Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1153811539115401154111542 ... 14600>
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:00

Господар Вельзевула написав:
  detroytred написав:що обесчеловєчіваніє ворога завжди неізбєжно призводить до обєсчєловєчіванія в самих себе. До своїх же.

Ага,есть такое мнение.
Дьявол начинается с пены на устах ангела,вступившего в бой за правое дело..
Но у нас не тот случай. Все эти избиения,убийства,воровство и коррупция это ментальное.
Нацарювати и втекти.[/quoteте закордоном

... ви тут нещодавно відписувались як будете за кордоном навчати жебракувати ....
... ну чим ви відрізняєтесь
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:03

n-tv: США сообщают о огромных потерях среди северокорейских войск.

▪️По данным правительства США, войска Северной Кореи, сражающиеся на стороне России, несут огромные потери.

▪️Только на прошлой неделе тысяча северокорейских солдат была убита или ранена в Курской области России, сообщил прессе пресс-секретарь президента США Джон Кирби.

▪️Это число намного превышает оценки, ранее опубликованные США. «Очевидно, что российские и северокорейские военные лидеры рассматривают эти войска как расходный материал и отдают им приказы о безнадежных атаках на оборону». #Россия #CевернаяКорея #CША

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:07

budivelnik написав:
  Vadim_ написав:
  budivelnik написав:Знову болтологія
При чому тут -особливим ?
Ви піднімали питання корупції
Я пояснив що добра половина( а то й більше) випадків корупції - є просто способом виходу з ситуації яка створена недолугим законодавством і часто/густо не тільки не шкодить - а навіть і допомагає пройти перешкоди і отримати ефективний результат
А раз так
То не треба приписувати корупції - всі негаразди в Державі.
Пане, я в Украъні як юрособа працюю з 2001 ,
зареєструватися не проблема але потім.
а потім система
тобто замість законів камасутра? Будівельник , шо ви наратуэте ?
Яка різниця хто з якого року зареєструвався?
я наприклад з 1997 і що ?
1 Є проблема під назвою ПОПУЛІЗМ.
2 Популістам найлегше витягнути на світ Божий проблему-вирішення якої НЕ ІСНУЄ і почати свою боротьбу
3 Люмпенам важко зрозуміти що їх водять за ніс... І вирішення такої проблеми як КОРУПЦІЯ - не покращить життя люмпена.
Точніше покращить -але на настільки мізерну величину, що люмпен який не чекає вирішення проблеми корупції а сам береться за покращення свого життя - з часом покидає категорію люмпенів і перетворюється в самодостатнього. А все тому що корупція краде в люмпена 1-3-5%, а покращити СВОЄ життя на 10% щороку -зміг навіть Долярчик....
4 Те що боротьба з корупцією є димовою завісою - я й показав на прикладі Вереса і начфіна з Дніпропетровська.
Тобто одне і те саме діяння може бути визнаним як геройське а може як корупційне.. вся різниця лиш в тому хто і з якою метою осідлає розслідування.

Існує.

Приклад показав лише що?
Що рішення відкривати в одному випадку справу, а в другому не відкривати прийняв хто?
Прокурор.
Повинен же був відкрити в обох випадках порушення закону.
А рішення! прийняв би суддя!
Який би не визначив складу злочину у Вереса. І на цьому крапка. Не треба ніяких ще більш детальних інструкцій по начисленню.
Суддя виправдав би Вереса і без його присутності в суді. Провів би справу. Юрист частини офіційно все б вирішив.
Нічим би антикорупційна боротьба не завадила. Вересу.
При нормальному функціонуванню комплексу -- законодавства, слідства, суду.
Як це і відбувається в країнах, де дійсно боряться по зменшенню рівня корупції.

А так маємо, що прокурори не бачать (не відкривають справ) по низці отаких начфінок, які нараховують кошти...
Отой приклад скоріше виключення.

Як наслідок: Успіху на нулі не платили, а отим в тилу ліповим по начисленням отаких начфінок платять.
Тобто справа навіть не в грошах вкрадених, а у впливі на умовних успіхів...
Тепер замість Успіха треба заново готувати, снаряжати нового бійця.
Ще й якщо знайдуть...
А це наслідки від відсутності бійця.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:13

_hunter написав:Ааа... - наконец-то понял о чем вы.
Увы, вы пали жертвой неграмотных журналистов/переводчиков :lol:
В интервью он говорит "should have" - что это значит можете глянуть хотя бы тут:
https://www.perfect-english-grammar.com ... -have.html

Так я сам неграмотний в англійській.
Підкажіть.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:17

І все буде добре!© )))

detroytred написав:Як наслідок: Успіху на нулі не платили, а отим в тилу ліповим по начисленням отаких начфінок платять.
Ще й якщо знайдуть...
Я знаю, що мої слова прозвучать не гарно... Але...
Але, так як я двічі контужений - я собі дозволю написати такі слова на загал!
На загал поважного форуму!

Тож, - тепер, нехай ВОНИ поцілують мене в дупу!
В саму дірочку!© :D :lol: :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:24

Успіх написав:
  detroytred написав:Як наслідок: Успіху на нулі не платили, а отим в тилу ліповим по начисленням отаких начфінок платять.
Ще й якщо знайдуть...
Я знаю, що мої слова прозвучать не гарно... Але...
Але, так як я двічі контужений - я собі дозволю написати такі слова на загал!
На загал поважного форуму!

Тож, - тепер, нехай ВОНИ поцілують мене в дупу!
В саму дірочку!© :D :lol: :mrgreen:

Я ж кажу, що не можна рахувати корупцію лише в вкрадених грошах.
Треба бачити вплив, всі наслідки корупційних дій.
Власне тому з корупцією в інших країнах борються.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:50

Wirująświatła написав:
  _Mykola_ написав:Книжка від Меркель, у якій викладені деякі з факти різних переговорів,
скажите честно вы эту книгу читали? «Свобода. Спогади 1954-2021» нигде не могу её найти/купить на понятном мне языке (рус/укр/анг).

нашел только отрывок если эта вообще она.
https://flibusta.su/book/112793-kantsle ... rkel/read/

Ні не читав, і навіть не буду намагатися, враховуючи чутливість висловленого для найближчого кола так і самого президента, якщо там щось буде не так, через тиждень-два це розкрутять та спростують, але якщо ж спростування не буде, і мовчки "забудуть", то висловлене у згадуванні Меркель близьке до істини.
Ось такий простий, лінивий підхід.
Чекаємо. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:56

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Ющенко та Ко никакие "національні інтереси України" не отстаивали и не отстояли.

Відстоювали і відстояли(як змогли).
  ЛАД написав:А Ющенко я оцениваю как худшего президента из тех, кто пока был. С ним было связано очень много надежд, ни одну из которых он не оправдал.

"много надежд" це ваші проблеми. Це не вина Ющенко.
Чим Ющ був гіршим за інших?
Чим був кращим - за нього Україна жила найкраще в своїй історії. Бізнес просто процвітав.

в першоджерелі вже немає фрази про Ющенко, але мене завжди дивують отакі накиди. Ющенко поганий, що не виправдав сподівань. а Яник значить виправдав, коли вперто йшов в побудуванні - навіть не знаю, як назвати. тобто якщо не можеш побороти, то очоль. ви напевне не знаєте, що Яник зробив те, в що я на початку не вірив - він таки майже монополізував те, що називають "обналичкой" (навіть не знаю українського терміну) - це ті так звані "площадки", справа щодо яких я так гадаю розвалилася. коли при кожній податковій були "смотрящие", й сама податкова казала, з ким з "обналок" треба працювати. й багато ще було цікавих речей. це ж при Янику його син став мільярдером, й ще додатково з'явився зіц-олігарх Курченко. про шкоду Україні на угоду Раші взагалі мовчу.

тому найгіршим президентом був Яник, й його кінець зайве тому підтвердження... але так, був за російську мову й прихильником УПЦ МП, тому багато хто згадує з теплотою...
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 22:04

_Mykola_ написав:враховуючи чутливість висловленого для найближчого кола так і самого президента, якщо там щось буде не так, через тиждень-два це розкрутять та спростують
про эту книгу мало кто слышал. Ничего не будут раскручивать и никаких откровений там нет, кроме того, что путин напал не из-за зеленского. Зеленский в этой игре пешка. его бьют ни за что. или почти ни за что).

Спусковым крючком была встреча путина и байдена. когда станет известно что путин просил и в чем ему отказали, проясняться и причины войны. В книге их нет и я так понимаю Меркель либо сама не знала, либо не хотела сливать эту инфу. Решение было принято и Макрон с Шольцем уже ничего не могли изменить.

Там явно было не про Украину, иначе Байден помогал бы 2мя руками и сам снаряды на ноль таскал. имхуя пу попросил отыграть прибалтику польшу и возможно финляндию обратно в рос.империю. А си сказал вперед малыш, я поддержу, если надо пришлет миллион китайского мяса, но пока хватает корейского.
  _Mykola_ написав:ІМХО Арестович витягує різні цікавинки підкилимні, і дає інформацію,
с этим согласен, леша может слить что то интересное. но пока ничего не слил.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 28 гру, 2024 00:12, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 22:37

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:.............
Ні разу не бачив тут опису "дуже негативних сценаріїв". Повторюсь: ні разу.
Тотальна більшість(навіть тут на форумі) навіть не усвідомлює які "дуже негативні сценарії" можуть відбутись.

сценарії типу сирійського намалювати можна, але навіщо? більшість їх не обговорює, бо вірогідність дуже низька. це те саме, що обговорювати "парад на Красной площади". й то парад - більш вірогідний ;)

Вірогідність сирійського сценарія теж була дуже низька.
Сценарій був майже нереальний. Ніхто не очікував.

це високосортно майже нереальний сценарій
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1153811539115401154111542 ... 14600>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти