|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:25
detroytred написав: andrijk777 написав:Тому "ситуація з продовженням кожного дня війни" на 4 день війни - це брєд. Я впевнений такими питаннями наша влада тоді не задавалась.
А я впевнений, що розмови-перемовини (але в іншому форматі) були ще навіть до вторгнення. Уявіть. На четвертий же день перейшли до нового отого формату. Дивно, що не в перший же.
Погоджуюсь. Ця мисля давно сидить в моїй голові. Але це попахує зрадою на самому вищому рівні. Внаслідок цих "розмови-перемовин" загинули вже сотні тисяч. Якщо не зрадою то дуже великим прорахунком влади, фактично катастрофічним прорахунком. Але треба факти. Щоб таке заявляти треба факти. Боюсь фактів може і не бути ніколи. Замнуть. Тим більше це зам'яти дуже вигідно російській стороні.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 гру, 2024 15:31, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:28
fox767676 написав:The_Rebel Чому Ви інестували в нерухомість Західної Угорщини, спецом ближче до Сербії (китайсько-російської проксі), але Україїна на Вашу думку, повинна була стати по-євпропейськи слухняною другою Латвіею, плюнути на свою транзитність і економічні інтереси ? The_Rebel написав:Перспективним, на мою думку, є район біля кордону з Сербією, бо його зараз активно розвивають і він буде входити в "китайський шлях", при цьому там ще не такі захмарні ціни як на заході країни. Я взяв трохи східніше цього району, просто попався хороший варіант з ремонтом. Але подумую ще над "каваліркою" десь в районі Сегеду/Дебрецена
На жаль, я інвестував у східну Угорщину, західну фінансово не потягнув. Просто написав, що там перспективний район у зв'язку з будівництвом нових китайських заводів по електро акумуляторах та авто. А щодо Вашого питання не зовсім зрозумів, де я таке писав щодо другої Латвії. Сьогодні я лише писав, що росіяни знищували українців і до 1СВ та 2СВ (наприклад, Батурин), а також по те, що Яник - найтупіший і найбоягузливіший президент України, який умудрився стати зрадником не тільки для виборців, що його не переварювали, але і для свого ядерного електорату. Також я кажу, що він з самого початку розставив росіян на посади МО, що говорить про його вектор (я не даю оцінку чи правильний був той вектор у 2013 році, я лише кажу, що вектор був очевидно проросійський). А, і до речі, на тій же гілці я описав, що спочатку спробував побудувати електрозарядну станцію в Україні, але на жаль владі не цікаво, краще хай на тих 3х сотках ростуть чагарники, тож я інвестував у країну, де найближче і найзручніше було доїхати моїй мамі (я родом із Закарпаття), так як я не виїзний
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:34
andrijk777 написав: detroytred написав: andrijk777 написав:Тому "ситуація з продовженням кожного дня війни" на 4 день війни - це брєд. Я впевнений такими питаннями наша влада тоді не задавалась.
А я впевнений, що розмови-перемовини (але в іншому форматі) були ще навіть до вторгнення. Уявіть. На четвертий же день перейшли до нового отого формату. Дивно, що не в перший же.
Погоджуюсь. Але це попахує зрадою на самому вищому рівні. Внаслідок цих "розмови-перемовин" загинули вже сотні тисяч. Якщо не зрадою то дуже великим прорахунком влади, фактично катастрофічним прорахунком.
прорахунок був не підписати в 22 в стамбулі. Повестись на обіцянки джонсонюка. Британія щось не особо нам допомагає, перекинула на німців з французами. Їй вигідне ослаблення євросоюзу.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:37
detroytred написав:Про цю дію вже декілька разів згадувалось --- реалізація умов для євроасоціації. Залишалось лише підпис поставити.
Для отримання Західних грошей(а він отримав дуже багато Західних грошей). І завалив цю всію "багаторічну реалізацію"  за один день не поставивши підпис. Розвів як лохів. Чим таке пояснення вам не підходить?
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 гру, 2024 15:53, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:40
Hotab написав:А ти пивко посасував на Оболоні? Далі Оболоні «воювати» не відпустили квартири під здачею, де гроші самі себе з орендарів не зберуть? 
Да, в березні 2022 орендарів в Києві було дофіга. Невистачило комфортної квартири в Пущі. Намагався зробити розташування в новобуді КГС на 7 лінії. Прилитівший реактивний снаряд підсказав, що заповнення стін газоблоку це погано. В санаторії ЦК (артек) теж надовго розміститися не вдалося. Туди чомусь прийшли москалі. Дивно, офіційно ленд ліза по сьогоднішній день наймає. То якийсь ленд для для елітних дезертирів? До прояснення ситуації.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:43
The_Rebel написав:Ну і як тут не усміхнутися. Так часто хлопці дівчат розводять, щоб отримати те що хочуть. А потім шукай вітра в полі. "Обіцяв, не значить одружиться" як кажуть 
Саме так. Янук розводив і пу, і Європу.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:46
UA В санаторії ЦК (артек) теж надовго розміститися не вдалося. Туди чомусь прийшли москалі.
Ти там в червоному галстуці сидів і «прятал лицо покруче ТЧК»? 😅 Дивно, офіційно ленд ліза по сьогоднішній день наймає.
Ленд-лізу «наймає» (у тебе навіть тут Т9 здає рила упирястого  ) , а західної техніки, включно з авіаційною , в Силах оборони України є. І ремонтують/обслуговують її в Європі. Але рилу це важко зрозуміти, у нього бізнес на Оболоні 
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 28 гру, 2024 15:49, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:47
Бетон написав:ему в его годы до сих пор не дошло, что все люди руководствуются выгодой в мотивации к действию, кроме родственников 1 линии. это даже отражено в кодексах Украины - налоговом. именно поэтому родственники первой линии не облагаются налогами при получении дохода друг от друга. но нет. этот тавагищ продолжает нести про любовь к родине. любить можно родственников, женщину но не юридическое лицо в виде власти.
Бетон, любую власть можно и нужно не любить, но никогда нельзя презрительно относится к стране, как это делаешь ты Поэтому, страна, в лице нынешней власти, и насыпала тебе полную панамку Но выводов ты так и не сделал Потому как, раздел права - ты хорошо прочитал, а раздел обязанности - пропустил полностью
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:48
ЛАД написав: alex_dvornichenko написав: ЛАД написав:Но для вас принципиально, под кем тот же обнал - под Януком или ещё кем-то? Результат для страны один.
При Порохе эту лавочку прикрыли.
Утверждаете, что с 2014 обнал в Украине исчез?
не щез, але сильно скоротився й подорожчав. також щезло явище фіктивного ПДВ, яке було одним з різновидів "обналу".
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:50
Hotab написав:у нього бізнес на Оболоні 
На Правому березі. Ти ж воювати не хочешь. Лівобережжя під загрозою.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1