Господар Вельзевула написав:В смысле у ТЦК нет прав?Это серьезно? Я промолчал, когда люди откровенно не знают к примеру, указ 402 с редакцией от 2024 года-хер с ним. Читать-это нудно.
Взагалі-то 402 це не про ТЦК а про ВЛК...
Но что,серьезно, працивник ТЦК не имеет прав проверить ВОД?После редакции оного закона о мобилизации? Вопрос не стоит в том, какие ТЦК люди и люди ли они вообще, и что они творят. Вопрос о букве закона.
Право перевірити добровільно пред"явлені документи - так, вже має. Вимагати документи для перевірки, а тим-більше когось затримувати - якщо йдеться про випадкового в/с ТЦК в випадковому місці та в випадковий час - звичайно не має. Конкретний в/с на конкретному блок-пості в конкретний час - може отримати такі повноваження згідно статуту гарнізонної/вартової служби, за умови що таке право (конкретному в/с, в конкретному місці та в конкретний час) могло бути наданим та було надано згідно-відповідно статуту. Ймовірність що це було належним чином зроблено - близька до нуля, інакше замість розбивання скла кулаком було б розбивання обличчя прикладом чи стрільба по шинах навздогін.
candle645 написав:Конкретний в/с на конкретному блок-пості в конкретний час - може отримати такі повноваження згідно статуту гарнізонної/вартової служби, за умови що таке право (конкретному в/с, в конкретному місці та в конкретний час) могло бути наданим та було надано згідно-відповідно статуту. Ймовірність що це було належним чином зроблено - близька до нуля, інакше замість розбивання скла кулаком було б розбивання обличчя прикладом чи стрільба по шинах навздогін.
ну первое что мне вспоминается - недавно нам в сми озвучили что сотрудники тцк это гражданские...
Banderlog написав:Які ідеї стають маргінальними?) Ідея мирних переговорів?
После обстрела охмадета ,если мне не изменяет память, к женщине приехали серьезные дядьки за патякання о переговорах. Видлига наступила когда появилась карающая тень Трампа на горизонте.
Banderlog написав:Які ідеї стають маргінальними?) Ідея мирних переговорів?
После обстрела охмадета ,если мне не изменяет память, к женщине приехали серьезные дядьки за патякання о переговорах. Видлига наступила когда появилась карающая тень Трампа на горизонте.
Ну Шевченко уже после Трампа самоизолировался. Но долго такой парадокс продолжаться не может. Европа возьмёт равнение на Трампа, Британия "фабрика понтов", демсы в кризисе и ничем кроме старой знакомой пипетки приманить не могут