Господар Вельзевула написав:Блин,пан Бетон,та это понятно. Я чисто потеоретизировать про закон. А с учебки влегкую полями-посадками люди уходят. Кстати, вот на соседнем форуме видосик выложили: https://www.youtube.com/watch?v=3Bvf-Q3fTZM
если чисто потеоризииовать - так оно и есть. Более того - по Закону после доставки полицией в тцк - оттуда можно сразу же уходить: полномочий на арест/задержание/держание под стражей им не дали
а що там в теорії про необхідність повернутися з-за кордону, в які терміни?
Ключове в усих спорах на подібні теми - закон, права, обов'язки - це те, що за порушення закону визначено чітке законне покарання!!!!! Хоч -- порушуй. За це маєш понести законне покарання. Це корінець. Суть.
Що відповідне законне, а не будь-яке інше. Що до порушника закон передбачає тільки законні дії.
Якщо ламається отакий алгоритм, то це нічим не відрізняється від диктатури. Диктатури беспрєдєлу.
Простіше: алгоритм - ти порушив, то і відносно тебе можна порушити - тупік або спіраль в нікуди. В хто сильніший, той і диктує. Не закон (договір в суспільстві), а хто сильніший.
Господар Вельзевула написав: Блин,пан Бетон,та это понятно. Я чисто потеоретизировать про закон. А с учебки влегкую полями-посадками люди уходят. Кстати, вот на соседнем форуме видосик выложили: https://www.youtube.com/watch?v=3Bvf-Q3fTZM
если чисто потеоризииовать - так оно и есть. Более того - по Закону после доставки полицией в тцк - оттуда можно сразу же уходить: полномочий на арест/задержание/держание под стражей им не дали
По Закону? - насколько мне известно: нет никаких терміни.
так в нас є два моменти, в яких ми кардинально розходимося - роль УПА та ефективність соціалізму. й ідея, що УПА - посібники нацистів, це вам треба в Рашу, в Україні це маргінальна думка. там є свої моменти, але треба їх вивчати історикам. я вже питав - Львів, який був під владою Москви 46 років - чи може казати про окупацію?
а про соціалізм - історія вже довела неефективність системи. східна Європа, яка провела в цій системі 50 років - вже вибралася - хтось швидше, хтось повільніше. Україна - це вже 70 років, включно з найгіршими 30ми роками. були якийсь позитивні моменти, але загалом навіть зараз до війни народ жив краще, ніж при срср - ну визнайте хоч це я вже не кажу про успішних - бо при срср була уравніловка
_hunter написав:если чисто потеоризииовать - так оно и есть. Более того - по Закону после доставки полицией в тцк - оттуда можно сразу же уходить: полномочий на арест/задержание/держание под стражей им не дали
По Закону? - насколько мне известно: нет никаких терміни.
ну значить виїхали не за Шляхом
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 29 гру, 2024 12:01, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:а що там в теорії про необхідність повернутися з-за кордону, в які терміни?
Теорія каже, що жодний закон України не вимагає від громадян України повертатися до України ані у мирний час, ані під час дії воєнного стану.
за винятком, коли людина виїхала з зобов'язанням повернутися - Шлях, відрядження та інше
щось всі бігунці, які втекли за кордон під час війни, в момент втечі не казали, що це незаконно а бігали та шукали, кому б дати хабаря - одночасно волаючи, що корупція - це погано
Бетон написав:у него требуют 4к$ за реальную инвалидность.
Это с того, который пробежал 20 км полями? Я бы больше потребовал 😁
Главное, что вам и тцк-ашникам смешно, когда издеваются над согражданами. Ха ха ха. Так смеются обычно оккупанты, когда выселяют украицев А ещё смешнее жечь детей в газовых камерах Вы все к этому стремитесь
Пан Успих, ваше мнение. С какой целью это чучело патякает хрень? Дешевый хайп? Типа если потом будут пидорить всем миром-и то хлеб?
1. Або реально щось знає(що не знаємо ми) 2. Або просто дбйоп >>>>>
Бетон написав:https://ibb.co/J25gTnz Сокира для Гордона
Треба було таку сокиру і для БудАновця - бо таляпати куєту на усю країну на такій посаді - не припустимо! Але їм то зовсім легко сходить з рук. Тому чому їм і іншим не продовжувати таляпати куєту, якщо відсутня наказуємість?!
Бетон написав:у него требуют 4к$ за реальную инвалидность.
Это с того, который пробежал 20 км полями? Я бы больше потребовал 😁
Главное, что вам и тцк-ашникам смешно, когда издеваются над согражданами. Ха ха ха. Так смеются обычно оккупанты, когда выселяют украицев А ещё смешнее жечь детей в газовых камерах Вы все к этому стремитесь
а ще більше сміються в ВСУ, коли там вже третій рік, а в тилу вихваляються чого їх не можна навіть чіпати - "я поїхав". щось останніми днями цих вихваляльщиків аж забагато.
а що таке виселяють, можеш поцікавитися в тих, хто виїхав з окупованих територій...