (я родом із Закарпаття), так як я не виїзний
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:34

andrijk777 написав:
  detroytred написав:
  andrijk777 написав:Тому "ситуація з продовженням кожного дня війни" на 4 день війни - це брєд. Я впевнений такими питаннями наша влада тоді не задавалась.

А я впевнений, що розмови-перемовини (але в іншому форматі) були ще навіть до вторгнення.
Уявіть.

На четвертий же день перейшли до нового отого формату.
Дивно, що не в перший же.

Погоджуюсь.
Але це попахує зрадою на самому вищому рівні. Внаслідок цих "розмови-перемовин" загинули вже сотні тисяч. Якщо не зрадою то дуже великим прорахунком влади, фактично катастрофічним прорахунком.
прорахунок був не підписати в 22 в стамбулі. Повестись на обіцянки джонсонюка. Британія щось не особо нам допомагає, перекинула на німців з французами. Їй вигідне ослаблення євросоюзу.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:37

detroytred написав:Про цю дію вже декілька разів згадувалось --- реалізація умов для євроасоціації.
Залишалось лише підпис поставити.

Для отримання Західних грошей(а він отримав дуже багато Західних грошей).
І завалив цю всію "багаторічну реалізацію" :D за один день не поставивши підпис. Розвів як лохів.

Чим таке пояснення вам не підходить?
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 гру, 2024 15:53, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:40

Hotab написав:А ти пивко посасував на Оболоні? Далі Оболоні «воювати» не відпустили квартири під здачею, де гроші самі себе з орендарів не зберуть? :lol:

Да, в березні 2022 орендарів в Києві було дофіга.
Невистачило комфортної квартири в Пущі. Намагався зробити розташування в новобуді КГС на 7 лінії.
Прилитівший реактивний снаряд підсказав, що заповнення стін газоблоку це погано.
В санаторії ЦК (артек) теж надовго розміститися не вдалося. Туди чомусь прийшли москалі.
Дивно, офіційно ленд ліза по сьогоднішній день наймає.
То якийсь ленд для для елітних дезертирів? До прояснення ситуації.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:43

The_Rebel написав:Ну і як тут не усміхнутися. Так часто хлопці дівчат розводять, щоб отримати те що хочуть. А потім шукай вітра в полі. "Обіцяв, не значить одружиться" як кажуть :)

Саме так.
Янук розводив і пу, і Європу.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:46

UA

В санаторії ЦК (артек) теж надовго розміститися не вдалося. Туди чомусь прийшли москалі.

Ти там в червоному галстуці сидів і «прятал лицо покруче ТЧК»? 😅

Дивно, офіційно ленд ліза по сьогоднішній день наймає.

Ленд-лізу «наймає» (у тебе навіть тут Т9 здає рила упирястого :lol: ) , а західної техніки, включно з авіаційною , в Силах оборони України є. І ремонтують/обслуговують її в Європі. Але рилу це важко зрозуміти, у нього бізнес на Оболоні :D
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 28 гру, 2024 15:49, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:47

Бетон написав:ему в его годы до сих пор не дошло, что все люди руководствуются выгодой в мотивации к действию, кроме родственников 1 линии. это даже отражено в кодексах Украины - налоговом. именно поэтому родственники первой линии не облагаются налогами при получении дохода друг от друга.
но нет. этот тавагищ продолжает нести про любовь к родине.
любить можно родственников, женщину но не юридическое лицо в виде власти.

Бетон, любую власть можно и нужно не любить, но никогда нельзя презрительно относится к стране, как это делаешь ты

Поэтому, страна, в лице нынешней власти, и насыпала тебе полную панамку
Но выводов ты так и не сделал

Потому как, раздел права - ты хорошо прочитал, а раздел обязанности - пропустил полностью
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:48

ЛАД написав:
  alex_dvornichenko написав:
  ЛАД написав:Но для вас принципиально, под кем тот же обнал - под Януком или ещё кем-то? Результат для страны один.

При Порохе эту лавочку прикрыли.
Утверждаете, что с 2014 обнал в Украине исчез?

не щез, але сильно скоротився й подорожчав. також щезло явище фіктивного ПДВ, яке було одним з різновидів "обналу".
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 15:50

Hotab написав:у нього бізнес на Оболоні :D

На Правому березі.
Ти ж воювати не хочешь.
Лівобережжя під загрозою.